marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Thor: The Dark World, zeul din Asgard revine pe Pamant intr-un blockbuster spectaculos

Premierele saptamanii la cinema:

 

1. Thor 2: The Dark World

 

2.  Heli

Premiere la cinema: Thor: The Dark World, zeul din Asgard revine pe Pamant intr-un blockbuster spectaculos


Din 8 noiembrie la cinema:

 

Thor 2: The Dark World
Regie: Alan Taylor
Distributie: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston
Data: 8 noiembrie

 

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

 

 

 

Heli
Regie: Amat Escalante
Distributie: Armando Espitia, Andrea Vergara, Linda González
Data: 8 noiembrie

Regizat de Amat Escalante, Heli este povestea baiatului cu acelasi nume, a carui viata este data peste cap cand un cadet se indragosteste de sora sa mai mica de 12 ani si planuieste sa fuga cu ea. Filmul a intrat in competitie la Cannes in 2013 si a facut valuri din cauza sceneler violente si de nuditate.


 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Ender's Game
Regie: Gavin Hood
Distributie: Harrison Ford, Asa Butterfield, Ben Kingsley
Data: 1 noiembrie

Celebrul roman al lui Orson Scott Card este adus la viata pe marile ecrane in 2013, intr-o super productie ce promite sa uimeasca. Actiunea filmului Jocul lui Ender/ Ender's Game se desfasoara in secolul XXII, la o perioada destul de lunga dupa ce rasa umana a facut contact pentru prima data cu o rasa extraterestra. Acestia se dovedesc a nu avea intentii prea bune in privinta comunicarii cu oamenii si lanseaza doua invazii asupra Terrei, invazii respinse cu mari eforturi. Pentru a se asigura ca oamenii vor castiga urmatoarea infruntare, cea decisiva, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antreneaza intensiv in arta militara. Instructia consta, nicio surpriza, din jocuri de razboi. Ender Wiggin, un geniu printre genii, castiga intr-un timp record toate jocurile si pare eroul care va salva planeta.

 


Captain Phillips
Regie: Paul Greengrass
Distributie: Tom Hanks, Barkhad Abdi
Data: 1 noiembrie

 

In 2009, un grup de pirati somalezi au pus stapanire pe o nava maritima americana, primul cargobot jefuit in ultimii 200 de ani. Povestea reala este adusa pe marile ecrane de regizorul Paul Greengrass, cu Tom Hanks in rolul Capitanului Phillips, care era la conducerea vasului.


Domnisoara Christina
Regie: Alexandru Maftei
Distributie: Maia Morgenstern ,Tudor Istodor,Toma Cuzin, Ioana Anastasia Anton, Paul Fister,Anastasia Dumitrescu
Data: 1 noiembrie

 

Filmul este o ecranizare a binecunoscutei nuvele "Domnisoara Christina" de Mircea Eliade. Sosit la conacul familiei Moscu impreuna cu iubita lui, Sanda, tanarul pictor Egor Paschievici observa ca intrega ei familie o venereaza pe domnisoara Christina, matusa ei, ucisa in imprejurari neclare pe cand avea doar 20 de ani, in timpul rascoalelor din 1907.Egor este atras intr-un mod inexplicabil de portretul domnisoarei Christina si incepe sa o viseze. Curand insa granita intre vis si realitate se estompeaza iar domnisoara Christina, indragostita de Egor, este adusa inapoi la viata prin ritualuri oculte chiar de catre familia ei. Cand realizeaza insa ca viata Sandei este in pericol Egor decide sa lupte cu strigoiul.

 


 


Blue is The Warmest Color

Regie: Abdellatif Kechiche
Distributie: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos
Data: 1 noiembrie

 

Filmul, castigator al marelui premiu Palme d'Or la Cannes in 2013, este o adaptare dupa benzile desenate “Le bleu est une couleur chaude”, de Julie Maroh. Povestea se roteste in jurul lui Adèle, o adolescenta de 15 ani care stie sigur doua lucruri: ca e fata, iar fetele ies cu baietii. Viata ei e pe cale sa se schimbe in momentul in care o intalneste pe Emma, asta in ciuda opozitiei parintilor si a lumii din jur. Iar de aici incepe o poveste de iubire nebuna si intensa, intinsa pe 6 ani.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies