marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Purge 2, unica noapte din an cand totul este permis 

Filmele saptamanii

Premiere la cinema: The Purge 2, unica noapte din an cand totul este permis

Din 15 august la cinema:


The Purge 2

Regie: James DeMonaco

Distributie: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford


Sequelul succesului de casa din 2013 porneste de la aceeasi premisa si exploreaza evenimente petrecute in unica noapte din an cand, timp de 12 ore, orice crima ramane nepedepsita. In centrul atentiei este un barbat (Frank Grillo) hotarat sa profite de Noaptea judecatii pentru a razbuna moartea fiului sau. El va ajunge sa ajute mai multe persoane sa supravietuiasca acestei nopti cand totul este permis.



Let's Be Cops

Regie: Luke Greenfield

Distributie: Luke Greenfield, Nicholas Thomas


Filmul surprinde povestea a doi prieteni vechi care se afla intr-o situatie nu tocmai fericita si fara sanse reale de a scapa cu bine. Dupa ce aud de un bal mascat, pe care in mod eronat il considera a fi doar un party cu costume, cei doi decid sa mearga acolo imbracati in politisti. Dupa ce se confrunta cu situatia de a fi luati drept politisti adevarati, celor doi prieteni le vine o idee. Acestia incep sa isi ia rolul de politisti in serios, la inceput doar de amuzament, apoi incep sa se implice chiar in solutionarea unor crime reale, mergand intr-atat de departe incat sa procure si sa patruleze intr-o masina de politie.



Alte filme de vazut la cinema: 


Guardians of The Galaxy
Regie: James Gunn
Distributie: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper


O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei. Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon fac parte din distributie.



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies