marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Amazing Spider-Man, super productia de 220 de milioane de $, ajunge in Romania

Premiere la cinema: The Amazing Spider-Man, super productia de 220 de milioane de $, ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


1.The Amazing Spider-Man/ Uimitorul Om-Paianjen

Regie: Marc Webb
Distributie: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Sally Field
Buget: 220 de milioane de $
Data: 13 iulie


La 4 ani de la ultimul film din celebra serie, aventurile lui Peter Paker (Andrew Garfield) o iau de la inceput: de data asta eroul este prezentat la liceu unde se chinuie sa-si stapaneasca super-puterile si sa-i tina piept adversarului sau, Soparla (Rhys Ifans). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau. Acesta incepe sa investigheze disparitia si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors, fostul partener al tatalui sau. Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard -  iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.

 


2.Seeking a Friend  for the End of the World

Regie: Lorene Scafaria
Distributie: Steve Carell, Keira Knightley
Buget: 4,8 milioane de $
Data: 13 iulie

Dupa ce se anunta ca un asteroid ameninta sa loveasca Pamantul, Dodge (Steve Carell) se trezeste singur. Sotia sa il paraseste, speriata si panicata din cauza acestei vesti. In putinul timp pe care il mai are la dispozitie, Dodge decide sa plece in cautarea primei lui iubite, alaturi de vecina sa Penny (Keira Knightley), care vrea sa isi revada familia. Calatoria lor va fi plina de momente dramatice si amuzante, iar drumul catre fosta iubita devine o poveste in sine.

 

3.Oslo, August 31/ Oslo, 31 august

Regie: Joachim Trier
Distributie: Anders Danielsen Lie, Hans Olav Brenner, Ingrid Olava, Tone Mostraum
Data: 13 iulie

Anders isi va termina in curand tratamentul intr-un centru de reabilitare izolat. Unul din pasii din program este sa mearga in oras pentru un interviu legat de obtinerea unui loc de munca. Dar Anders profita de ocazie si ramane in oras, ratacind pe strazi si intalnindu-se cu prieteni vechi. Pana la sfarsitul zilei si tarziu in noapte, fantomele greselilor din trecut se vor lupta cu sansa dragostei si posibilitatea unei noi vieti.

 


 

 

Ce alte filme poti vedea la cinema:

 

Rock of Ages/ Rock pentru totdeauna
Regie: Adam Shankman
Distributie: Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise
Data: 22 iunie

Filmul, un musical adaptat dupa un spectacol de teatru jucat pe Broadway, est plasata in anii 1980, la Hollywood, unde se atinsese varful de glorie din epoca rockului glamour (Glam Rock) si a pletelor in vant, fluturate pe riffuri dure de chitara (curentul muzical Hair Metal).   Filmul il are in rol principal pe Stacee Jaxx (interpretat de Tom Cruise) un muzician trecut de tinerete a carui vreme de glorie a apus demult.

 


 

 

Abraham Lincoln: Vampire Hunter / Abraham Lincoln: Vanatorul de Vampiri
Regie: Timur Bekmambetov
Distributie: Benjamin Walker, Rufus Sewell, Dominic Cooper
Data:  22 iunie


Inspirate de romanul de succes cu acelasi nume scris de Seth Grahame-Smith, studiourile 20th Century Fox aduc pe marile ecrane o varianta a lui Lincoln care ucide vampiri cu un topor.Afland ca moartea mamei sale a fost cauzata de un vampir si sub indrumarea altuia, adept al unor principii de viata total diferite fata de majoritatea, tanarul ambitios Abraham Lincoln se hotaraste sa starpeasca cat de multi sugatori de sange poate. Si astfel o tine din provocare in provocare, pentru ca vampirii nu sunt fiinte chiar asa de usor de ucis si multe din informatiile necesare pentru a-i combate nu sunt accesibile publicului larg.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies