marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: RoboCop, politistul viitorului, revine intr-o super productie spectaculoasa

Premierele saptamanii la cinema:

1. RoboCop

 

2. Ultimul zburator

 

3.  Her

Premiere la cinema: RoboCop, politistul viitorului, revine intr-o super productie spectaculoasa

DIn 7 februarie la cinema


RoboCop
Regie:Jose Padilha
Distributie: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson
Data: 7 februarie


Regizorul José Padilha conduce filmarile la remakeul lui RoboCop cu Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman.Noua poveste va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimul zburator
Regie:Ovidiu Georgescu
Distributie: Iulia Verdes,Gabriel Dutu,Constantin Cotimanis,
Data: 7 februarie

IŽn anul 2012, cand oamenii traiesc intr-o lume desvrajita si nu mai cred in povesti si-n Zburatori, ultimul dintre acestia, Zanoni, s-a refugiat intr-un vechi conac boieresc, transformandu-se intr-un personaj misterios €œ„care plimba fetele noaptea cu motorul” oferindu-le clipe de placere trupeasca. intr-o seara, din intamplare, Zanoni ajunge la concertul unei fete, Eliza, cea care-i va schimba radical perceptia asupra vietii si a existentei sale de Zburator.
 
Eliza este o frumoasaƒ tanaƒraƒ de 22 de ani, cantaƒreataƒ de muzicaƒ dance/house care se aflaƒ la debut in industria muzicalaƒ. Ea este sustinuta si iubita de Catalin, fiul patronului unui important trust media, dl. Gelu Stroescu. intre Zanoni si Eliza se va infiripa o poveste de iubire, in care aceasta va fi purtata intr-o calatorie initiatica in lumea Zburatorilor. Ea se va auto-cunoaste, va invata sa-si infrunte fricile si, mai important, isi va redescoperi trecutul.

 

Her
Regie: Spike Jonze
Distributie: Joaquin Pheonix, Scarlett Johansson
Data: 7 februarie

Theodoare (Joaquin Pheonix) un scriitor singuratic, dezvolta o relatie stranie cu un sistem de operare (voce Scarlett Johansson) creat pentru a-i indeplini nevoile zilnice. Acesta ajunge sa se indragosteasca in final de program. Her este regizat de Spike Jonze si are o distributie formata din nume ca Joaquin Pheonix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Olivia Wilde si Rooney Mara.

 

 

 


Alte filme de vazut la cinema:

 

 

1. The Legend of Hercules/Legenda lui Hercule
Regie: Renny Harlin
Distributie: Kellan Lutz, Liam McIntyre
Data: 31 ianuarie

 

In Grecia antica, o regina cade prada dorintei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui sa-l rastoarne pe regele tiranic si sa readuca pacea intr-un tinut plin de probleme. Dar printul, Hercule, nu are habar de obarsia sa zeiasca si vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, printesa din Creta, promisa chiar fratelui lui Hercule. Cand eroul afla ce responsabilitate ii sta pe umeri, trebuie sa aleaga: va fugi alaturi de dragostea lui sau va lupta pentru a-si implini destinul?

 

August: Osage County/Tinutul din mijlocul verii
Regie: John Wells
Distributie: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor
Data: 24 ianuarie

August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelati titlu, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. Filmul este povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, dar refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.

 

The Lone Survivor
Regie:Peter Berg
Distributie: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch 

 

Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada.Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies