marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema:  Jennifer Lawrence declanseaza revolta in The Hunger Games: Mockingjay- Part 1

Premierele saptamanii:

1. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

2.  Two Days, One Night

3. Left Behind

Premiere la cinema: Jennifer Lawrence declanseaza revolta in The Hunger Games: Mockingjay- Part 1

Din 21 noiembrie la cinema:

 

 

 

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Regie: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Liam Hemsworth
Data: 21 noiembrie


Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.

 

 


Two Days, One Night
Regie:  Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Distributie: Marion Cotillard
Data: 21 noiembrie

Filmul "Two Days, One Night", aflat in competitie la Cannes in 2014, urmareste povestea Sandrei, o muncitoare in fabrica, care pe perioada unui weekend, incearca sa isi convinga colegii sa renunte la bonusuri, pentru ca ea sa-si poata pastra slujba.  Sandra este casatorita si mama a doi copii, insa viata ei este data peste cap, insa chiar cand incearca sa isi revina din depresie, ea este nevoita sa faca fata recensiunii.

 

 

Left Behind
Regie:  Vic Armstrong
Distributie: Nicolas Cage, Ashley Tisdale
Data: 21 noiembrie

Cursa 747 se afla in zbor spre Londra cand, fara nici un fel de avertisment, pasagerii incep sa dispara in mod misterios de pe locurile lor. Teroarea si haosul se raspandesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot in lume, caci evenimente neobisnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au ramas in viata, a inceput Apocalipsa!

 

 

Alte filme de vazut la cinema

 

 

Magic in the Moonlight/ Magie in lumina lunii
Regie: Woody Allen
Distributie: Emma Stone, Colin Firth
Data: 14 noiembrie

 

 

 

In decorul fabulos oferit de opulenta riviera franceza a anilor `20, Magie in lumina lunii este o comedie romantica semnata de Woody Allen, care il aduce in prim plan pe un mare magician (Colin Firth), aflat intr-o  continua incercare de a demasca o clarvazatoare (Emma Stone). Ceea ce urmeaza insa depaseste orice asteptare, pentru ca vom asista la o serie de evenimente pur si simplu magice, care vor influenta pana si relatia tensionata dintre cele doua personaje. Finalul insa este cel care ne pregateste cea mai reusita Magie in lumina lunii.
 

The Good Lie
Regie: Philippe Falardeau
Distributie: Reese Witherspoon, Thad Luckinbill, Corey Stoll
Data: 14 noiembrie


Mamere si Theo sunt fiii conducatorului unui sat din sudul Sudanului. Cand militiile din nord le ataca satul, distrugandu-le casele si omorandu-le parintii, fiul cel mare, Theo, este obligat sa-si asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravietuitori ai masacrului, printre care se afla si sora sa, Abital. Dar tinuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viata in pericol.Stonehearst Asylum/ Eliza Graves

Regie: Brad Anderson
Distributie: Jim Sturgess, Kate Beckinsale, Michael Caine
Data: 14 noiembrie


Cand  Edward (Jim Sturgess) soseste la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tanarul medic este intampinat cu caldura de catre doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, si de echipa sa, care este compusa, printre altii, din Finn (David Thewlis) si o fascinanta femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb pana in momentul cand o serie de evenimente neobisnuite il vor conduce la o descoperire macabra, care va ridica valul de pe utopia lui Lamb, relevand faptul ca nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

 

 

Interstellar
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway
Data: 7 noiembrie

 

 

Christopher Nolan revine in cinematografe, dupa trilogia The Dark Knight, cu cel mai ambitios film din cariera lui - Interstellar. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune. Din distributie fac parte Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastain.

 Modifică setările cookies