Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Stallone, Schwarzenegger si Statham se intorc pentru o noua aventura in The Expendables 3

Filmele saptamanii

1. The Expendables 3

Premiere la cinema: Stallone, Schwarzenegger si Statham se intorc pentru o noua aventura in The Expendables 3

Din 29 august la cinema

 

The Expendables 3
Regie: Patrick Hughes
Distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham
Data: 29 august

In The Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei lupta impotriva lui Conard Stonebanks (Mel Gibson), care acum cativa ani a fost cofondatorul The Expendables impreuna cu Barney.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema

 


 

Teenage Mutant Ninja Turtles
Regie:Jonathan Liebesman
Distributie: Megan Fox, Jeremy Howard, Wiiliam Fitchner
Data: 22 august

 

 


Regizorul Michael Bay, cunoscut pentru franciza Transformers, aduce pe ecrane unele dintre cele mai indragite personaje ale copilariei. Testoasele din Teenage Mutant Ninja Turtles fac parte dintr-o rasa de extraterestri, sunt puternice, amuzante si adorabile, iar ele vor fi nevoite sa salveze lumea in filmul produs de  Michael Bay, alaturi de frumoasa April, interpretata de Megan Fox. Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 22 august 2014.


Sin City 2: A Dame To Kill For
Regie: Robert Rodriguez
Distributie: Mickey Rourke, Jessica Alba, Joseph Gordon-Levitt
Data: 22 august

 

Actiunea din Sin City 2: A Dame To Kill va avea loc inainte, dupa si in timpul evenimentelor din primul film si va incalca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe langa vechea distributie, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aduca sunt Joseph Gordon-Levitt si Rosario Dawson. Robert Rodriguez a confirmat faptul ca in film vor juca nume noi ca Joseph Gordon-Levitt. Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert, alaturi de nume celebre din primul film ca Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen si Michael Madsen. De asemenea, Jessica Alba si Mickey Rourke au anuntat ca isi vor relua rolurile din filmul "Sin City" (2005).

 

Alte filme de vazut la cinema

Guardians of The Galaxy
Regie: James Gunn
Distributie: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper


O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei. Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon fac parte din distributie.
Modifică setările cookies