marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Maze Runner: The Scorch Trials ajunge in cinematografele din Romania

Premierele saptamanii

1. Maze Runner: The Scorch Trials

2. Mune: Gardianul lunii

3. Ricki and the Flash

Premiere la cinema: Maze Runner: The Scorch Trials ajunge in cinematografele din Romania

Din 11 septembrie la cinema


Maze Runner: The Scorch Trials
Regia: Wes Ball
Cu: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Kaya Rose Humphrey
Data: 11 septembrie

Noul film il arata pe Thomas (Dylan O'Brien), supravietuitor al labirintului, conducandu-i pe ceilalti supravietuitori prin „The Scorch” (pamantul parjolit), un tinut pustiu dar plin de alte pericole, continuandu-si cautarea de raspunsuri cu privire la misterioasa organizatie care ii tine captivi. In regia lui Wes Ball (Maze Runner), The Scorch Trials continua misterul de cosmar al primului film intr-un sequel extins si ambitios.

 



Mune: Gardianul lunii

Regie: Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
Voci: Omar Sy,  Michael Gregorio, Izïa Higelin
Data: 11 septembrie

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni.  



Ricki and the Flash
Regie: Jonathan Demme
Distributie: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer
Data: 11 septembrie


Meryl Streep isi asuma un rol cu totul nou– acela al unei cantarete si chitariste de hard-rock – pentru regizorul laureat cu Oscar, Jonathan Demme si scenaristul, laureat al premiului Academiei, Diablo Cody, in filmul Ricki and the Flash. intr-un film original, incarcat cu muzica live, Streep interpreteaza rolul lui Ricki Rendazzo, o eroina a chitarei care a comis o multime de greseli cand s-a hotarat sa-si urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Intorcandu-se acasa, Ricki are sansa de a-si ispasi pacatele si de a indrepta lucrurile, punand in balanta muzica si familia. Streep joaca alaturi de fiica ei din viata reala, Mamie Gummer; Rick Springfield, un membru al formatiei Flash care o iubeste pe Ricki; Kevin Kline in rolul fostului sot al lui Ricki; si Audra McDonald in rolul actualei sotii a lui Kline.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies