marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Transporter Refueled aduce adrenalina in cinematografele din Romania

Premierele saptamanii:

1. We Are Your Friends

2. The Transporter Refueled

Premiere la cinema: Transporter Refueled aduce adrenalina in cinematografele din Romania

Din 4 septembrie la cinema:

We Are Your Friends
Regie: Max Joseph
Distributie: Zac Efron,Emily Ratajkowski

Zac Efron lanseaza un nou film, ce are sanse mari sa devina un hit in randul publicului tanar. "We Are Your Friends" este un film despre cum iti gasesti vocea interioara si pasiunea. Plasat in lumea muzicii electronicii si a cluburilor de noapte, filmul spune povestea unui tanar DJ aspirant, Cole (Zac Efron) care isi petrece zilele pierzand vremea cu prietenii sai din copilarie, iar noptile lucreaza la piesa cu care vrea sa dea lovitura. Insa, viata lui va fi data peste cap cand cunoaste un alt DJ James (Wes Bentley), carismatic dar tulburat,  care il ia sub aripa lui.

 

 

The Transporter Refueled
Regie:Camille Delamarre
Distributie: Ed Skrein

Producatorii trilogiei Taken prezinta o noua versiune a rolului cult al lui Franck Martin in acest thriller plin de adrenalina. Ed Skrein este Franck Martin, un fost mercenar membru al trupelor de operatiuni speciale traieste acum o viata mult mai linistita, sau cel putin asa crede el, ca agent independent pentru transporturi secrete in slujba unor indivizi aflati in fara legii, sau la limita ei. Cand tatal sau (Ray Stevenson) vine sa-l viziteze in sudul Frantei, weekendul care ar fi trebuit sa fie o regasire placuta intre tata si fiu se transforma in cosmar, caci Franck primeste sa faca un transport pentru Anna (Loan Chabanol), o femeie fatala, dar vicleana, si pentru cele trei ajutoare ale sale, la fel de seducatoare, care au un plan ascuns, si anume sa puna la cale cel mai mare jaf bancar al secolului. Franck se vede nevoit acum sa-si puna la bataie expertiza in curse de masini si femei periculoase pentru a reusi sa invinga un sinistru mafiot rus, dar si pentru a iesi cu viata dintr-un joc in care rivalele sale sunt acele femei superbe care vor cu orice pret sa se razbune.

 

Alte filme de vazut la cinema

Hitman: Agent 47
Regie: Aleksander Bach
Distributie: Rupert Friend, Zachary Quinto
Data: 28 august

Regizat de Alecksander Bach, filmul il aduce in rol principal de pe Rupert Friend (Homeland). El este personajul principal, un asasin programat genetic sa ucida.  Cand o corporatie incearca sa descifreze trecutul sau, Agentul 47 este nevoit sa faca echipa cu o tanara care il poate ajuta sa ii doboare inainte ca ei sa reuseasca sa creeze propriile masinarii de ucis programate genetic.

 

 


 

Vacation
Regie: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Distributie: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth
Data: 28 august


Comedia “Vacation” ii aduce impreuna pe marile ecrane pe Ed Helms si Christina Applegate intr-o calatorie de familie care se transforma rapid intr-o aventura nefasta.Urmand exemplul tatalui si sperand sa obtina o apropiere mai stransa a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) isi surprinde sotia (Applegate) si pe cei doi fii ai sai cu o calatorie de-a lungul tarii catre parcul de distractii Walley World. Intr-un rol secundar, apare si Chris Hemsworth.

 



Irrational Man

Regie: Woody Allen
Distributie: Emma Stone, Joaquin Pheonix
Data: 28 august


Scris si regizat de catre Woody Allen, filmul „In lipsa ratiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de indoieli care isi regaseste pofta de viata dupa ce comite un act existential. La scurt timp dupa ce se angajeaza ca profesor la colegiul dintr-un mic orasel, Abe cunoaste doua femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoara deprimata din cauza unei casnicii esuate care cauta fericirea in bratele lui si Jill Pollard (EmmaStone), cea mai buna eleva si prietena a lui.

Desi isi adora iubitul, Jill este fascinata de trecutul excentric si personalitatea artistica a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decat sa o cucereasca si mai tare pe tanara.Destinul celor doi se schimba atunci cand, din intamplare, aud conversatia unor straini. Atunci barbatul ia o decizie radicala care il face sa se bucure din nou de viata. Insa alegerea facuta declanseaza o serie de evenimente care le va afecta atat pe Jill cat si pe Rita.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies