marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Milla Jovovich da batalia finala in Resident Evil: Retribution

Premiere la cinema: Milla Jovovich da batalia finala in Resident Evil: Retribution

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 14 septembrie la cinema:

Resident Evil: Retribution/ Resident Evil: Rasplata
Regie: Paul W.S. Anderson
Distributie: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez
Data: 14 septembrie


Resident Evil, franciza care a facut incasari globale de peste 700 de milioane de $ se intoarce cu partea a cincea, iar Milla Jovovich reia rolul curajoasei Alice.Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.

 


 

The Campaign/ Campania
Regie: Jay Roach
Distributie: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis
Data: 14 septembrie

Doi dintre cei mai populari actori de comedie, Will Ferrell si Zach Galifiankis intra in campanie electorala pe marile ecrane intr-o comedie spumoasa. The Campaing este povestea a doi politicieni rivali, jucati de Will Ferrell si Zach Galifiankis care se lupta pentru a castiga alegerile pentru a reprezenta Consiliul Carolinei de Nord in Camera Reprezentantilor.

Despre oameni si melci
Regie: Tudor Giurgiu
Distributie: Monica Barladeanu, Andi Vasluianu, Ion Besoiu
Data: 14 septembrie

Frumoasa Monica Barladeanu revine in atentia fanilor sai cu un nou in rol, in Despre oameni si melci.  O istorie amuzanta, inspirata de intamplari reale, Despre oameni si melci relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor '90. Totul se schimba cand unul dintre baieti gaseste o solutie inedita menita sa-i salveze colegii de la somaj si sa scoata uzina din faliment.

 

 

 


Ce alte filme mai poti vedea la cinema in aceasta perioada:


 

Lawless/ In afara legii
Regie: John Hillcoat
Distributie: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Jessica Chastain
Data: 7 septembrie

Cand legea devine corupta, nelegiutii devin eroi. In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri si se afla printre filmelor cu pretentii la Oscar in 2013, conform presei straine.
 

 

Savages/ Brutele
Regie: Oliver Stone
Distributie: Taylor Kitsch, Aaron Johnson, Blake Lively, Salma Hayek, Benicio Del Toro
Data: 7 septembrie

Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se intoarce pe marele ecran cu un thriller care reuneste o distrbutie de staruri formata din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch si Demian Bichir. Filmul se bazeaza pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus in 2010 in Top 10 al prestigiosului New York Times. Oliver Stone se intoarce la atmosfera din Natural Born Killers cu un thriller glossy despre doi dealeri de droguri care se lupta cu o gasca de traficanti mexicani ce le-a rapit prietena.
 


Step Up 4/Dansul dragostei 4: Revolutia
Regie: Scott Speer
Distributie: Kathryn McCormick, Ryan Guzman
Data: 7 septembrie

Dansul dragostei 4: Revolutia este continuarea francizei de succes STEP UP, care de aceasta data ofera dansuri fenomenale in 3D, in decorul vibrant si incitant al fabulosului oras Miami. Emily (Kathryn McCormick) soseste la New York cu speranta de a deveni o dansatoare profesionista si ajunge sa se indragosteasca intr-un timp relativ scurt de Sean (Ryan Guzman), liderul unui dance crew specializat in flash mob-uri extrem de elaborate, cunoscut sub numele “The Mob”. Impreuna cu colegii de trupa, cei doi incep o adevarata revolutie, fiind dispusi sa-si sacrifice toate visurile de o viata pentru cea mai nobila cauza: salvarea comunitatii in care au crescut.
 

The Best Exotic Marigold Hotel (7 septembrie)
Regie: John Madden
Distributie: Maggie Smith, Bill Nighy, Tom Wilkinson
Data: 7 septembrie

The Best Exotic Marigold Hotel este o comedie inspirata de romanul "The Foolish Things" scris de Deborah Moggach, care aduce in prim plan aventurile unui grup de pensionari. Acestia decid sa plece intr-o vacanta in India, dupa ce sunt fascinati de reclamele la hotelul Marigold. Cand ajung acolo, acestia nu gasesc chiar ce isi imaginau, insa vor fi pentru totdeauna impresionati de experientele impartasite in locurile exotice ale Indiei.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies