marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Jack the Giant Slayer, o aventura 3D cu giganti intr-un univers de 300 de milioane de dolari

Premiere la cinema: Jack the Giant Slayer, o aventura 3D cu giganti intr-un univers de 300 de milioane de dolari

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Jack The Giant Killer / Jack si Uriasii
Regie: Bryan Singer
Distributie: Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ewan McGregor
Data: 22 martie
 

Un conflict stravechi este pe cale sa reinceapa atunci cand fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greseala un portal prin care uriasii mitologici pot patrunde in lumea noastra. Odata ajunse pe pamant, razbunatoarele creaturi o rapesc pe frumoasa printesa Isabelle (Eleanor Tomlinson) si planuiesc sa cucereasca intreaga omenire. Tanarul Jack este cel care va trebui sa conduca misiunea de salvare a acesteia si sa ii invinga pe uriasi chiar pe taramul lor. Pentru a-si apara regatul si a o salva pe printesa de care s-a indragostit, Jack va trebui sa ii invinga pe neinfricatii uriasi, despre care auzise doar din legende.
 



The Croods

Regie: Kirk De Micco, Chris Sanders
Distributie: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone
Data: 22 martie
 

Pentru amatorii de animatii, The Croods se anunta un proiect interesant.  Filmul prezinta povestea unei familii preistorice care traieste intr-o pestera ce le-a fost intotdeauna casa si credeau ca tot ce este dincolo de aceasta este periculos. Cand unul dintre copii se decide sa exploreze lumea si iese din cuvantul tatalui sau,dezastrul se produce iar pestera lor este distrusa .Toate stancile din preajma pesterii au fost distruse, lasand la vedere o noua lume extraordinara care ii va fascina pe cei din familie si care ii va face pe acestia sa isi doareasca sa vada tot ce aceasta lume are de oferit.

 

Vehicle 19 / Cursa infernala
Regie: Mukunda Michael Dewil
Distributie: Paul Walker, Naima McLean, Gys de Villiers
Data: 22 martie


Paul Walker ramane iute, desi nu e furios. Starul francizei Fast & Furious, Walker este in noul thriller un detinut eliberat pe cautiune care inchiriaza fara sa stie o masina care-l arunca intr-o cursa infernala atunci cand descopera in portbagaj un „pasager” nedorit, o femeie legata de maini si de picioare – Rachel Shabangu (Naima McLean). Pentru ca a inchiriat masina care nu trebuia, se trezeste acum cu toata politia pe urmele lui, care vrea cu orice pret ca femeia din masina sa nu ajunga sa depuna marturie intr-un caz care implica politisti corupti.
 



Domestic

Regie: Adrian Sitaru
Distributie: Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Ioana Flora
Data: 22 martie


Regizorul Adrian Sitaru vrea sa dea lovitura cu un film ce ar putea deveni comedia romaneasca a anului. Domestic este o poveste despre oameni obisnuiti si animalele alaturi de care isi traiesc viata. In Domestic apar un iepure, o gaina, o pisica, un caine si un porumbel si cativa dintre actorii favoriti ai regizorului: Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Ioana Flora, Clara Voda si Sergiu Costache.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Gambit /  Razbunare cu Stil
Regie: Michael Hoffman
Distributie: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman
Data: 15 martie


Gambit este o comedie mai aparte, iar numele scenaristilor clarifica lucrurile: ei sunt celebri frati Coen, care de data aceasta nu regizeaza ci doar scriu povestea. Filmul ii are ca protagonisti pe Colin Firth si Cameron Diaz, care formeaza un cuplu de hoti ce vor sa pacaleasca un bogat colectionar de arta sa cumpere un Monet fals. Filmul este un remake al unei comedii din 1961 care ii avea ca protagonisti pe Michael Caine si Shirley MacLaine.
 



This Must Be The Place/ Rocker Hit: Ochi pentru ochi

Regie: Paolo Sorrentino
Distributie: Sean Penn, Frances McDormand, Judd Hirsch
Data: 15 martie

This Must Be the Place este unul dintre cele mai ciudate filme despre Holocaust facute vreodata. Cheyenne este un fost rock-star. La varsta de 50 de ani, isi pastreaza infatisarea gotica si traieste, dintr-o renta, la Dublin. Moartea tatalui sau, tata cu care intrerupsese orice legatura, il aduce inapoi la New York, unde descopera ca batranul avusese o obsesie: sa razbune umilirea careia ii cazuse victima odinioara. Cheyenne decide sa ii indeplineasca dorinta si porneste, in ritmul lui propriu, intr-o calatorie prin America. Filmul a fost premiat la Cannes in 2011 cu Prize of the Ecumenical Jury.

 


Warm Bodies/ Iubitul meu e zombi
Regie: Jonathan Levine
Distributie: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich
Data: 15 martie

Warm Bodies este o comedie romantica intre un zombi si o blonda. Da, si noua ni s-a parut o idee cam tampita. Adica, serios? O poveste de dragoste dintre o femeie si un zombi dupa ce o epidemie a acaparat planeta? Pe un Pamant infestat de zombi, R (Nicholas Hoult)  este singurul din specia lui cu probleme existentiale. R cutreiera pamantul in cautarea unui scop. Totul se schimba pentru el in momentul in care o intalneste pe Julie (Teresa Palmer). Ceva se trezeste in el si, cumva, simte nevoia sa o salveze. Ceea ce si face, asta dupa ce ii mananca prietenul.

 

Codamnat la viata
Regie: Bogdan Dreyer
Distributie: Gerard Depardieu, Harvey Keitel
Data: 15 martie

 

"Condamnat la viata" este o poveste despre prietenie, umanitate si sacrificiu, o tragicomedie adaptata dupa nuvela „Moartea lui Ipu”, de Titus Popovici. Actiunea se desfasoara intr-un sat din Transilvania, la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial. Un soldat german este gasit mort la marginea satului de catre Alex, un baiat de 11 ani trimis de mama lui la tara pentru fi la adapost de bombardamentele din capitala. Intrucat nu se stie cine este vinovat, ofiterii germani ameninta ca vor executa cativa dintre fruntasii satului daca faptasul nu se va preda pana a doua zi dimineata la ora 5.

 

Cum nimeni nu pare sa isi asume vina pentru cele intamplate, preotul si sotia acestuia, primarul, doctorul si familia sa, seful politiei si notarul pun la cale un plan pentru a se salva. Ei incearca sa-l convinga pe Ipu, „nebunul satului”, in fapt un soldat francez ramas in sat dupa ce o rana grava din primul razboi mondial i-a afectat memoria, sa-si asume el vina. Totul in schimbul promisiunii unei inmormantari fastuoase si a unor recompense, dar mai ales a sansei de salva vieti importante si de a deveni un erou national.

 


Ipu pare incantat de cele auzite, dar nu se multumeste cu vorbe goale, el vrea totul in scris si mai ales vrea sa vada cu ochii lui cum vor decurge funeraliile.Timpul se scurge asa ca ceilalti nu au incotro si trebuie sa-i indeplineasca doleantele. Spre dimineata, cand pare ca toate cererile lui Ipu au fost satisfacute iar el este gata sa se predea, apare zvonul ca razboiul a luat sfarsit iar nemtii sunt vazuti parasind in graba satul.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies