marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Leonardo DiCaprio este regele lumii in The Wolf of Wall Street, un film de Oscar

Premiere la cinema: Leonardo DiCaprio este regele lumii in The Wolf of Wall Street, un film de Oscar

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 10 ianuarie in cinema:

 

 

The Wolf of Wall Street/Lupul de pe Wall-Street
Regie: Martin Scorsese
Distributie: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie
Data: 10 ianuarie

 

Drama biografica The Wolf of Wall Street  este o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau.
 

Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.

 

 


Saving Mr. Banks: In cautarea povestii
Regie: John Lee Hancock
Distributie: Tom Hanks, Emma Thompson
Data: 10 ianuarie

Saving Mr. Banks il aduce pe Tom Hanks intr-un rol memorabil, cel al lui Walt Disney. Filmul, in care joaca si actrita britanica Emma Thompson, va prezenta lupta dusa de directorii studiourilor Disney pentru a achizitiona drepturile de autor pentru romanele din seria "Mary Poppins". Scriitoarea australiana P.L. Travers a rezistat mult timp in fata eforturilor depuse de "mogulul" de la Hollywood Walt Disney, care incerca sa o convinga de faptul ca versiunea cinematografica a cartilor acesteia va fi o idee buna.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

1. 12 Years a Slave

Regie: Steve McQueen
Distributie: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender
Data 4 ianuarie

 

Drama Twelve Years a Slave este bazata pe romanul autobiografic al lui Solomon Northup, personaj interpretat in film de Chiwetel Ejiofor. Solomon este un om de culoare educat, cu familie, care a locuit in  New York, in 1853. Acesta este abordat intr-o zi de doi barbati, care ii ofera o slujba in Washington, dar cand Solomon apare pentru a incepe munca, acesta este rapit si fortat sa devina sclav pentru urmatorii 10 ani. Michael Fassbender va juca rolul lui Edwin Epps, stapanul de sclavi care timp de 12 ani, i-a marca viata fizic si psihic lui Solomon.


Filmul are o distributie impresionanta" Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor,  Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Paul Giamatti, Quvenzhane Wallis, Sarah Paulson, Paul Dano si este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru dramale Shame si Hunger, ambele cu Michael Fassbender in rol principal. Coloana sonora ii apartine lui Hans Zimmer.

 

 

 

47 Ronin
Regie: Carl Rinsch
Distributie: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada
Data: 27 decembrie

 

Bazat pe o legenda din secolul XVIII, inspirata de fapte reale, 47 Ronin este povestea fantastica si tragica a unui grup de samurai care pleaca sa-si razbune stapanul dupa ce acesta a fost ucis.Atunci cand Asano, conducatorul mult iubit al provinciei Ako este obligat sa se omoare pentru ca rivalul sau Kira ii pune in carca o tentativa de omor, cei 47 de samurai pleaca in cautarea razbunarii. Kai (Keanu Reeves) este un proscris pe jumatate britanic care se alatura roninilor condusi de catre Oishi (Hiroyuki Sanada)

 

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies