marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Liam Neeson aduce primul film de actiune spectaculos al anului, Taken 3

Filmele saptamanii:

1. Taken 3

Premiere la cinema: Liam Neeson aduce primul film de actiune spectaculos al anului, Taken 3

Din 9 ianuarie la cinema:


Taken 3
Regie: Olivier Megaton
Distributie: Liam Neeson, Maggie Grace
Data: 9 ianuarie

Liam Neeson
se intoarce pentru ultima data in seria Taken, in al treilea film, Tak3n. El reia rolul lui Bryan Mills, caruia i se insceneaza moartea sotiei sale. Acum, Bryan este fugar si autoritatile sunt pe urmele lui, in frunte cu personajul jucat de Forest Whitaker. Dar Bryan trebuie sa isi mentina fiica in siguranta si sa afle cine i-a omorat sotia, o misiune potrivita pentru el, judecand dupa primele filme.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

Seventh Son
Regie: Sergey Bodrov
Distributie: Julianne Moore, Jeff Bridges
Data: 2 ianuarie

Synopsis: Bazat pe romanul The Spook's Apprentice, scris de Joseph Delaney, The Seventh Son este plasat in Evul Mediu, intr-o lume plina de vrajitoare si misticism. Jeff Bridges joaca rolul unui magician batran, John Gregory, numit Spook, care a fost incarcerat de malefica vrajitoare Mother Malkin (Julianne Moore) cu multe secole in urma. Cand fortele raului ameninta sa se intoarca, impreuna cu Malkin, acesta isi alege un ucenic, Tom Ward (Ben Barnes) sa il ajute in batalie. Numai al saptelea fiu al unui alt al saptelea fiu poate deveni ucenicul lui Spook.

 

 

 

Asterix And The Gods
Regie: Louis Clichy, Alexandre Astier
Distributie: Roger Carel, Lorànt Deutsch
Data: 2 ianuarie

 

Suntem in anul 50 i.Hr., cand Galia se afla sub ocupatia Imperiului Roman. Toata ? Nu ! intr-un mic sat, bravii Gali rezista si se opun din rasputeri invadatorilor. Exasperat de situatie, Iulius Cezar decide sa schimbe tactica: intrucat armata sa e incapabila sa se impuna cu forta, ii va seduce pe acesti barbari de Gali cu ajutorul civilizatiei romane. in acest scop, el porunceste sa se construiasca, la marginea satului Galilor, un complex rezidential de lux, in care vor locui romanii bogati si il boteaza "Domeniul zeilor". Vor reusi amicii nostri Gali sa reziste tentatiei luxului si confortului roman ? Va ajunge satul lor o simpla atractie turistica ? Asterix si Obelix sunt hotarati sa faca totul pentru a zadarnici planurile lui Cezar

 

Into The Woods
Regie: Rob Marshall
Distributie: Anna Kendrick, Meryl Streep, Emily Blunt
Data: 2 ianuarie

 

Into the Woods este o versiune moderna ce va insuma cateva dintre basmele celebre a Fratilor Grimm si exploreaza aventurile Cenusaresei, Scufitei Rosii, Jack si Vrejul de Fasole sau Rapunzel. Toate aceste personaje vor fi interconectate de o poveste originala ce va aduce in prim plan un brutar (Chris Pine), sotia sa si o vrajitoare (Emily Blunt) care va arunca un blestem asupra lor. Johnny Depp va juca si el in rolul Lupului. Insa filmul va aduce rasturnari de poveste pentru indragitele personajele.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies