marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: American Sniper, filmul momentului in SUA, ajunge in Romania

Premierele saptamanii la cinema:

1. American Sniper

2. Mortdecai

3. Unbroken

4. Big Hero Six

5. Mommy

Premiere la cinema: American Sniper, filmul momentului in SUA, ajunge in Romania

Din 23 ianuarie la cinema

 


American Sniper
Regie: Clint Eastwood
Distributie: Bradley Cooper, Sienna Miller, Salah Salea
Data: 23 ianuarie

 American Sniper va reprezenta adaptarea autobiografiei lui Chris Kyle, un soldat in trupele Navy Seals si cel mai bun lunetist din armata americana. Pelicula va fi produsa de studiourile Warner Bros. iar in rol principal va juca Bradley Cooper, care este implicat si ca producator. Jason Hall ("Spread") se ocupa de scenariu. Din distributie face parte si Sienna Miller. Filmul urmeaza sa fie lansat pe 16 ianuarie 2015. Clint Eastwood semneaza regia.

 

Mortdecai
Regie: David Koepp
Distributie: Johnny Depp, Olivia Munn, Ewan McGregor
Data: 23 ianuarie

 

Johnny Depp surprinde cu o noua transformare in productia "Mortdecai", regizata de David Koepp. In Mortedcai, el joaca rolul de vanzator de opere de arta, cu un comportament usor deviat si tendite psihopate. Astfel, Mordecai (Johnny Depp) va calatori in jurul lumii in cautare unui tablou despre care se spune ca detine codul unui cont bancare pierdut, plin cu banii nazistilor. Filmul "Mortdecai" este bazat pe seria de 3 volume scrisa de Kyril Bonfiglioli. Johnny Depp joaca alaturi de Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Oliver Platt si Jeff Goldblum.  

 

 

Unbroken
Regie:  Angelina Jolie
Distributie: Jack O'Connell, Takamasa Ishihara, Domhnall Gleeson
Data: 23 ianuarie

 

Filmul Unbroken, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului viitor, are la baza romanul cu acelasi nume scris de Laura Hillenbrand si relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi. Scenariul filmului a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini este interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins".

 

 

 

 

Big Hero Six

Regie: Don Hall, Chris Williams
Distributie: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung 
Data: 23 ianuarie

 

Stiinta robotilor nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el sa dezlege itele unui complot criminal ce ameninta cu distrugerea dinamicului si tehnicizatului oras San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii sai, un robot pe nume Baymax, Hiro se alatura unei echipe de luptatori pentru dreptate, dornici sa isi salveze orasul.

 

Mommy

Regie: Xavier Dolan
Distributie: Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Suzanne Clément
Data: 23 ianuarie

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

Water Diviner
Regie: Russel Crowe
Distributie: Russel Crowe, Olga Kurylenko
Data: 16 ianuarie

In desertul australian fermierul Connor (Russell Crowe) este celebru pentru modul in care gaseste apa. Visul lui Connor este sa-si creasca bine cei trei fii, iar viata lui este distrusa cand, trimisi pe frontul de la Gallipoli, baietii nu mai dau niciun semn acasa. Connor va calatori in Turcia pentru a descoperi ce s-a intamplat, dar oare mai este vreo sansa sa isi gaseasca fiii in viata?

 

 

 

Birdman
Regie: Alejandro González Iñárritu
Distributie: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton
Data: 16 ianuarie

 

La patru ani dupa "Biutiful", Alejandro González Iñárritu revine cu o comedie neagra. Acest film prezinta portretul unui fost star al filmelor cu super-eroi, interpretat de Michael Keaton, care incearca sa revina in actualitate si sa aiba din nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway. Din distributia peliculei mai fac parte Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts si Zach Galifianakis.

 

 

Blackhat
Regie: Michael Mann
Distributie: Chris Hemsworth, Viola Davis
Data: 16 ianuarie

In thrillerul Blackhat, in regia lui Michael Mann, Chris Hemsworth este un hacker condamnat la inchisoare, care este eliberat pentru  a ajuta politia sa prinda o organizatie criminala care pune la cale un atac cibernetic. Din distributie mai fac parte Viola Davis, John Ortiz. Filmul se va lansa la cinema incepand cu 16 ianuarie 2015.

 

 

 

Big Eyes
Regie: Tim Burton
Distributie: Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter
Data: 16 ianuarie

 

In "Big Eyes", Walter (Christoph Waltz)  si Margaret Keane (Amy Adams) sunt doi artisti casatoriti care au devenit faimosi in anii '60 pentru picturile lor cu femei si copii cu ochii foarte mari. Picturile au devenit foarte populare, gasindu-se in orice benzinarie sau magazin din SUA.Totul a mers foarte bine pana cand Margaret, o fire foarte timida, s-a saturat sa stea in umbra, in timp ce  sotul ei primea toate laudele pentru munca ce era de fapt a ei. Cei doi au divortat in 1965 din aceasta cauza iar Margaret chiar l-a provocat pe Walter in nenumarate randuri sa picteze ceva ad-hoc in public, dar acesta a refuzat de fiecare data. Dupa ce Walter a acuzat-o ca isi asuma singura meritul pentru portrete, Margaret l-a dat in judecata. Dorinta lui Margaret s-a implinit: judecatorul le-a cerut sa picteze acolo, pe loc. Ea a terminat pictura intr-o ora in timp ce Walter nu a pictat nimic, pe motiv ca este ranit la umar. Drept urmare, judecatorul a decis ca Margaret sa primeasca 4 milioane de dolari pentru stresul emotional suferit


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies