marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Twilight, filmul fenomen a ajuns la ultimul capitol, Zori de Zi - Partea II

Premiere la cinema: Twilight, filmul fenomen a ajuns la ultimul capitol, Zori de Zi - Partea II

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II 
Regie: Bill Condon Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Data: 16 noiembrie


Evenimentul cinematografic al deceniului, asa cum il numesc producatorii de la Summit Entertainment, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II marcheaza finalul unei ere pentru Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner, dar si pentru milioanele de adolescenti indragostiti de povestea de iubire dintre un vampir si o muritoare. Ultima parte a seriei Amurg, devenita fenomen printre cinefilii adolescenti, o are in centrul atentiei pe Bella ca vampir incercand sa-si apere fetita Renesmee. Pelicula se anunta una plina de suspans pentru ca cei doi eroi ai seriei, Bella si Edward, se lupta acum sa-si salveze familia.

Finding Nemo 3D - In cautarea lui Nemo
Regie: Andrew Stanton, Lee Unkrich
Distributie: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould
Data: 16 noiembrie

Dupa fantasticul succes obtinut de The Lion King 3D - incasari de 427 de milioane de dolari si doua saptamani in fruntea box-office-ului american- oficialii Disney pregatesc si alte lansari. Finding Nemo - In cautarea lui Nemo ajunge si in Romania in varianta tridimensionala din a doua jumatate a lunii noeimbrie. Filmul de animatie urmareste aventurilor pestilor Marlin (voce Albert Brooks) si Nemo (voce Alexander Gould), care se ratacesc in Marea Bariera de Corali, iar ultimul ajunge pana in acvariul unui medic stomatolog. Nemo o intalneste pe Dory (voce Ellen DeGeneres), iar cei doi vor incerca sa se intoarca teferi acasa. Finding Nemo a fost lansat initial in 2003 si a castigat un Oscar pentru „cel mai bun film de animatie”. A avut incasari de peste 867 milioane de dolari, fiind pe locul secund in acel an.

 

O luna in Thailanda
Regie: Paul Negoescu
Distributie: Ionut Grama, Ioana Anastasia Anton,  Raluca Aprodu
Data: 16 noiembrie

O luna in Thailanda, debutul in lungmetraj al lui Paul Negoescu spune povestea lui Radu (Andrei Mateiu), care, in noaptea Anului Nou, descopera ca nu este multumit de viata lui sentimentala si decide sa se desparta de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). El porneste intr-o calatorie prin cluburile si petrecerile bucurestene in cautarea fostei iubite (Sinziana Nicola). Dar este oare ea femeia de care Radu are nevoie cu adevaratDin distributie mai fac parte actorii Tudor Aron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Raileanu, Ionut Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotlet, Stefan Munteanu, Simona Ghita.


Ce alte filme mai poti vedea la cinema in aceasta perioada:

Argo
Regie: Ben Affleck
Distributie: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman
Data: 12 noiembrie

Ben Affleck aduce pe marile ecrane ca regizor si actor una dintre cele mai ciudate operatiuni din istoria CIA. Povestea filmului este bazata pe dosare reale, facute publice de CIA in 1997, tratand colaborarea guvernelor din Canada si SUA in vederea salvarii a 6 diplomati americani pe fundalul crizei ostaticilor din Iran din 1979. Expertul CIA Tony Mendez (Affleck) concepe un plan ingenios pentru extragerea celor 6 de pe teritoriul Iranului. Tot in Argo joaca John Goodman (The Big Lebowski, The Artist) si Bryan Cranston (serialul Breaking Bad). Poate Hollywood-ul sa salveze ziua la final? Pelicula a facut incasari spectaculoase in SUA si a fost extrem de laudata fiind una dintre favoritele Premiilor Oscar in 2013.

 

 

Dredd 3D
Regizor: Pete Travis
Distributie: Karl Urban, Olivia Thirlby,Lena Headey
Data: 12 noiembrie

The Avengers, The Dark Knight Rises si The Amazing Spider-Man nu sunt singurele filme cu super eroi ale anului. O alta pelicula inspirata din benzile desenate, pe care amatorii genului o asteapta cu sufletul la gura este Dredd. Povestea din Dredd este plasata intr-un viitor dominat de violenta, in care legile sunt ignorate, astfel incat prevenirea si pedepsirea infractiunilor cade cu totul in sarcina politiei.Protagonistul, Judge Dredd, face echipa cu o agenta tanara, Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), pentru a distruge reteaua celor care fac trafic cu un drogul numit SLO-MO, al carui efect este acela de modificare a realitatii. Personajul negativ al peliculei este Medeline „Ma-Ma” Madrigal, interpretata de Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Game of Thrones). Filmul a primit recenzii pozitive si a fost declarat mai bun decat cel cu Sylvester Stallone din 1995.


 

 

Killer Joe/ Joe, asasin in timpul liber
Regizor: William Friedkin
Distributie: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple
Data: 12 noiembrie

Orice viata are un pret? Asta este intrebarea cu care se confrunta Chris Smith, un vanzator ambulant de droguri care tanjeste dupa o pauza. Cand marfa ii este furata chiar de mama lui, el trebuie sa faca repede rost de 6,000 de dolari sau va fi omorat. Thrillerul regizat de William Friedkin promite sa nu dezamageasca pe cei care adora scenele de violenta neasteptate si de umor negru.
 

 

 

Skyfall
Regie: Sam Mendes
Distributie: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris
Data: 26 octombrie


 

Bond. James Bond. Daniel Craig revine pentru a treia oara in rolul agentului 007. Regizat de Sam Mendes si cu o distributie de lux: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Javier Bardem, Berenice Marlohe, Naomie Harris, Judi Dench, Albert Finney si Ben Whishaw, Skyfall, al 23-lea film din seria agentului 007 promite actiune la cote inalte.  Atunci cand trecutul lui M se intoarce sa o bantuie si MI6 ajunge sa fie atacata, Bond trebuie sa gaseasca si sa distruga amenintarea, indiferent de ce-l poate costa pe erou. In 2012 se implinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu agentul 007, care l-a avut in rolul principal pe Sean Connery.

 

 

Dupa dealuri
Regie: Cristian Mungiu
Distributie: Cristina Flutur, Cosmina Stratan
Data: 26 octombrie
 


Dupa ce a cucerit Cannes-ul in primavara cu pelicula sa, Dupa dealuri, obtinand premiul pentru scenariu si cea mai buna actrita- premiu impartit de Cristina Flutur, Cosmina Stratan, regizorul roman aduce in Romania cel mai recen film al sau. Dupa dealuri spune povestea a doua fete care au crescut impreuna si care se reintalnesc dupa cativa ani de despartire. Alina se intoarce din Germania sa o ia cu ea pe Voichita, prietena ei din copilarie fata de care se simte inca foarte atasata. Voichita si-a gasit insa calea in credinta, iar maicile printre care traieste la manastire tin locul familiei pe care nu a avut-o niciodata. Alina lupta cu toate puterile sa recastige afectiunea Voichitei, facandu-i pe cei din jur sa se intrebe de unde vine forta care o anima. Rolurile principale sunt interpretate de doua actrite iesence debutante in film: Cosmina Stratan (Voichita) si Cristina Flutur (Alina), secondate de Valeriu Andriuta (Parintele) si Dana Tapalaga (Maica stareta).

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies