marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Star Trek Into Darkness, filmul care ii va innebuni pe fanii science-fiction

Premierele saptamanii:

1. Star Trek Into Darkness

 

2. The Great Gatsby

Premiere la cinema: Star Trek Into Darkness, filmul care ii va innebuni pe fanii science-fiction

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


 
Din 17 mai la cinema:
 

The Great Gatsby
Regie: Baz Luhrmann
Distributie: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton
Data: 17 mai

 


The Great Gatsby este o drama despre visul american, care ne prezinta totodata iubiri imposibile, tradari si tragedii.Evenimentele sunt privite prin ochii scriitorului aspirant Nick Carraway (Tobey Maguire), care soseste la New York in primavara anului 1922 si se instaleaza in locuinta de langa vila luxoasa a lui Jay Gatsby (Leo DiCaprio). Nick este atras de stilul de viata al acestuia si devine martorul unor obsesii care se vor sfarsi tragic. Gatsby are totul mai putin dragostea femeii pe care o iubeste si este dispus sa faca orice pentru a o castiga pe Daisy (Carey Mulligan). Numai ca Daisy este o tanara frumoasa, superficiala si frivola care se complace intr-o casnicie formala, nu are un caracter puternic si nu stie sa aprecieze iubirea lui Gatsby, ceea ce face ca deznodamantul povestii sa fie unul tragic. Marele Gatsby este povestea visului american neimplinit.

Star Trek Into Darkness
Regie: J.J. Abrams
Distributie: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana
Data: 17 mai 


Fara indoiala Star Trek Into Darkness sau Star Trek 2 este unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Cand echipajul navei Enterprise este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau. In distributia filmului ii regasim pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Benedict Cumberbatch

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Evil Dead
Regie: Fede Alvarez
Distributie: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci 
Data: 10 mai
 

Remake al celebrului film din 1981 regizat de Sam Raimi, Evil Dead in viziunea lui Fede Alvarez prezinta povestea unui grup de prieteni care se retrag intr-o cabana din padure, unde descopera o carte ce are puterea de a dezlantui infernul.

 

 

Trance / Capcana mintii
Regie: Danny Boyle
Distributie: James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel
Data: 10 mai
 

Filmul in care James McAvoy joaca alaturi de Rosario Dawson si Vincent Cassel este un remake al thriller-ului britanic de televiziune cu acelasi titlu din anul 2001, care a fost scris si regizat de catre Joe Ahearne. Trance ii are in centrul actiunii pe un asistent la o mare casa de licitatii Simon (James McAvoy), un experimentat hot de tablouri Aiden (Vincent Cassel) si un medium care se pricepe la hipnoza Elizabeth (Rosario Dawson). Cei doi barbati pun la cale un jaf, insa atunci cand Simon, complicele lui Aiden, se loveste la cap si devine amnezic nu-si mai aminteste unde este pastrata valoroasa pictura pe care grupul de hoti intentiona sa o sustraga. Aiden il suspecteaza pe Simon ca face joc dublu si ca incearca sa il traga pe sfoara mimand pierderea de memorie, motiv pentru care recurge la serviciile mediumului Elizabeth pentru a patrunde in mintea bulversata a acestuia. Barbatii incep sa dezvolte cu aceasta relatii neobisnuite.

 


The Big Wedding
Regie: Justin Zackham
Distributie: Robert De Niro, Diane Keaton 
Data: 10 mai

 

The Big Wedding  este o comedie romantica in regia lui Justin Zackham. The Big Wedding spune povestea unei familii minunate care incearca sa treaca cu bine peste nunta ce va avea loc in week-end, petrecere ce se poate transforma intr-un fiasco. Pentru amuzamentul copiilor, fostul cuplu Don (Robert De Niro) si Ellie Griffin (Diane Keaton) trebuie sa se comporte din nou ca o familie fericita pentru ca mama bilogica a baiatului lor adoptat se decide sa vina la nunta.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies