marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Man from U.N.C.L.E, un thriller cu spioni, marca Guy Ritchie

Premierele saptamanii:

1. Hitman: Agent 47

2. The Man from U.N.C.L.E

3. Cake

4. Sinister 2

Premiere la cinema: The Man from U.N.C.L.E, un thriller cu spioni, marca Guy Ritchie

Din 21 august la cinema:

 

The Man from U.N.C.L.E
Regie: Guy Ritchie
Distributie: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander
Data: 21 august

In filmul realizat de studiourile Warner Bros., care reia povestea unui celebru serial cu spioni al anilor '60, rolul principal va fi interpretat de Henry Cavill, protagonistul filmului cu Superma, "Man of Steel". Pelicula prezinta povestea agentului special Napoleon Solo (Henry Cavill) si a lui Illya Kuryakin (Armie Hammer), care lucreaza pentru misterioasele United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.). Hugh Grant va interpreta rolul unui director al Serviciilor secrete din Marea Britanie. Guy Ritchie este regizorul filmului si coautor al scenariului, impreuna cu Lionel Wigram.

 

Sinister 2
Regie: Ciaran Foy
Distributie:  Shannyn Sossamon, Tate Ellington
Data: 21 august

Sinister 2 este urmarea inspaimantatoare a horror-ului de mare succes din 2012. Dupa evenimentele socante din Sinister, Bughuul, spiritul raului, continua sa se raspandeasca cu o viteza uluitoare. Noua povestire reda o cursa teribila impotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia si crima aduse de Bughuul si locotenentii sai, copiii-fantoma.



 

Cake
Regie: Daniel Barnz
Distributie: Jennifer Aniston
Data: 21 august

Jennifer Aniston joaca rolul principal in acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de sustinere.



Hitman: Agent 47
Regie: Aleksander Bach
Distributie: Rupert Friend, Zachary Quinto
Data: 28 august

Regizat de Alecksander Bach, filmul il aduce in rol principal de pe Rupert Friend (Homeland). El este personajul principal, un asasin programat genetic sa ucida.  Cand o corporatie incearca sa descifreze trecutul sau, Agentul 47 este nevoit sa faca echipa cu o tanara care il poate ajuta sa ii doboare inainte ca ei sa reuseasca sa creeze propriile masinarii de ucis programate genetic.

 

 

Alte filme de vazut la cinema

 

 

 

Paper Towns
Regie: Jake Schreier
Distributie: Cara Delevingne, Austin Abrams
Data: 14 august

 

Un tanar si cei patru prieteni ai sai pornesc in calatoria vietii lor ca s-o gaseasca pe vecina disparuta. Auditia Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabila, conform celor spuse de John Green (autorul cartii).


 

 

Southpaw
Regie: Antoine Fuqua
Distributie: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams
Data: 14 august

Jake Gyllenhaal o ia pe urma lui Matthew McConaughye si schimba total registrul filmelor in care joaca. Dupa schimbari si interpretari puternice in filme ca "End of Watch", "Prisoners" sau "Nightcrawler", actorul uimeste cu inca un rol fascinant, in drama despre box "Southpaw". "Southpaw" este regizat de Antoine Fuqua si ii mai are in distributie pe Rachel McAdams si Forest Whitaker. Filmul este o drama puternica despre viata unui boxeur, tragediile care ii marcheaza existenta si viata personala, incercarea lui de a-i recastiga dragostea fiicei sale.



 

Self/less
Regie: Tarsem Singh
Distributie: Ryan Reynolds, Matthew Goode, Ben Kingsley
Data: 7 august

Industriasul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa dupa bunul plac. Dupa ce afla ca are cancer, acesta accepta sa se supuna unei proceduri medicale revolutionare, menite sa ii readuca tineretea. Damian isi insceneaza moartea si incepe o noua viata, departe de cunoscuti, dupa ce constiinta sa este transferata cu succes in corpul unui barbat mai tanar (Ryan Reynolds). Insa exista oameni care nu ar permite niciodata ca imperfectiunile procedurii sa devina cunoscute, asadar vietile lui si ale celor din jur sunt in mare pericol.



The Fantastic Four

Regie: Josh Trank
Distributie: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan
Data: 7 august

Cei Patru Fantastici, o relansare contemporana a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are in centru patru renegati care se teleporteaza intr-un univers alternativ si plin de pericole, unde fizicul li se modifica fizicul in mod socant.Vietile lor se schimba irevocabil, iar echipa trebuie sa invete sa-si stapaneasca noile si uimitoarele abilitati si sa colaboreze pentru a salva Terra de o teribila amenintare.
 

 

 


The Gift

Regie: Joel Edgerton
Distributie: Jason Bateman, Joel Edgerton, Rebecca Hall
Data: 7 august

Simon si Robyn au o viata perfecta. Totul se schimba cand cei doi il intalnesc pe Gordo, o cunostintaă din liceu a lui Simon. Barbatul se insinueaza in viata cuplului, iar curand se va vedea că intentiile sale nu sunt dintre cele mai bune.
 



Modifică setările cookies