marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Hobbit, evenimentul cinematografic al sfarsitului de an

Premiere la cinema: The Hobbit, evenimentul cinematografic al sfarsitului de an

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 14 decembrie la cinema:

Anna Karenina
Regie: Joe Wright
Distributie: Keira Knigthley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson
Data: 14 decembrie

Povestea care a traversat vremurile exploreaza puterea de a iubi. Suntem in 1874, in societatea inalta din Rusia imperiala. Plina de viata, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-si doresc contemporanii sai: este sotia lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang inalt caruia i-a nascut un baietel, iar statutul sau social este unul la care altii doar pot visa. Insa viata ei se va schimba dupa ce il cunoaste pe contele Vronsky (Aaron Taylor-Johnson). Intre cei doi se produce o atractie instantanee care nu poate, si nici nu va fi ignorata.

 

The Hobbit: An Unexpected Journey/ Hobbitul: O calatorie neasteptata
Regie: Peter Jackson
Distributie: Martin Freeman, Ian McKellen, Hugo Weaving
Data: 14 decembrie

De la regizorul premiat cu Oscar, Peter Jackson vine o alta poveste clasica a lui J.R.R. Tolkein – o aventura epica ce le va arata fanilor seriei Lord of The Rings cum a inceput totul. Bilbo Baggins (Martin Freeman) este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug. Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.

 


 


Ce alte filme mai poti vedea la cinema in aceasta perioada:

 

Playing for Keeps/Mereu in offside
Regie: Gabriele Muccino
Distributie: Gerard Butler, Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones
Data: 7 decembrie

Gerard Butler, interpretul unui fost fotbalist, isi da seama ca sportul i-a rapit prea mult din timpul pe care ar fi putut sa-l petreaca alaturi de fiul sau, asa ca decide sa antreneze echipa acestuia tocmai pentru a recupera anii pierduti.


 

 

The Man With The Iron Fists/Omul cu pumni de fier
Regie: RZA
Distributie: Russell Crowe, Lucy Liu, Jamie Chung
Data: 7 decembrie


Quentin Tarantino prezinta Omul cu pumni de fier, o aventura inspirata de filmele clasice de kung-fu, in viziunea colaboratorilor sai de cursa lunga, RZA si Eli Roth. Filmul spune povestea spectaculoasa a unor razboinici si asasini, precum si a unui erou singuratic din China secolului al nouasprezecelea, care trebuie sa faca front comun pentru a distruge un clan de tradatori care vrea sa-i lichideze pe toti.

 

 

The Words/Hotul de cuvinte
Regie: Brian Klugman, Lee Sternthal
Distributie: Bradley Cooper, Zoe Saldana
Data: 7 decembrie

The Words este un thriller care marcheaza debutul regizoral al lui Lee Sternthal si a carui actiune se concentreaza in jurul unui scriitor ratat care se chinuie sa razbata prin viata. Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) starneste o furtuna de admiratie asa cum se intampla o data intr-o generatie; lumea literara, dar si imaginatia publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomanda fara sa ezite, criticii literari sunt entuziasmati; peste tot se vorbeste despre aceasta carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tanarul scriitor pare sa le aiba pe toate: o viata frumoasa, o sotie care il adora, o lume intreaga asernuta la picioarele sale. Si totul datorita cuvintelor pe care le-a asternut pe hartie.Dar cui apartin aceste cuvinte? Si, la urma urmei, cui apartine aceasta poveste?

 

 

Cinci eroi de legenda 3D /Rise of the Guardians 3D
Regie: Peter Ramsey
Distributie: Hugh Jackman, Alec Baldwin si Isla Fisher
Data: 30 noiembrie

Cinci eroi de legenda 3D (Rise of the Guardians 3D) este aventura spectaculoasa care spune povestea unor eroi cu aptitudini iesite din comun. Cand lumea e amenintata de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi de legenda trebuie sa-si uneasca fortele pentru prima data ca sa protejeze sperantele, credinta si imaginatia copiilor din toata lumea.

 


 

Cloud Atlas
Regie: Tom Tykwer, Andy si Lana Wachowski
Distributie: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant
Data: 23 noiembrie


Creatorii seriei Matrix vor sa schimbe istoria filmului SF cu un nou concept uluitor. Cloud Atlas este adaptarea romanului cu acelasi nume scris de David Mitchell, iar primele imagini au impresionat.  Filmul este centrat pe sase istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti. Pe langa poveste, filmul promite sa atraga la nivel vizual, prin costume si machiaj.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies