marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Man of Steel, cel mai mare film al verii

Premiere la cinema: Man of Steel, cel mai mare film al verii

 

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

 

Din 21 iunie la cinema:


Man of Steel: Eroul
Regie: Zack Snyder
Distributie: Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams
Data: 21 iunie

 

Cel mai popular super erou din lume Superman se intoarce pe marile ecrane in 2012. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 

 

 

 

World War Z / Ziua Z: Apocalipsa
Regie: Marc Forster
Distributie: Brad Pitt, Mireille Enos, Matthew Fox
Data: 21 iunie

 

Regizat de Marc Forster filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.

 



Monsters University / Universitatea monstrilor

Regie: Dan Scanlon
Distributie: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi
Data: 21 iunie

 

Monsters University este un prequel al filmului Monsters Inc. realizat de Disney/Pixar. Filmul ne duce inapoi pe vremea cand Mike si Sully erau la scoala care i-a invatat cum sa sperie lumea si sa devina adevarati monstri. Monters University va ajunge in cinematografe pe incepand cu data de 21 iunie 2013 si dispune de talentatele voci ale unor actori ca Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray si Peter Sohn, fiind regizat de Dan Scanlon si produs de Kori Rae.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

Now You See Me / Jaful Perfect
Regie: Louis Leterrier
Distributie: Morgan Freeman, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg
Data: 14 iunie

 

Now You See Me este un thriller regizat de Louis Leterrier si ne spune povestea unei echipe de iluzionisti care reusesc sa jefuiasca o banca si sa rasplateasca audienta cu banii. Filmul are o distributie de 5 stele: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Melanie Laurent, Dave Franco, Morgan Freeman, Common, Michael Kelly, Elias Koteas si Michael Caine.

Povestea implica un grup de magicieni (The Four Horsemen) condusi de Atlas (Eissenberg) care in cadrul unor spectacole de magie hi-tech jefuiesc o banca de pe alt continent si un afacerist corupt intr-o singura seara, oferind banii audientei. Normal ca FBI-ul intra pe fir imediat pentru ca jafurile chiar s-au intamplat in realitate dar nimeni nu intelege cum.

 

 

Arthur Newman
Regie: Dante Ariola
Distributie: Colin Firth, Emily Blunt
Data: 14 iunie

Un fost jucator de golf (Colin Firth) decide sa isi reinveteze viata si isi ia o identitate falsa. Impreuna cu o necunoscuta (Emily Blunt), care si ea vrea sa scape de trecutul ei, cei doi pornesc intr-o aventura care le va schimba viata definitiv.

 



Jurrasic Park 3D

Regie: Steven Spielberg
Distributie: Sam Neil, Laura Dern
Data: 14  iunie

 

Celebrul film regizat de Steven Spielberg, care a infricosat omenirea si a devenit unul dintre cele mai de succes filme din anii '90, este relansat in cinematografe dupa 20 de ani, in format 3D. Dr. Alan Grant si dr. Ellie Sattler sunt invitati de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distractii pe o insula din Costa Rica. Hammond reusise sa cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sangele supt de insecte preistorice si sa puna bazele unei rezervatii imense de animale preistorice. Dar, din pacate, sistemele de protectie ale parcului cedeaza si dinozaurii pierduti de sub control trebuie distrusi.

 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies