marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Oldboy, remake-ul unuia dintre cele mai tulburatoare filme realizate vreodata, ajunge in Romania

Premiere la cinema: Oldboy, remake-ul unuia dintre cele mai tulburatoare filme realizate vreodata, ajunge in Romania

 

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 29 noiembrie la cinema:

 

 

The Butler
Regie: Lee Daniels
Distributie: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Robin Williams
Data: 29 noiembrie


Filmul "The Butler" are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani. Filmul e povestea unui majordom care a lucrat la Casa Alba si a servit sub mandatele a opt dintre presedintii americani, pe parcursul a peste 30 de ani. John Cusack il va interpreta pe Richard Nixon, Robin Williams a primit rolul lui Dwight Eisenhower, Alan Rickman il va juca pe Ronald Reagan in timp ce James Marsden si Minka Kelly vor fi John F. Kennedy si Jackie Kennedy.

 

 

 


Dom Hemingway

Regie: Richard Shepard
Distributie: Jude Law, Madalina Ghenea, Richard E. Grant
Data: 29 noiembrie

Dom Hemingway se anunta a fi o comedie neagra, plina de momente surprinzatoare, dar si emotionanta. De altfel, pelicula, regizata de Richard Shepard, a primit recenzii foarte bune la Festivalul de la Toronto, acolo unde a avut premiera mondiala.


Actorul de 39 de ani a avut-o alaturi partenera pe actrita romanca Madalina Ghenea. Cei doi au parte de o aventura plina de probleme in filmul regizat de Richard Shepard. Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. 

 

 

 

 


Oldboy: Prizonier in libertate

Regie: Spike Lee
Distributie: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson
Data: 29 noiembrie

 

 

Oldboy este un remake-ul filmului sud-coreean cu acelasi nume din 2003, al lui Chan-wook Park. Versiunea americana este regizata de Spike Lee si il aduce in rolul principal pe Josh Brolin. Oldboy este un thriller intens, care prezinta o poveste neobsinuita: un om de publicitate este rapit fara nici o explicatie si este tinut prizonier timp de 15 ani. Atunci cand este eliberat, tot fara nici o explicatie, singura dorinta a barbatului este sa ii caute si sa se razbune pe cei care i-au furat viata.

 

 

Delivery Man
Regie: Ken Scott
Distributie: Vince Vaughn
Data: 29 noiembrie

 

 


David Wozniak (Vince Vaughn) este un barbat obisnuit a carui viata este data peste cap când afla ca, in urma unei greseli la clinica de feritilizare cu care a "colaborat" in studentie, e tatal a 533 de copii! Dator unor mafioti si respins de iubita sa insarcinata, lucrurile pareau ca nu pot sta mai prost pentru sarmanul David, dar iata ca 142 dintre copiii sai necunoscuti vor sa-i afle identitatea in urma unui proces. Cum va face eroul fata situatiei? Remake dupa filmul canadian de succes Starbuck, multiplu premiat la festivaluri din intreaga lume.

 

 

 

 


Only God Forgives
Regie: Nicolas Winding Refn
Distributie: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas
Data: 29 noiembrie


Julian traieste in exil in Bangkok unde conduce un club de box pentru a acoperi afacerea cu droguri a familiei. Cand fratele lui Julian, Billy, este omorat, mama lor Jenna vine in oras. Ea vrea razbunare si il obliga pe Julian sa gaseasca asasinul si sa omoare Ingerul Razbunarii, fapt care il va costa foarte mult pe Julian.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

The Hunger Games: Catching Fire/ Jocurile Foamei:Sfidarea
Regie: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Woody Harrelson, Elizabeth Banks
Data: 22 noiembrie

 

In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.

 


The Counselor/Avocatul
Regie: Ridley Scott
Distributie: Michael Fassbender, Javier Bardem, Penelope Cruz
Data: 15 noiembrie

 

Regizat de Ridley Scott,  in “The Counselor”, Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca.

 

 

 

 

Free Birds
Regie: Jimmy Hayward
Distributie: Owen Wilson, Amy Poehler,
Data: 15 noiembrie

 

Curcanii iau masuri exreme pentru a schimba cursul istoriei! MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animatia Pasari libere, o comedie efervescenta pentru toate varstele, cu Owen Wilson si Woody Harrelson in rolurile principale. Animatia debuteaza cu o mica ferma de curcani, unde viata este aproape perfecta pentru galagioasele pasari, fericite doar pentru ca au mancare pe saturate. Nota discordanta face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte si fara apetit, pe care confratii lui l-au marginalizat. Insa viata lui Reggie se schimba radical in momentul in care Presedintele SUA il adopta ca animal de companie pentru fiica lui. Asta inseamna ca va duce o viata in puf, cu pizza la discretie si televizor la dispozitie. Dar cand in sfarsit isi gaseste locul, curcanul nostru este introdus cu forta intr-o misiune de maxima importanta.

 

 

 

 

 

Thor 2: The Dark World
Regie: Alan Taylor
Distributie: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston
Data: 8 noiembrie

 

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies