marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Girl With The Dragon Tattoo, un film surprinzator cu o distributie de exceptie, interpretari puternice si mult suspans

Premierele saptamanii la cinema:

1. The Girl With The Dragon Tattoo

Premiere la cinema: The Girl With The Dragon Tattoo, un film surprinzator cu o distributie de exceptie, interpretari puternice si mult suspans

Ploaie de filme bune pe final de an. www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Din 30 decembrie la cinema

The Girl With The Dragon Tattoo

Regie: David Fincher

Distributie: Daniel craig, Ronney Mara, Christopher Plummer

Buget: 90 de milioane de$

 

Adaptarea bestseller-ului care a starnit controverse si a devenit un fenomen mondial, The Girl With The Dragon Tattoo din 2011 este versiunea americana a filmului suedez cu acelasi titlu din 2010. David Fincher a realizat si mai sumbru povestea lui  Lisbeth Salander (Rooney Mara) , o tanara hackerita, noncomformista si plina de tatuaje. 

Mikael Blomkvist (Daniel Craig), un jurnalist de investigatii cazut in dizgratie, care este contactat de un batran nobil din clanul Vanger - Henrik (Christopher Plummer) pentru a face lumina intr-un caz. Mikael trebuie sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata acestuia, Harieta Vanger care a disparut acum 40 de ani. In ajutorul acestuia vine Lisbeth si impreuna descopera ca disparitia Harietei este legata de o serie de crime oribile petrecute cu 40 de ani in urma. De aici incep aventurile lor.


 

 


 


Ce alte filme mai puteti vedea la cinema:

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Regie:Guy Ritchie
Distributie: Robert Downey Jr., Jude Law,  Jared Harris
Buget: 125 de milioane de dolari

Robert Downey Jr. si Jude Law se intorc pe marele ecran cu aventurile celui mai celebru detectiv din istorie. Cu mai multa actiune si cu replici la fel de spumoase filmul promite doua ore de entertainment in stilul peliculei lansate in 2009.  De aceasta data Holmes este decis sa faca totul pentru a descifra ultimul plan diabolic al lui Moriarty  - geniul criminal si eternul dusman al lui Holmes, iar Watson realizeaza ca incepe sa o ia razna. In acest sequel isi mai face aparitia si Rachel McAdams in rolul frumoasei Irene, vom face cunostinta si cu fratele lui Holmes - Mycroft Holmes jucat de Stephen Fry si cu Noomi Rapace.



Mission: Impossible - Ghost Protocol

Regie: Brad Bird
Distributie: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton
Buget: 140 de milioane $

Dupa o pauza de 5 ani, Tom Cruise revine intr-una din cele mai populare serii, in Mission: Impossible - Ghost Protocol . In cel de-al patrulea film, Tom Cruise reia rolul agentului Ethan Hunt si alaturi de colegul sau Brandt (Jeremy Renner) va porni intr-o misiune mortala pentru a salva imagine agentiei. Filmul promite sa fie plin de scene explozive, iar Tom Cruise va aparea intr-o ipostaza inedita, aruncandu-se de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa.

 

 

Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
Regie:Mike Mitchell
Distributie: Justin Long, Christina Applegate, Anna Farris
Buget: 75 de milioane $

Cele mai simpatice si buclucase veverite se intorc pe marile ecrane pentru o a treia aventura. De aceasta data Alvin si veveritele se afla in vacanta intr-o croaziera. Insa vaporul are cateva defectiuni si acestia naufragiaza pe o insula pustie. In timp ce Dave isi cauta prietenii pierduti, veveritele isi fac de cap pe noua lor insula. Acestea isi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toti.

Filmul are parte de vocile unor actori celebri ca Justin Long, Anna Farris sau Christina Applegate.


 


 


Moneyball
Regie: Bennett Miller
Distributie: Brad Pitt, Robin Wright , Jonah Hill
Buget: 50 de milioane $

Daca ti-a placut The Social Network (2010) iti va fi pe plac si Moneyball: ambele au aceiasi producatori, acelasi scenarist, Aaron Sorkin si au la baza o carte ce evoca un concept revolutionar ce ajunge sa schimbe regulile jocului. Pelicula pentru care Brad Pitt a fost extrem de apreciat in aceasta toamna peste ocean este o drama despre sistemul de valori al fiecaruia.


In centrul ei este Billy Beane, un fost jucator de baseball devenit manager. Cu un amestec de vointa, incapatanare si curaj, Beane si-a transformat dorinta personala de a invinge intr-o sursa inepuizabila de inspiratie pentru a scoate echipa Oakland Athletics din impasul in care se afla in 2002, cand cei mai buni jucatori ai sai au plecat la alte cluburi, iar cei ramasi isi pierdusera orice speranta.
 

New Year's Eve
Regie:Garry Marshall
Distributie: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel,  Ashton Kutcher

Realizat de Garry Marshall cunoscut in special femeilor pentru bijuterii  ca Pretty Woman, Runaway Bride sau Valentine's Day, New Year's Eve este o comedie romantica umpluta pana la refuz cu vedete de la Robert De Niro la Jon Bon Jovi. Filmul ne arata viata mai multor cupluri dar si a unor oameni singuri, in preajma anului nou.

 

 

 


 




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies