marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Pacific Rim, cea mai spectaculoasa lupta dintre monstri si roboti

Premiere la cinema: Pacific Rim, cea mai spectaculoasa lupta dintre monstri si roboti

 

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 


Din 12 iulie la cinema:


 

 

Pacific Rim / Cercul de foc
Regie: Guilermo del Toro
Distributie: Idris Elba, Charlie Hunnam,
Data: 12 iulie

 


Regizat de Guillermo del Toro  Pacific Rim este un science fiction ce aduce pe marile ecrane un razboi roboti vs. monstri.Cand extraterestri giganti, numiti Kaiju ( un soi de Godzilla)  se ridica din ape si iau cu asalt omenirea, cauzand pagube imense incepe un razboi care consuma resursele Planetei ani la rand. Pentru a le tine piept, oamenii au inventat arme pe masura: roboti uriasi – Jaggeri – controlati in mod simultan de doi piloti, ale caror minti sunt interconectate printr-o punte neurala. In ciuda tuturor eforturilor, infrangerea pare iminenta, iar singura speranta a locuitorilor de pe Terra o reprezinta doi eroi neobisnuiti – un fost pilot a carui glorie a apus de mult (Charlie Hunnam) si un viitor pilot-femeie ale carui calitati nu au fost inca testate (Rinko Kikuchi) .

 



The Heat / Captura la dublu

Regie: Paul Feig
Distributie: Sandra Bulloc, Melissa McCarthy
Data: 12 iulie

 

The Heat este o comedie regizata de Paul Feig. Agentul FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) este cunoscuta pentru excelenta, dar si aroganta sa. Shannon Mullins (Melissa McCarthy) este un ofiter de politie cu gura spurcata, apriga la manie si care se bazeaza pe instinctele sale pentru a captura cei mai duri criminali. Shannon nu a lucrat cu vreun partener si nu stie sa-si faca prieteni. Cele doua femei care nu au nimic in comun trebuie sa invete sa lucreze pentru a prinde un mafiot rus.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

The Lone Ranger/ Legenda calaretului singuratic
Regie: Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Armie Hammer
Data: 5 iulie
 

Regizorul Gore Verbinski alaturi de Johnny Depp, Helena Bonham Carter si Armie Hammer aduc pe marile ecrane, un western exploziv, The Lone Ranger, povestea celui mai popular justitiar al Vestului Salbatic si un erou extrem de iubit in cultura americana. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid care isi acunde identitatea si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.

 

 

 


Despicable Me 2/ Sunt un mic ticalos 2

Regie: Pierre Coffin, Chris Renaud
Distributie: Steve Carell, Kristen Wiig
Data: 5 iulie


Universal Pictures si Illumination Entertainment au incantat publicul de pe tot globul in 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticalos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria Americii ca incasari. In vara lui 2013 ne pregatim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie incepe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticalos 2.

 

 

 

 

Byzantium
Regie: Neil Jordan
Distributie: Gemma Arterton, Saoirse Ronan
Data: 5 iulie

 

Neil Jordan revine dupa 18 ani de la "Interviu cu un vampir" cu un film plasat tot in universul vampirilor.In Byzantium, doua femei acuzate de crima, incearaca sa gaseasca refugiu la marginea unui oras din Anglia, langa mare. Aici cele doua se imprietens cu Frank, care le ofera adapost in casa sa parasita, Byzantium. Clara (Gemma Arterton) este o femeie neinfricata si moderna care nu vrea sa mai auda de trecut, ci doar sa triasca in viitor. Adolescenta Eleanor (Saoirse Ronan) este timida si tacuta. Insa, amandoua ascund secrete inspaimantatoare: sunt mama si fiica si sunt vampiri.

 

 

 

No
Regie: Pablo Larraín
Distributie:Gael García Bernal, Alfredo Castro
Data: 5 iulie

 

Cand dictatorul chilian Augusto Pinochet organizeaza in 1988, la insistentele politice internationale, un referendum pentru a decide soarta presedentiei sale, liderii opozitiei apeleaza la energicul director de comunicare Rene Saavedra pentru a conduce campania lor. Cu resurse minime si sub observatia directa a acolitilor despotului, Saavedra si echipa lui pun la cale un plan indraznet pentru a castiga alegerile si elibera tara de sub opresiune.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies