marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Avengers:Age of Ultron, cel mai mare film cu super eroi al anului, ajunge in Romania

Premierele saptamanii:

1. The Avengers: Age of Ultron

2. Child 44

3. Cel Ales

4. Miss Julie

Premiere la cinema: The Avengers:Age of Ultron, cel mai mare film cu super eroi al anului, ajunge in Romania

The Avengers: Age of Ultron
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice.


The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader.

 

 

 

 

Child 44
Regie: Daniel Espinosa
Distributie: Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman
Data: 24 aprilie

 

 

Child 44 este un thriller sovietic, regizat de Daniel Espinosa. Tom Hardy va interpreta rolul unui membru al politiei militare sovietice care, in timp ce investigheaza o serie de crime in care victimele sunt copii, afla ca el insusi este tinta suspiciunilor guvernului. Jason Clarke joaca rolul unui om perfid, Brodsky, care este acuzat de Hardy ca este tradator.

 

 

 

Cel Ales
Regie: Cristian Comeaga
Distributie: Olimpia Melinte, Laura Cosoi
Data: 24 aprilie

 

Povestea filmului incepe in anii ’80, cand domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau puşi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut. In prezent,  domnul X conduce, alaturi de o tanara necunoscuta (Laura Cosoi), o maşina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea ieşirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

 

 


Miss Julie
Regie:Liv Ullmann
Distributie: Colin Farrell, Jessica Chastain

Povestea are loc intr-un castel de tara din Irlanda anului 1880. Intr-o noapte de vara, Domnisoara Julie (actrita Jessica Chastain) lasa putin la o parte constrangerile sociale si incepe sa flirteze cu valetul tatalui sau (Colin Farrell). Cei doi danseaza, beau, isi fac confesiuni si se manipuleaza unul pe celalalt. Ea, usor tentata de sentimentul degradarii; el, un tip citit, umblat si instruit, dar cu toate astea, pe alocuri, aspru si grosolan. Amandoi animati in egala masura de atractie, dar si de dezgust reciproc.

 

Miss Julie descrie o lupta apriga pentru putere si dominare, mascata intr-un joc crud al seductiei si al repulsiei. Adaptare dupa piesa de teatru omonima scrisa in 1888 de norvegianul August Strinberg, Miss Julie a facut parte din selectia oficiala a Festivalului International de Film de la Toronto, in 2014.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies