marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Looper, unul dintre cele mai fascinante filme SF ale anului, ajunge in Romania

Premiere la cinema: Looper, unul dintre cele mai fascinante filme SF ale anului, ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 5 octombrie la cinema:

 

1.Looper/Looper: Asasin in viitor
Regie: Rian Johnson
Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano
Data: 5 octombrie

Nu exista nicio regula atunci cand trebuie sa te ucizi pe tine insuti. Povestea din spatele peliculei Looper cu Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano a fost considerata unul dintre cele mai atragatoare concepte science fiction ale anului. Este anul 2077 atunci cand niste gangsteri din oras incearca sa-l ucida pe un barbat de 51 de ani, Joseph Simmons (Bruce Willis) folosindu-se de calatoria in timp si de varianta sa mai tanara, iar acesta isi ia destinul in propriile maini. Acesta fuge de varianta sa din trecut, tanarul de 25 de ani Joe (Joseph Gordon-Levitt) si incearca sa-si schimbe viitorul. Filmul a impresionat pe toata lumea in acest an la Festivalul de la Toronto, despre care multi au spus ca este cel mai bun film SF al anului.

 

2. End of Watch/Ultima razie
Regie: David Ayer
Distributie: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick
Data: 5 octombrie


End of Watch este o drama politista  despre familie, prietenie, dragoste, onoare si curaj cu Jake Gyllenhaal si  Michael Pena in rolurile a doi politisti din Los Angeles, Taylor si Zavala. Parteneriatul lor va fi amenintat de problemele intampinate in rezolvarea unui caz atunci cand cei doi confisca bani si arme de la un periculos cartel de mafioti.

 

3. ParaNorman
Regie: Chris Butler, Sam Fell
Distributie: Kodi Smit-McPhee, Anna Kendrick, Casey Affleck


Dupa succesul pe care l-a avut animatia Coraline, studioul Laika vrea sa ii cucereasca din nou pe fani cu o animatie ciudata, dar simpatica."ParaNorman" este un thriller-comedie al carui protagonist, un baietel de 11 ani cu puteri speciale, Norman Babcock, are de-a face cu zombi, fantome, vrajitoare si - cel mai rau - cu adulti, in incercarea de a-si salva oraselul de revolta care se pregateste in adancuri, sub morminte.
 

 

4. Sammy Adventures 2 3D/Aventurile lui Sammy 2
Regie: Ben Stassen
Distributie: Pat Carroll, Carlos McCullers II, Cinda Adams


Continuarea animatiei belgiene din 2010 promite sa fie o aventura de proportii pentru cei mici. Personajele simpatice se intorc, de aceasta data in 3D. Sammy si Ray, simpaticele broscute testoase se bucura de spectacolul magic al vietii din atol, in timp ce ii calauzesc pe "nou nascutii" Ricky si Ella in primul lor drum spre mare.  In decorul fabulos al marilor oceane, o noua serie de intamplari pe muchie de cutit ii asteapta pe micii aventurieri in lupta lor pentru libertate.


 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Premium Rush/ Cursa fara frane
Regie: David Koepp
Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Dania Ramirez
Data: 28 septembrie

Dupa ce a facut filme ca The Dark Knight Rises, Inception sau G.I. Joe, Joseph Gordon-Levitt vine cu o noua portie de actiune. Un curier pe bicicleta din New York  trebuie sa livreze un plic ciudat si in acelasi timp sa scape de sub urmarirea unui politst corupt  Bobby Monday (Michael Shannon) care-l vaneaza prin tot orasul.


 

A Royal Affair
Regie: Nikolaj Arcel
Distributie: Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaar, Alicia Vikander
Data: 28 septembrie

Drama romantica si politica A Royal Affair care aduce pe marile ecrane un eveniment tumultuos din istoria Danemarcei a creat valuri in acest an atat printre fanii productiilor non americane cat si printre criticii diverselor festivaluri. Filmul este produs de Lars von Trier si ii are ca scenaristi pe cei care au facut echipa si pentru Girl With The Dragon Tattoo, varianta originala, creata de suedezi.Actiunea din A Royal Affair se desfasoara in Danemarca secolului XVIII, in timpul domniei regelui Christian al VII-lea, rege ce a fost considerat de foarte multi istorici, ca fiind labil psihic.

 

 

The Sweeney / Justitie la limita legii 
Regie:Nick Love
Distributie: Hayley Atwell, Damian Lewis, Ray Winstone
Data: 28 septembrie

The Sweeney este un film de actiune produs de britanici si inspirat dintr-un serial din anii '70.  Filmul urmareste povestea a doi politisti din Londra care ajung pe urmele unor jefuitori de banci din Europa astfel - politistii trebuie sa se comporte ca niste criminali daca vor sa prinda adevaratii criminali.



 

Hope Springs/ Terapie de cuplu
Regie:David Frankel
Distributie: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell
Data: 21 septembrie


Anul trecut castiga Oscarul pentru rolul din The Iron Lady: acum Meryl Streep ii cucereste din nou pe fani in comedia romantica Hope Springs. Streep este Kay After, o femeie care decide ca dupa 30 de ani de casnicie are nevoie de o schimbare si participa alaturi de sotul sau, Arnold (Tommy Lee Jones) la ore de consiliere. Kay apeleaza la ajutorul unui psiholog specializat in relatiile de cuplu si incearca sa-l convinga pe Arnold sa o insoteasca la o sedinta, lucru care se dovedeste o adevarata provocare pentru cei doi a caror viata capata un nou sens dupa aceasta vizita.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies