marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Counselor, un thriller intens si violent cu Michael Fassbender si Brad Pitt

Premierele saptamanii

 

1.  The Counselor/Avocatul

 

2.  Free Birds

Premiere la cinema: The Counselor, un thriller intens si violent cu Michael Fassbender si Brad Pitt

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 15 noiembrie la cinema

 

 

The Counselor/Avocatul
Regie: Ridley Scott
Distributie: Michael Fassbender, Javier Bardem, Penelope Cruz
Data: 15 noiembrie

 

Regizat de Ridley Scott,  in “The Counselor”, Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca.

 

 

 

Free Birds
Regie: Jimmy Hayward
Distributie: Owen Wilson, Amy Poehler,
Data: 15 noiembrie

 

Curcanii iau masuri exreme pentru a schimba cursul istoriei! MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animatia Pasari libere, o comedie efervescenta pentru toate varstele, cu Owen Wilson si Woody Harrelson in rolurile principale. Animatia debuteaza cu o mica ferma de curcani, unde viata este aproape perfecta pentru galagioasele pasari, fericite doar pentru ca au mancare pe saturate. Nota discordanta face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte si fara apetit, pe care confratii lui l-au marginalizat. Insa viata lui Reggie se schimba radical in momentul in care Presedintele SUA il adopta ca animal de companie pentru fiica lui. Asta inseamna ca va duce o viata in puf, cu pizza la discretie si televizor la dispozitie. Dar cand in sfarsit isi gaseste locul, curcanul nostru este introdus cu forta intr-o misiune de maxima importanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

Thor 2: The Dark World
Regie: Alan Taylor
Distributie: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston
Data: 8 noiembrie

 

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

 

 

 

Heli
Regie: Amat Escalante
Distributie: Armando Espitia, Andrea Vergara, Linda González
Data: 8 noiembrie

Regizat de Amat Escalante, Heli este povestea baiatului cu acelasi nume, a carui viata este data peste cap cand un cadet se indragosteste de sora sa mai mica de 12 ani si planuieste sa fuga cu ea. Filmul a intrat in competitie la Cannes in 2013 si a facut valuri din cauza sceneler violente si de nuditate.


 

 


 

Ender's Game
Regie: Gavin Hood
Distributie: Harrison Ford, Asa Butterfield, Ben Kingsley
Data: 1 noiembrie

Celebrul roman al lui Orson Scott Card este adus la viata pe marile ecrane in 2013, intr-o super productie ce promite sa uimeasca. Actiunea filmului Jocul lui Ender/ Ender's Game se desfasoara in secolul XXII, la o perioada destul de lunga dupa ce rasa umana a facut contact pentru prima data cu o rasa extraterestra. Acestia se dovedesc a nu avea intentii prea bune in privinta comunicarii cu oamenii si lanseaza doua invazii asupra Terrei, invazii respinse cu mari eforturi. Pentru a se asigura ca oamenii vor castiga urmatoarea infruntare, cea decisiva, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antreneaza intensiv in arta militara. Instructia consta, nicio surpriza, din jocuri de razboi. Ender Wiggin, un geniu printre genii, castiga intr-un timp record toate jocurile si pare eroul care va salva planeta.

 

 

 

Captain Phillips
Regie: Paul Greengrass
Distributie: Tom Hanks, Barkhad Abdi
Data: 1 noiembrie

 

In 2009, un grup de pirati somalezi au pus stapanire pe o nava maritima americana, primul cargobot jefuit in ultimii 200 de ani. Povestea reala este adusa pe marile ecrane de regizorul Paul Greengrass, cu Tom Hanks in rolul Capitanului Phillips, care era la conducerea vasului.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies