marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Trance, un thriller violent si neobisnuit 

Premierele saptamanii:

1. Trance

2. Evil Dead

3.  Hummingbird

4. The Big Wedding

Premiere la cinema: Trance, un thriller violent si neobisnuit

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 10 mai la cinema:
 

Evil Dead
Regie: Fede Alvarez
Distributie: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci 
Data: 10 mai
 

Remake al celebrului film din 1981 regizat de Sam Raimi, Evil Dead in viziunea lui Fede Alvarez prezinta povestea unui grup de prieteni care se retrag intr-o cabana din padure, unde descopera o carte ce are puterea de a dezlantui infernul.

 

 

Trance / Capcana mintii
Regie: Danny Boyle
Distributie: James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel
Data: 10 mai
 

Filmul in care James McAvoy joaca alaturi de Rosario Dawson si Vincent Cassel este un remake al thriller-ului britanic de televiziune cu acelasi titlu din anul 2001, care a fost scris si regizat de catre Joe Ahearne. Trance ii are in centrul actiunii pe un asistent la o mare casa de licitatii Simon (James McAvoy), un experimentat hot de tablouri Aiden (Vincent Cassel) si un medium care se pricepe la hipnoza Elizabeth (Rosario Dawson). Cei doi barbati pun la cale un jaf, insa atunci cand Simon, complicele lui Aiden, se loveste la cap si devine amnezic nu-si mai aminteste unde este pastrata valoroasa pictura pe care grupul de hoti intentiona sa o sustraga. Aiden il suspecteaza pe Simon ca face joc dublu si ca incearca sa il traga pe sfoara mimand pierderea de memorie, motiv pentru care recurge la serviciile mediumului Elizabeth pentru a patrunde in mintea bulversata a acestuia. Barbatii incep sa dezvolte cu aceasta relatii neobisnuite.

 


The Big Wedding
Regie: Justin Zackham
Distributie: Robert De Niro, Diane Keaton 
Data: 10 mai

 

The Big Wedding  este o comedie romantica in regia lui Justin Zackham. The Big Wedding spune povestea unei familii minunate care incearca sa treaca cu bine peste nunta ce va avea loc in week-end, petrecere ce se poate transforma intr-un fiasco. Pentru amuzamentul copiilor, fostul cuplu Don (Robert De Niro) si Ellie Griffin (Diane Keaton) trebuie sa se comporte din nou ca o familie fericita pentru ca mama bilogica a baiatului lor adoptat se decide sa vina la nunta.

 

 

Hummingbird
Regie: Steven Knight
Distributie: Jason Statham, Vicky McClure, Ian Pirie 
Data: 10 mai
 

Hummingbird este noul film de actiune cu Jason Statham in rol principal. Filmul urmareste povestea unui fost soldat in Fortele Speciale, care se trezeste inexplicabil pe strazi.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

Iron Man 3

Regie: Shane Black
Distributie: Robert Downey Jr., Sir Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow |
Data: 26 aprilie

 

Iron Man 3 aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 

 

 

 

Pain and Gain / Trage tare si te scoti
Regie:Michael Bay
Distributie:  Dwayne Johnson, Mark Wahlberg

 

Regizorul Michael Bay ne prezinta comedia de actiune „Trage tare si te scoti/Pain and Gain”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson si Anthony Mackie, bazata pe incredibila poveste adevarata a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, in goana lor dupa Visul American se decid sa dea o lovitura care ia o cale extrem de periculoasa. Din distributie fac parte si Ed Harris, Anthony Mackie, Ken Jeong, Tony Shalhoub, Rebel Wilson si Rob Corddry.

 

 

Dans la maison / In casa
Regie: François Ozon
Distributie: Fabrice Luchini, Ernst Umhauer, Kristin Scott Thomas

"Dans la Maison" e ecranizarea romanului "The Boy In The Last Row" de Juan Mayorga, o poveste despre un adolescent care e capabil sa-i corupa si sa-i manipuleze pe toti din jurul sau.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies