marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Kirsten Dunst si Jim Sturgess traiesc o iubire imposibila intre doua lumi in Upside Down

Premiere la cinema: Kirsten Dunst si Jim Sturgess traiesc o iubire imposibila intre doua lumi in Upside Down

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

 Upside Down/ Intre doua lumi
Regie: Juan Diego Solanas
Distributie: Kirsten Dunst, Jim Sturgess
Data: 2 noiembrie

 

Kirsten Dunst si Jim Sturgess sunt protagonistii unei povesti de iubire neobisnuite. Ce-ai face daca femeia pe care o iubesti traieste intr-un univers paralel cu al tau, situat deasupra ta si pe care nu-l poti vizita? Drama romatica SF Upside Down este povestea lui Eve (Kirsten Dunst) si a lui Adam (Jim Sturgess) doi tineri care traiesc in doua lumi paralele situate una deasupra celeilalte si unde totul functioneaza in oglinda. Lumea de deasupra este o planeta a bogatiei si a luxului, in timp ce jos se afla un taram al celor mai putin favorizati. Adam care se indragosteste in copilarie de Eve va fi in stare de orice pentru a o recupera pe aceasta desi sunt despartiti de regulile opuse din cele doua lumi.

 


 

Silent Hill Revelation
Regie: Michael J. Bassett
Distributie: Sean Bean, Radha Mitchell,
Data: 2 noimebrie

 

Seria horror Silent Hill revine pe marile ecrane. Heather Mason si tatal ei au fost pe fuga, mereu cu un pas inaintea fortei periculoase pe care ea nu o intelege pe deplin. Acum, in ajunul celei dea 18-a zi de nastere a ei, chinuita de cosmaruri ingrozitoare si de disparitia tatalui ei, Heather descopera ca nu este cine crede ca este. Revelatia o duce mai adanc intr-o lume demonica, ce o ameninta sa ramana prinsa in capcana pentru totdeauna.


 

 

 Love is All You Need/ Te iubesc oricum
Regie: Susanne Bier
Distributie: Pierce Brosnan, Trine Dyrholm
Data: 2 noiembrie

Te iubesc oricum este noul film al laureatei cu Oscar, Susanne Bier, o comedie romantica cu Pierce Brosnan si Trine Dyrholm, al carei scenariu e scris de Bier impreuna cu Anders Thomas Jensen.Philip (Brosnan), un englez care traieste in Danemarca, este un vaduv singuratic si tata al unei fete care tocmai urmeaza sa se marite. Ida e o coafeza din Danemarca care se recupereaza dupa un tratament de chimioterapie si care tocmai a fost parasita de sot pentru o femeie mai tanara, Tilda. Destinele acestor doua suflete ranite sunt pe cale sa se interesecteze atunci cand cei doi se imbarca intr-o calatorie spre Italia, acolo unde urmeaza sa aiba loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

 

Si caii sunt verzi pe pereti
Regie: Dan Chisu
Distributie: Adrian Titieni, Dragos Bucur, Ionut Visan
Data: 2 noiembrie

Si caii sunt verzi pe pereti in regia lui Dan Chisu, este o poveste despre iluzia de a te imbogati in Romania. Intr-o tara in care povestile izbitoare de a te imbogati sunt peste tot, cineva crede ca un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este si usor realizabil. Povestea urmeaza doua destine: cel al unui cuplu de tineri, care ar fi putut deveni bogati, celalalt urmareste povestea a doi adulti, care din cauza lipsei lor de cunostinte atunci cand vine vorba de tehnologia moderna, sunt pacaliti de un spam primit pe e-mail, intra intr-o loterie online falsa si pierd toate economiile lor. Povestile se intalnesc la sfarsit, cand se pierde orice speranta si refuza singura lor sansa de a se imbogati.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Skyfall
Regie: Sam Mendes
Distributie: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris
Data: 26 octombrie


 

Bond. James Bond. Daniel Craig revine pentru a treia oara in rolul agentului 007. Regizat de Sam Mendes si cu o distributie de lux: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Javier Bardem, Berenice Marlohe, Naomie Harris, Judi Dench, Albert Finney si Ben Whishaw, Skyfall, al 23-lea film din seria agentului 007 promite actiune la cote inalte.  Atunci cand trecutul lui M se intoarce sa o bantuie si MI6 ajunge sa fie atacata, Bond trebuie sa gaseasca si sa distruga amenintarea, indiferent de ce-l poate costa pe erou. In 2012 se implinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu agentul 007, care l-a avut in rolul principal pe Sean Connery.

 

 

Dupa dealuri
Regie: Cristian Mungiu
Distributie: Cristina Flutur, Cosmina Stratan
Data: 26 octombrie
 


Dupa ce a cucerit Cannes-ul in primavara cu pelicula sa, Dupa dealuri, obtinand premiul pentru scenariu si cea mai buna actrita- premiu impartit de Cristina Flutur, Cosmina Stratan, regizorul roman aduce in Romania cel mai recen film al sau. Dupa dealuri spune povestea a doua fete care au crescut impreuna si care se reintalnesc dupa cativa ani de despartire. Alina se intoarce din Germania sa o ia cu ea pe Voichita, prietena ei din copilarie fata de care se simte inca foarte atasata. Voichita si-a gasit insa calea in credinta, iar maicile printre care traieste la manastire tin locul familiei pe care nu a avut-o niciodata. Alina lupta cu toate puterile sa recastige afectiunea Voichitei, facandu-i pe cei din jur sa se intrebe de unde vine forta care o anima. Rolurile principale sunt interpretate de doua actrite iesence debutante in film: Cosmina Stratan (Voichita) si Cristina Flutur (Alina), secondate de Valeriu Andriuta (Parintele) si Dana Tapalaga (Maica stareta).

 

 

Hotel Transylvania
Regie:Genndy Tartakovsky
Distributie: Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi
Data: 19 octombrie

Dracula revine pe marile ecrane intr-o serie de aventuri animate si pline de haz, aflate in regia lui Gendy Tartakovsky iar din distributie mai fac parte Kevin James, Fran Drescher, David Spade, CeeLo Green si Steve Buscemi.Adam Sandler si Selena Gomez vor sa ne arate o lume a vampirilor mai fermecatoare.Dracula este conducatorul unui hotel de cinci stele in care monstrii se pot relaxa si pot fi ei insisi fara a fi deranjati de prezenta vreunei fiintei umane. Printre creaturile invitate sa isi petreaca vremea la hotel si sa scape de tortele aprinse, usturoi sau gloante sunt Frankenstein, omul invizibil Griffin, varcolacul Wayne cu sotia sa, Wanda si Murray, mumia.
 



Modifică setările cookies