marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Mark Wahlberg si Dwayne Johnson aduc batalia muschilor in Pain and Gain

Premiere la cinema: Mark Wahlberg si Dwayne Johnson aduc batalia muschilor in Pain and Gain

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Pain and Gain / Trage tare si te scoti
Regie:Michael Bay
Distributie:  Dwayne Johnson, Mark Wahlberg

 

Regizorul Michael Bay ne prezinta comedia de actiune „Trage tare si te scoti/Pain and Gain”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson si Anthony Mackie, bazata pe incredibila poveste adevarata a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, in goana lor dupa Visul American se decid sa dea o lovitura care ia o cale extrem de periculoasa. Din distributie fac parte si Ed Harris, Anthony Mackie, Ken Jeong, Tony Shalhoub, Rebel Wilson si Rob Corddry.

 

 

Dans la maison / In casa
Regie: François Ozon
Distributie: Fabrice Luchini, Ernst Umhauer, Kristin Scott Thomas

"Dans la Maison" e ecranizarea romanului "The Boy In The Last Row" de Juan Mayorga, o poveste despre un adolescent care e capabil sa-i corupa si sa-i manipuleze pe toti din jurul sau.

 

 

4.3.2.1 Pentru un pumn  de diamante
Regie: Noel Clarke, Mark Davis
Distributie: Ophelia Lovibond, Shanika Warren-Markland, Emma Roberts

Patru eleve de liceu se intalnesc intr-o cafenea in Londra, pentru a o trimite pe una dintre ele la New York, unde aceasta intentioneaza sa cunoasca un tip intalnit pe internet. Dar atunci cand fetele se despart, o scurta intalnire cu o banda de baieti rai continua cu un periculos lant de intamplari care a inceput la Amsterdam cu furtul unor diamante...

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

Iron Man 3
Regie: Shane Black
Distributie: Robert Downey Jr., Sir Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow |
Data: 26 aprilie

 

Iron Man 3 aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 

 

Dead Man Down
Regie:  Niels Arden Oplev
Distributie:  Colin Farrell, Noomi Rapace, Dominic Cooper
Data: 19 aprilie

Dead Man Down in regia lui Niels Arden Oplev ii are in centru pe Victor (Colin Farrell), un asasin profesionist si mana dreapta a unui mafiot din New York, si pe Beatrice (Naomi Rapace), femeia care il seduce in speranta ca o va ajuta in misiunea ei de razbunare. Atractia dintre ei este foarte puternica si duce la executarea unui plan de actiune extrem de violent.

 

 

The Call
Regie: Brad Anderson
Distributie: Halle Berry, Evie Thompson, Abigail Breslin
Data: 19 aprilie


In "The Call", Halle Berry intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facând toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies