marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Rush, filmul despre viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda, ajunge in Romania

Premiere la cinema: Rush, filmul despre viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda, ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 27 septembrie la cinema:


Rush
Regie: Ron Howard
Distributie: Olivia Wilde, Chris Hemsworth, Alexandra Maria Lara

 

Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl  si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau. Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.


 

Battle of the Year
Regie:Benson Lee
Distributie: Josh Holloway,Chris Brown,Josh Peck

 

Un pusti american se indreapta spre Franta pentru a participa la campionatul mondial Battle of the Year. Filmul despre dans ii are in distributie pe cantaretul rap Chris Brown si pe Josh Holloway, cunoscut fanilor din serialul Lost.


 

Runner Runner/ Joc Riscant
Regie: Brad Furman
Distributie: Gemma Arterton, Ben Affleck, Justin Timberlake

 

In centrul atentiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenta sclipitoare care se arunca in lumea poker-ului online pentru a-si plati taxele scolare. Cand se considera inselat, il confrunta in Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasa vrajit de promisiunile financiare ale lui Block si de exotica lume in care traieste acesta si accepta sa lucreze pentru el, dar nu va trece mult pana va ajunge sa regrete decizia.


           
   

 

Alte filme de vazut la cinema:


Getaway
Regie:Courtney Solomon
Distributie: Ethan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight

 

Un fost sofer de curse Brent Magna va fi implicat intr-o cursa rapida contra cronometru atunci cand sotia lui va fi rapita de un tanar misterios. Acesta va lua masina unei tinere si vor porni impreuna pe urmele rapitorului.


 

Paranoia
Regie:Robert Luketic
Distributie: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Amber Heard

 

Un proaspat angajat al unei companii extrem de puternice se gaseste ocupand un loc in cadrul unui birou din colt dar cu un pret riscant: trebuie sa il spioneze pe mentorul sefului sau pentru a-i proteja acestuia castigurile de mai multe bilioane de dolari.


 

About Time/ Era si timpul!
Regie: Richard Curtis
Distributie: Rachel McAdams, Bill Nighy, Domhnall Gleeson

 

Dupa inca o alta petrecere nereusita de Anul Nou, tatal lui Tim (Bill Nighy) ii spune fiului sau ca barbatii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a calatori in timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata lui, asa ca se hotaraste sa-si faca viata mai buna... gasindu-si o iubita. Din nefericire, aceasta misiune se dovedeste a fi mult mai grea decat isi imaginase.ERA sI TIMPUL!  este o comedie despre iubire si despre faptul ca, desi poti calatori in timp, cel mai important e sa stii sa-ti faci viata frumoasa, si ca pentru asta nu ai nevoie sa te tot plimbi in trecut si sa revii in prezent.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies