marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Judge si Nightcrawler, filmele saptamanii in cinematografele din Romania

Filmele saptamanii:

1. The Judge

2. Nightcrawler

3. St. Vincent

4. Paddington

Premiere la cinema: The Judge si Nightcrawler, filmele saptamanii in cinematografele din Romania

Din 5 decembrie la cinema:

The Judge
Regie: David Dobkin
Distributie: Robert Downey Jr, Robert Duvall
Data: 5 decembrie

Robert Downey Jr. lasa putin deoparte armura lui Iron Man pentru un thriller captivant, cu o disitributie impresionanta. The Judge este o drama de familie, despre un procuror din Chicago care se intoarce in orasul sau natal pentru a-si apara tatal instrainat, acuzat de crima. Robert Duvall joaca rolul tatalui tiran si un om temut in orasul sau. O inmormantare in familie il va aduce pe Robert Downey Jr inapoi la familia sa, insa o crima suspecta il va tine mai mult decat isi doreste.

 

 

 

Nightcrawler
Regie: Dan Gilroy
Distributie: Jake Gyllenhaal

 

In Nightcrawler, Gyllenhaal joaca rolul unui jurnalist independent, care isi cauta un loc de munca si care se confrunta cu lumea murdara si periculoasa din spatele jurnalismului de investigatii si cele mai dure cazuri.

 

St. Vincent
Regie: Theodore Melfi
Distributie: Bill Murray, Melissa McCarthy
Data: 5 decembrie

Originalul actor Bill Murray face echipa cu Ted Melfi (care este la debutul sau drept regizor si scenarist) pentru „Sf. Vincent” –povestea unui baietel care dezvolta o prietenie neobisnuita cu artagosul batran care locuieste in casa de alaturi. Maggie (Melissa McCarthy) este o mama singura care se muta intr-o noua casa in Brooklyn cu fiul ei in varsta de 12 ani, Oliver (Jaeden Lieberher).

 

Fiind obligata sa lucreze peste program, ea nu are de ales decat sa-l lase pe Oliver in grija vecinului lor, Vincent (Bill Murray), un pensionar badaran, cu o inclinatie spre alcool si jocuri de noroc. Astfel, se naste o prietenie ciudata, in aceasta pereche improbabila. impreuna cu o dansatoare erotica gravida numita Daka (Naomi Watts), Vincent il ia pe Oliver cu el peste tot unde se opreste de-a lungul unei zile – pista pentru curse, clubul de striptease, barul Local. Vincent il ajuta pe Oliver sa creasca, in vreme ce Oliver incepe sa vada in Vincent ceva ce nimeni altcineva nu poate vedea: un om neinteles cu o inima buna.

Filmul „Sf. Vincent / St. Vincent” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 5 decembrie 2014.

 


Paddington
Regie: Paul King
Distributie: Nicole Kidman, Peter Capaldi, Ben Wishaw
Data: 5 noiembrie

 

Popularul ursulet din Peru, erou al mai multor carti pentru copii publicate in Marea Britanie, isi face aparitia pe marele ecran. Ajuns din junglele indepartate in mijlocul Londrei, Paddington spera sa-si gaseasca in sfarsit un camin. Chiar cand toate sperantele ii pareau naruite, simpaticul urs da peste familia Brown care il primeste in mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele incep cand il vede un taxidermist, iar acesta devine obsedat sa-l aiba pe micul Paddington in colectia sa de animale impaiate...

 


Alte filme de vazut la cinema


The Penguins of Madagascar
Regie: Simon J. Smith,Eric Darnell
Distributie: John Malkovich, Benedict Cumberbatch
Data: 28 noiembrie

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico si Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete si specialisti in complicata arta a deghizarii, amuzantii si misteriosii pinguini sunt profesionisti ai spionajului global, iar de aceasta data trebuie sa faca echipa cu North Wind, o organizatie secreta condusa de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatite malefice, gata sa subjuge lume intreaga.

 

 

 

Horrible Bosses 2
Regie: Sean Anders
Distributie: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis
Data: 28 noiembrie


Cei trei angajati continua aventurile si vor sa inceapa o afacere pe cont propriu in Horrible Bosses 2, insa lucrurile nu sunt atat de usoare. Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 26 noiembrie 2014. Din distributie fac parte Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz, Jennifer Aniston, Jason Sudeikis.



 

 

The Best of Me
Regie: Michael Hoffman
Distributie: Michelle Monaghan,James Marsden
Data: 28 noiembrie

Amanda si Dawson au fost indragostiti in perioada liceului, dar s-au despartit si au pornit pe drumuri separate in viata. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut si sperand ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie.

 

 



The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Regie: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Liam Hemsworth
Data: 21 noiembrie


Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies