marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Paranoia, thriller-ul care ii reuneste pe Gary Oldman si Harrison Ford dupa 15  ani

Premierele saptamanii:

1. Paranoia

2. About Time/ Era si timpul!

3. Getaway

Premiere la cinema: Paranoia, thriller-ul care ii reuneste pe Gary Oldman si Harrison Ford dupa 15 ani

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 20 septembrie la cinema:

 

Getaway
Regie:Courtney Solomon
Distributie: Ethan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight
Data: 20 septembrie

 

Un fost sofer de curse Brent Magna va fi implicat intr-o cursa rapida contra cronometru atunci cand sotia lui va fi rapita de un tanar misterios. Acesta va lua masina unei tinere si vor porni impreuna pe urmele rapitorului.

 

 

Paranoia
Regie:Robert Luketic
Distributie: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Amber Heard
Data: 20 septembrie

 

Un proaspat angajat al unei companii extrem de puternice se gaseste ocupand un loc in cadrul unui birou din colt dar cu un pret riscant: trebuie sa il spioneze pe mentorul sefului sau pentru a-i proteja acestuia castigurile de mai multe bilioane de dolari.

 

 

 

About Time/ Era si timpul!
Regie:Richard Curtis
Distributie: Rachel McAdams,Bill Nighy,Domhnall Gleeson
Data: 20 septembrie

 

Dupa inca o alta petrecere nereusita de Anul Nou, tatal lui Tim (Bill Nighy) ii spune fiului sau ca barbatii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a calatori in timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata lui, asa ca se hotaraste sa-si faca viata mai buna... gasindu-si o iubita. Din nefericire, aceasta misiune se dovedeste a fi mult mai grea decat isi imaginase.ERA sI TIMPUL!  este o comedie despre iubire si despre faptul ca, desi poti calatori in timp, cel mai important e sa stii sa-ti faci viata frumoasa, si ca pentru asta nu ai nevoie sa te tot plimbi in trecut si sa revii in prezent.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Riddick
Regie: David Twohy
Distributie :Vin Diesel,Dave Bautista,Karl Urban,
Data: 13 septembrie

 

Riddick este al treilea film din serie The Chronicles of Riddik. De aceasta data  Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. Riddick se lupta sa ramana in viata si sa salveze planeta sa de origine, Furya de la distrugere.

 

 

 

The Grandmaster
Regie:Wong Kar Wai
Distributie: Tony Leung, Zhang Ziy
Data: 13 septembrie

 

The Grandmaster este inspirat din viata maestrului de arte martiale care l-a antrenat pe Bruce Lee. Filmul il face pe spectator sa plonjeze in universul filosofiei si al codurilor de onoare ale maestrilor de arte martiale, in primii ani ai Chinei moderne. Scenele de lupta, filmate sub ploaie, adeseori noaptea sau in interior, cu incetinitorul, arata felul in care gestul, care poate ucide, se inradacineaza intr-o profunda stapanire a trupului si a spiritului si intr-un mod de viata bazat pe modestie.

 

 

Love Building
Regie: Iulia Rugina
Distributie: Dragos Bucur,Alexandru Papadopol,Dorian Boguta
Data: 13 septembrie

 

Love Building este o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa "repare" relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic. 14 cupluri ajunse in impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta incearca sa-si reconstruiasca povestile de dragoste, participand la o serie de teme si exercitii.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies