marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Prometheus ajunge in Romania

Premierele saptamanii:

1.Prometheus
 

Premiere la cinema: unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Prometheus ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 


Din 8 iunie la cinema:

 

Prometheus
Regie: Ridley Scott
Distributie: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender, Charlize Theron
Buget: 130 de milioane de $


Este unul dintre cele mai anticipate filme ale anului. Cu Prometheus, vizionarul regizor Ridley Scott se intoarce la genul pe care l-a definit, horrorul SF.  Actiunea din "Prometheus" se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

 

Ce alte filme mai poti vedea la cinema in aceasta saptamana

 

Snow White and the Huntsman/ Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator
Regie: Rupert Sanders
Distributie: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hesmworth
Buget: 70 de milioan de $


 

"Alba ca Zapada si vanatorul" este o noua abordare a basmului clasic al fratilor Grimm. Regina Malefica (Charlize Theron) o tine prizoniera pe Alba ca Zapada (Kristen Stewart) vreme de 11 ani.Cand reuseste sa evadeze, pe urmele printesei e pus Vanatorul (Chris Hemsworth), un barbat dur, care si-a pierdut nevasta, speranta si increderea. Filmul se anunta a fi o versiune dura si sumbra a basmului celebru.

 


 

What to Expect When You're Expecting / Pregateste-te, ca vine
Regie:Kirk Jones
Distributie: Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez
Buget: 23.5 milioane de $


Inspirat de cartea scrisa de Heidi Murkoff, What to Expect When You're Expecting, pe care cei de la USA Today au numit-o una dintre cele mai influente carti din ultimii 25 de ani, filmul este regizat de Kirk Jones. What to Expect When You're Expecting (La ce sa te astepti cand astepti un copil) urmareste povestea a 5 cupluri si experientele lor de bucurie, teroare, durere, atunci cand se pregatesc sa devina parinti.


 

 

Chernobyl Diaries/ Jurnalul terorii
Regie:Bradley Parker
Distributie: Jesse McCartney, Jonathan Sadowski, Devin Kelley
Buget: 8 milioane de $

Chernobyl Diaries este un horror creat de Oren Peli, cineastul care a inspaimantat publicul cu thrillerul Paranormal Activity. Filmul urmareste povestea a sase tineri care decid ca se imbarce intr-o vacanta extrema. Ignorand orice fel de averizare, acestia sunt condusi de un ghid in orasul Pripyat unde locuiau muncitorii de la centrala nucleara de la Cernobal. Acesta a ramas parasit dupa dezastrul de acum 25 de ani, insa tinerii isi dau seama ca nu sunt singuri acolo.
 

 


 


Men in Black III/ Barbati in negru 3
Regie: Barry Sonnenfeld
Distributie: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin
Buget: 215 de milioane de $


 

Men in Black III este continuarea seriei de succes Men in Black inceputa in 1997.  Pelicula se va lansa in mai 2012. Agentul J (Will Smith) se intoarce in timp, in 1960 pentru a-l salva pe K (Tommy Lee Jones) si a preveni astfel o catastrofa universala. Will Smith  revine in partea a treia a seriei in care mai joaca si Josh Brolin (versiunea mai tanara a personajului lui Tommy Lee Jones), Alice Eve, Emma Thompson, Rip Torn si Johnny Knoxville.

 

 

The Dictator/ Dictatorul


Regie: Larry Charles
Distributie: Sacha Baron Cohen, Anna Faris,  John C. Reilly

Sacha Baron Cohen se intoarce si aduce cu el un arsenal de glume "ofensatoare" in cea de-a patra parodie produsa de el: The Dictator unde joaca rolul unui dictator din Orientul Mijlociu, un fel de combinatie intre Saddam Hussein si Muammar Gaddafi.

 




Modifică setările cookies