marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Jason Statham se bate cu cei mai periculosi mafioti din lume in thriller-ul "Safe"

Premiere la cinema: Jason Statham se bate cu cei mai periculosi mafioti din lume in thriller-ul Safe

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 11 mai la cinema:

Safe/ In siguranta

Regie: Boaz Yakin
Distributie: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon

Jason Statham revine pe marile ecrane intr-un thriller plin de actiune, specialitatea eroului devenit celebru cu seria Transporter. "Safe" este cel mai recent proiect creat de Lionsgate si are parte de scene de lupta pline de adrenalina, spre bucuria fanilor lui Statham.


 

S-a furat mireasa

Regie: Jesus del Cerro
Distributie: Catalina Grama, Adina Galupa, Constantin Dita

 

Fanii actritei Catalina Grama, cunoscuta sub numele de scena Jojo, au parte de o noua bucurie, dupa ce aceasta va aparea in ipostaze incendiare in "S-a furat mireasa", noul proiect Media Pro Pictures. In regia lui Jesus Del Cerro, filmul S-a furat mireasa este produs de Alma Sarbu si o aduce in rol principal pe Catalina Grama, care de aceasta data interpreteaza o moldoveanca, castigatoare a concursului de frumusete Miss Barlad. Nina vorbeste cu un puternic accent moldovenesc si este interesata doar sa parvina pe scara sociala si sa devina o "doamna". "S-a furat mireasa" promite sa fie un nou hit romanesc de box-office, cu care producatorii spera sa atinga succesul pe care l-a avut o alta productie romaneasca anul trecut, "Nasa".

 

 

 

Friends with Kids/ Prieteni cu copii

Regie: Jennifer Westfeldt
Distributie: Jennifer Westfeldt, Adam Scott, Maya Rudolph
 

Comedia "Friends with Kids” urmareste o pereche de prieteni foarte buni trecuti de 30 de ani (Adam Scott si Jennifer Westfeldt), care remarca faptul ca aparitia copiilor in cuplurile pe care le cunosc modifica substantial relatiile dintre parteneri si decid sa depaseasca stress-ul cauzat de aceasta problema avand un copil impreuna si apoi intalnindu-se cu alte persoane.  Din distributie face parte si Megan Fox.
 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

The Avengers/Razbunatorii 3D
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr., Chris Evans and Scarlett Johansson

The Avengers este o imbinare excelenta de umor, actiune si eroism, care ridica mult stacheta si convinge ca si filmele cu super eroi pot fi intr-adevar bune si fara cusur. Productia cu buget de 200 de milioane de dolari are o distributie de 5 stele: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc” care va salva omenirea.


The Five-Year Engagement/ Te mai mariti cu mine?
Regie: Nicholas Stoller
Distributie: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt

Comedia romantica The Five Year Engagement/Te mai mariti cu mine? prezinta povestea de dragoste dintre Tom (Jason Segal) si Violet (Emily Blunt), doi tineri care dupa ce se logodesc au parte de o multime de obstacole pana la nunta care aproape ca nu se stie daca va mai avea loc.


Le Havre
Regie: Aki Kaurismäki
Distributie: André Wilms, Blondin Miguel, Jean-Pierre Darroussin

Dstins cu premiul FIPRESCI la Festivalul de la Cannes 2011, Le Havre este un amestec pe care l-ai crede altfel imposibil: umor sec, basm, luciditate, nostalgie, sensibilitate si realism.Suprarealist, tandru, atasant, amuzant, boem – filmul „Le Havre” a sedus anul trecut jurnalistii de la Cannes, care l-au aplaudat minute in sir la premiera. Mica bijuterie a cineastului finlandez Aki Kaurismäki este o comedie despre prietenia dintre un batran artist si un baietel african imigrant, urmarit de politie, care incearca sa-si regaseasca mama.Stilul aparte, inconfundabil al lui Kaurismäki este, dupa cum remarca publicatia „Variety”, „o placere de la un capat la altul".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies