marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Vow, drama emotionanta cu cele mai mari incasari la lansare din 2012

Premierele saptamanii la cinema:

1. The Vow - avanpremiera
 

2. My Week With Marilyn

3. This Means War

4. Ultimul corupt din Romania

5. Safe House

5. Gianni e le donne

Premiere la cinema: The Vow, drama emotionanta cu cele mai mari incasari la lansare din 2012

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 


Din 17 februarie la cinema:

 

 

The Vow
Regizor: Michael Sucsy
Distributie: Rachel McAdams, Channing Tatum,  Sam Neill
Buget: 30 de milioane de $


In acest weekend, ajunge in avanpremiera The Vow,  drama romantica de care s-au indragostit americanii si care a spulberat box-office-ul in primul weekend de la lansare. Cu Rachel McAdams si Channing Tatum in rolurile principale, The Vow a impresionat prin povestea emotionanta de dragoste.

Un accident teribil de masina o lasa pe Paige ( Rachel McAdams) in coma. Cand se trezeste fara memorie,  sotul ei Leo (Channing Tatum) incearca sa-i recastige iubirea. Filmul urmareste lupta tinerei pentru a-si recupera memoria si juramantul sotului ei de a nu-si parasi niciodata nevasta, chiar si atunci cand ea nu stie cine este el.

 

 

 

My Week With Marilyn
Regie: Simon Curtis
Distributie: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh
Buget: 10 milioane de $

Michelle Williams recreaza una dintre cele mai iconice actrite de la Hollywood, Marilyn Monroe. Michelle Williams este uimitoare in rolul lui Marilyn Monroe readucand la viata povestea de dragoste dintre ea si iubitul ei secret Colin Clark interpretat de Eddie Redmayne. Mult asteptatul film al lui Simon Curtis este povestea a doi actori legendari, Sir Laurence Olivier, in perioada de glorie, si altul aflat pe val, Marilyn Monroe, in timpul filmarilor la "Printul si dansatoarea", semnat de Olivier in 1957. Filmul reface zilele in care actrita americana, "sex simbolul secolului trecut", venita la Londra cu iubitul ei, dramaturgul Arthur Miller, se bucura de atmosfera londoneza dupa plecare acestuia. Marilyn Monroe descopera Londra intr-o saptamana idilica cu Colin Clark care era atunci asistent de platou. Michelle Williams a reusit sa smulga cu acest rol a treia nominalizare la Oscar.

 

 

 

 

This Means War
Regizor:McG
Distributie: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Buget: 70 de milioane de $

This means war! este povestea a doi prieteni din copilarie (Tom Hardy si Chris Pine) care lucreaza impreuna la prestigioasa agentie CIA. Ei sunt bine antrenati, dispun de arme si dispozitive de ultima generatie si impreuna formeaza o echipa greu de invins.Relatia de prietenie este pusa la incercare atunci cand spionii descopera ca sunt indragostiti de aceeasi femeie, Lauren Scott (Reese Witherspoon). Aceasta se intalneste simultan cu amandoi, dar baietii nu ii marturisesc lui Lauren ca se cunosc intre ei si ca ii cunosc  planul, ci intra intr-o competitie, unul impotriva celuilalt, pentru castigarea inimii fetei. Aceasta competitie este departe de a fi corecta si se transforma treptat intr-un razboi, in care cei doi agenti se saboteaza reciproc in incercarea de a o cuceri pe Lauren.

 


 

 

Ultimul corupt din Romania
Regizor: Sergiu Nicolaeascu
Distributie: Horaria Malaele, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Catalina Grama

Sergiu Nicolaescu aduce pe marile ecrane continuarea povestii din Poker, care a avut un succes fenomenal anul trecut.

Astfel, mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator.

Partenerul lor de poker - chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) - continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanelor. Iar iubita lor - prin rotatie - Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat mai rau ca pe Godot in Poker. Mai bine nu-l asteptau. Marcel - general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

 

 

 

 

 

Safe House
Regizor: Daniel Espinosa
Distributie: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Robert Patrick
Buget: 80 de milioane de $

 

Safe House  este un thriller cu  Denzel Washington si Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, si un agent incepator, Matt Weston (Reynolds). Acestia devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in altul dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari.

Cand casa conspirativa e atacata de mercenari, ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti. In ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town si visind sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cand singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a intalnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.


La randul sau, Tobin Frost a reusit sa scape timp de aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret. Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sunt mercenari sau a fost mina cuiva din interior care vrea sa-i elimine.

 

 

Gianni e le donne
Regizor:Gianni Di Gregorio
Distributie: Gianni Di Gregorio, Valeria De Franciscis, Alfonso Santagata

 

 

Gianni, un sot iesit la pensie de curand, are destule pe cap ca sa se mai preocupe cu viata amoroasa. Traieste impreuna cu sotia si fiica intr-un apartament mic din Roma. Isi petrece zilele plimbandu-si cainele si pe cel al superbei vecine, luand hainele de la curatatorie si facand cumparaturile, platind facturile sub indrumarea stricta a sotiei si fiind luat de bun de fiica sa si prietenul ei lenes si somer, care pare ca s-a mutat cu ei. Mama sa foarte in varsta, Valeria cea cu coafura ei aristocrata, relicva a unei epoci mai fermecatoare, locuieste impreuna cu Cristina, ingrijitoarea ei seducatoare, intr-o vila enorma.

 

Din sediul ei aproape in ruine, Valeria secatuieste resursele lui Gianni pe poker, reparaii si sampanie scumpa, si putin ii pasa ca il face sa traverseze tot ora?ul ca sa-i repare semnalul la televizor. Intr-o dimineata, bunul sau prieten Alfonso il ia prin surprindere pe Gianni, povestindu-i cele mai recente escapade sexuale ale sale. Cumva, lui Gianni i-a scapat faptul ca toti contemporanii sai gusta din nou din placerile vietii. Insa, Gianni incearca si acum sa gaseasca iubirea si va ajunge in cele mai neobisnuite situatii.

 

 


Alte filme de vazut la cinema:

The Descendants

Regie: Alexander Payne
Distributie: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller
Buget: 20 de milioane de $


Bazat pe romanul lui Kaui Hart Hemmings, The Descendants spune povestea avocatului Matt King (George Clooney) un tata care incearca din rasputeri sa fie aproape de cele doua fiice instrainate ale sale, dupa ce sotia sa are un accident si ajunge in coma. Matt se zbate sa se apropie de fiicele sale si incearca sa se impace cu ideea ca nevasta sa il insala. Intre timp este presat de familie sa vanda terenul mostenit din Hawaii unei agentii imobiliare care vrea sa construiasca apartamente de lux. Regizorul revine dupa o pauza de 7 ani cu o poveste emotionanta numita de multi cel mai bun film al anului si in care George Clooney ofera o interpretarea senzationala, care i-ar putea aduce inca un Oscar, iar The Descendants are toate sansele sa primeasca o statueta pentru cel mai bun film la Gala Premiilor Oscar din 2012.


 

Tinker, Tailor, Soldier, Spy
Regie: Tomas Alfredson
Distributie: Gary Oldman, Colin Firth, Mark Strong, Tom Hardy, John Hurt
Buget: 21 de milioane de  $
 


Tinker, Tailor, Soldier, Spy este adaptarea pentru marele ecran a romanului lui John le Carré, un clasic al genului si un imens succes de librarii. Thrillerul este regizat de Tomas Alfredson (Let The Right One In), iar adaptarea scenariului le apartine lui Bridget O’Connor si Peter Straughan. Thriller-ul de spionaj i-a impresionat pe critici, la fel si prestatia lui Oldman, care face unul din cele mai bune roluri din cariera sa.

In 1973, Razboiul Rece face in continuare ravagii in planul relatiilor internationale. Serviciul Secret al Marii Britanii (SIS), cunoscut sub numele MI6, cu nume de cod “Circus”, face eforturi ca sa tina pasul cu serviciile de spionaj ale altor tari pentru a mentine siguranta Marii Britanii. Seful “Circului”, cunoscut sub numele de “Control” (John Hurt), trimite agentul operativ Jim Prideaux (Mark Strong) in Ungaria, dar misiunea acestuia esueaza, iar Control e fortat sa-si dea demisia, la fel ca locotenentul care e mina sa dreapta, George Smiley (Gary Oldman), un agent de cariera cu simturile ascutite. 

 

 

Haywire
Regie: Lem Dobbs
Distributie: Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Michael Fassbender
Buget:  23 de milioane de $
 


Steven Soderbergh aduce pe marile ecrane  Haywire, un thriller exploziv, cu o distributie exceptionala si o prezinta pe noua batausa a Hollywood-ului, Gina Carano. Frumoasa Mallory Kane (Gina Carano) este angajata ca agent sub acoperire pentru a indeplini sarcini secrete. Dupa o misiune de eliberare a unui ostatec in Barcelona, Mallory este trimisa pentru o noua aventura in Dublin. Insa cand aceasta se termina prost, Mallory afla ca a fost tradata chiar de catre cei care au angajat-o si porneste in cautarea razbunarii.
 




Modifică setările cookies