marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Liam Neeson se indragosteste de Mila Kunis si Olivia Wilde in filmul Third Person

Filmele saptamanii:

1.Third Person

2. Think Like A Man Too

Premiere la cinema: Liam Neeson se indragosteste de Mila Kunis si Olivia Wilde in filmul Third Person

 

Din 4 iulie la cinema

 

 

Third Person
Regie: Paul Haggis
Distributie: Liam Neeson, Mila Kunis, OIivia Wilde

 

Third Person/Dragoste la persoana a treia spune trei povesti despre iubire, pasiune, incredere si tradare in trei cupluri care par sa nu aiba nimic in comun, ci doar legaturi pur tangentiale. Dar intr-o relatie exista mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dam seama uneori de existenta acestuia, dar exista in mod cert.  Mai mult decat o colectie de povesti de dragoste, Dragoste la persoana a treia e un puzzle in care adevarul e abia intrezarit, indiciile de-abia sesizate cu coltul ochiului, si nimic nu e cu adevarat ceea ce pare la prima vedere. Din distributie fac parte Liam Neeson, Olivia Wilde, Mila Kunis.

 

 

 

Think Like A Man Too
Regie: Tim Story
Distributie: Kevin Hart, Gabrielle Union

 

 

Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arata pe eroi gata sa se destrabaleze in Las Vegas. Zeke, Dominic si Cedric sunt invitati la o petrecere a burlacilor de pomina, dar in calea distractiei se vor afla chiar iubitele lor Candace, Kristen si Lauren, hotarate sa le arate ca petrecerea burlacitilor este inca si mai strasnica. Ce echipa va organiza cel mai tare dezmat din Las Vegas?

 

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Transformers: Age of Extinction
Regie: Michael Bay
Distributie: Mark Wahlberg, Stanley Tucci
Data: 27 iunie

 

 

Transformers: Age of Extinction este al patrulea film din serie si aduce o noua distributie. In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului.
   

Din distributia filmului fac parte Mark Wahlberg,  Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing si T.J. Miller. Va aparea in cinematografe pe 27 iunie 2014.

 


 


Blood Ties
Regie: Guillaume Canet
Distributie: Marion Cotillard, Clive Owen
Data: 27 iunie

 

 

Baiatul de aur al cinematografiei frantuzesti Guillaume Canet aduce un remake american al unui film francez din 2008 in regia lui Jacques Maillot (si cu Guillaume Canet in rolul principal). Cu o distributie plina de vedete, Blood Ties pune fata in fata doi frati din Brooklyn-ul anilor ‘70. Unul este de partea legii, celalalt este in lumea crimei organizate. Din distributie fac parte Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Zoe Saldana si  Matthias Schoenaerts.

 

 


Alte filme de vazut la cinema

 

How To Train Your Dragon
Regie:Dean DeBlois
Distributie: Jay Baruchel, Kristen Wiig, America Ferrera
Data: 20 iunie

 

 

 

Dragonii si vikingii se intorc intr-o animatie spectaculoasa. Au trecut cinci ani de cand vikingii si dragonii traiesc in buna pace pe insula Berk. In timp ce prietenii lor se intrec in curse pe dragoni, Sughit si Stirbul sfarteca cerurile, calatorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor ii aduce la o pestera plina de dragoni salbatici condusi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusa in pericol. Sughit si Stirbul trebuie iarasi sa lupte pentru ceea ce cred, dandu-si seama ca numai impreuna au puterea de a schimba o data pentru totdeauna viitorul oamenilor si-al dragonilor deopotriva.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies