marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Conjuring, horror-ul care i-a cucerit pe americani, ajunge in Romania

Premiere la cinema: The Conjuring, horror-ul care i-a cucerit pe americani, ajunge in Romania

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 9 august la cinema

 

The Conjuring / Traind printre demoni
Regie: James Wan
Distributie: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor
Data:9 august

Investigatorii de paranormal Ed si Lorraine Warren vor sa ajute o familie terorizata de o prezenta intunecata din casa lor. Obligati sa infrunte o entitate foarte puternica, familia Warren lucreaza la cel mai infricosator caz din viata lor.
 

 

 

This Is The End/A venit sfarsitu'!
Regie:Evan Goldberg, Seth Rogen
Distributie: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen
Data:9 august

Comedia This Is The End urmareste sase prieteni blocati intr-o casa, dupa ce o serie de catastrofe devasteaza Los Angeles-ul. Pe masura ce fortele naturii se dezlantuie afara, proviziile se termina si claustrofobia se instaleaza, iar prietenia lor incepe sa se clatine. Asa ca vor fi siliti sa iasa afara, infruntandu-si soarta si descoperind adevaratul sens al prieteniei si al mantuirii. Acesta este debutul regizoral al lui Seth Rogen. James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen insusi, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera si Emma Watson trebuie sa faca fata situatiei.
 

 

 

 

 

 

Alte fllme de vazut la cinema:

 

 

 

 

RED 2 / Greu de pensionat 2
Regie: Dean Parisot
Distributie: Bruce Willis, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones


In RED 2 Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin platit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care si-a inscenat propria moarte pentru a nu fi pus in pericol. Cei doi barbati, alaturi de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc intr-o calatorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar si motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planeta.

 

 

 

 

Turbo 3D
Regie: David Sorren
Distrbiutie: Ryan Reynolds, Paul Giamatti


Un melc de gradina prin nimic iesit din comun viseaza sa devina cel mai rapid melc din lume! Cand un accident in care era cat pe ce sa-si piarda viaţa ii da o viteza nesperat de mare, Turbo afla ca ii sta in puteri sa-si transforme visul in realitate: participa la una dintre cele mai celebre curse de masini, Indianapolis 500.

 

 

 

 

 

The Wolverine
Regie:James Mangold
Distributie: Hugh Jackman, Famke Janssen, Will Yun Lee
Data: 26 iulie

 

Inspirat de celebrele benzi desenate, filmul Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman), eternul luptator singuratic pe taramurile din Japonia. Aici, Logan se va antrena cu un razboinic samurai si va avea de confruntat un inamic misterios din trecut, intr-o lupta grandioasa care il va schimba pentru totdeauna.

 

 

 

 

Grown Ups 2
Regie: Dennis Dugan
Distributie: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock
Data: 26 iulie

 

Gasca de adulti se intoarce, la fel si Adam Sandler, Chris Rock si Salma Hayek. Lenny si-a relocat familia in oraselul in care el si prietenii lui au crescut. De data asta, adultii sunt cei care invata de la copiii lor intr-o zi plina de surprize: ultima zi de scoala.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies