marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Cold Light of Day, un thriller care iti taie respiratia cu Henry Cavill si Bruce Willis

Premiere la cinema: The Cold Light of Day, un thriller care iti taie respiratia cu Henry Cavill si Bruce Willis

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 13 aprilie la cinema:

 

 

The Cold Light of Day
Regie: Mabrouk El Mechri
Distributie: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

 

 

Henry Cavill, starul din Immortals si viitorul Superman, Bruce Willis si Sigourney Weaver fac echipa intr-un thriller care iti taie rasuflarea. Dupa ce familia sa este rapita, in timp ce isi faceau vacanta in Spania, Will Shaw (Henry Cavill), un broker tanar de pe Wall-Street, traieste cel mai negru cosmar. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor. Acuzat de crima si fara nici un ajutor din partea politiei, acesta porneste in cautarea familiei sale, incercand sa ii salveze.

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Titanic 3D
Regie: James Cameron
Distributie: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Billy Zane
Buget: 200 de milioane de $
 

 

Filmul care a cucerit o planeta intreaga revine pe marile ecrane, chiar la comemorarea a 100 de ani de cand s-a scufundat adevaratul vas Titanic. Povestea epica si impunatoare a lui James Cameron este de aceasta data in format 3D, astfel incat fanii unuia dintre cel mai iubit film din istorie vor fi si mai emotionanti de povestea de dragoste dintre Rose (Kate Winslet) si Jack (Leonardo DiCaprio), doi tineri a caror dragoste este franta de una dintre cele mai mari tragedii din istorie. Chiar si dupa 15 ani, filmul lui Cameron este nemuritor si fascinant.

 

 

 

American Pie: Reunion
Regie:Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Distributie: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Tara Reid
Buget: 50 de milioane de $

 

 

Gasca nebuna din  seria "Placinta americana" se reuneste pentru inca o data. Acum, sunt mai maturi, unii dintre ei sunt casatoriti, iar altii sunt neschimbati. Stiffler, Jim, Michelle, Oz, Vicky se intorc pentru inca o portie de aventura in al patrulea film din seria originala "American Pie", care a facut o intreaga generatie de adolescenti sa rada cu lacrimi.


 

Salmon Fishing in The Yemen
Regie: Lasse Hallstrom
Distributie: Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas'

 

 

 

Ewan McGregor, Emily Blunt si Kristin Scott Thomas sunt gata sa ii cucereasca pe romani intr-o comedie romantica, dar inteligenta, presarata cu elemente politice. Fred Jones (Ewan McGregor) este un om de stiinta specializat in piscicultura, care are o casnicie lipsita de dragoste si a carui lume este complet bulversata atunci cand este insarcinat sa supervizeze un proiect pe care il considera de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor in aridele vai ale Yemenului. Initiatorul acestei nebunii este insusi seicul Yemenului (Amr Waked), un pasionat al pescuitului sportiv pe care il practica pe proprietatea sa din Scotia si care crede ca poate sa-si duc? hobby-ul inapoi acasa, cu speranta ca acest lucru va aduce liniste si pace intr-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne. Fred va fi convins de Harriet (Emily Blunt), reprezentanta seicului, sa se ocupe de proiect, iar intre cei doi se va infiripa o poveste de dragoste, dar nu una obisnuita.

 

 

 

Toata lumea din familia noastra
Regie:Radu Jude
Distributie: Serban Pavlu, Mihaela Sirbu, Tamara Buciuceanu-Botez
Buget: 1.000.000 Ron

 

 

Un film romanesc cu totul deosebit, "Toata lumea din familia noastra" o aduce pe marile ecrane pe una dintre cele mai iubite actrite din Romania, Tamara Buciuceanu-Botez. Toata lumea din familia noastra  trateaza cu umor povestea trista a unui tata si a fiicei lui, care vor sa petreaca impreuna o vacanta ca-n rai, insa deocamdata sunt prinsi in iadul relatiilor de familie de pe pamant. Filmul ii are in rolurile principale pe Serban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu, Mihaela Sirbu si cu aparitia extraordinara a cunoscutilor actori Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Scenariul este semnat de Radu Jude si Corina Sabau, autoarea romanului "Bloc 29, apartamentul 1".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies