marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Channing Tatum elimina cei mai periculosi teroristi in White House Down

Premierele saptamanii:


1. White House Down


2. R.I.P.D / Copoi pentru strigoi

 

3.  The Best Offer

Premiere la cinema: Channing Tatum elimina cei mai periculosi teroristi in White House Down

 

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

 

Din 19 iulie la cinema:

 

White House Down
Regie: Roland Emmerich
Distributie: Channing Tatum, Jamie Foxx
Data: 19 iulie

 

White House Down este un thriller regizat de Roland Emmerich, iar filmul este descris ca fiind in stilul lui Greu de Ucis. Channing Tatum joaca rolul unui agent secret destinat sa-l apere pe seful statului american (Jamie Foxx) atunci cand un grup de teroristi reuseste sa captureze Casa Alba si sa-i faca pe toti cei prinsi in interior ostatici.


 



R.I.P.D / Copoi pentru strigoi

Regie: Robert Schwentke
Distributie: Jeff Bridges, Ryan Reynolds
Data: 19 iulie

R.I.P.D ./Copoi pentru strigoi este o comedie de actiune supranaturala, cu Jeff Bridges si Ryan Reynolds, despre doi politisti morti si... nu prea... care sunt inrolati pentru a prinde si a duce inapoi la locul lor sufletele diabolice si distructive care nu vor sa paraseasca Pamantul in liniste si pace.

 

 

The Best Offer
Regie: Giuseppe Tornatore
Distributie: Jim Sturgess, Donald Sutherland, Geoffrey Rush
Data: 19 iulie

 

Regizat de apreciatul cineast italian,  Giuseppe Tornatore si cu o coloana sonora semnata ce legendarul compozitor Ennio Morricone, The Best Offer este o poveste emotionanta despre viata si arta. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este colectionar de tablouri de arta care si-a trait toata viata in lux, fara sa fi avut vreodata sentimente de dragoste pentru o femeie. Pana intr-o zi cand primeste un telefon de la Claire, o tanara mostenitoare a unei familii bogate, care doreste sa faca o evaluare a obiectelor de arta pe care aceasta le detine. Virgil este de acord sa mearga sa viziteze faimoasa colectie si incepe sa se simta atras de femeia misterioasa.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Pacific Rim / Cercul de foc
Regie: Guilermo del Toro
Distributie: Idris Elba, Charlie Hunnam,
Data: 12 iulie

 


Regizat de Guillermo del Toro  Pacific Rim este un science fiction ce aduce pe marile ecrane un razboi roboti vs. monstri.Cand extraterestri giganti, numiti Kaiju ( un soi de Godzilla)  se ridica din ape si iau cu asalt omenirea, cauzand pagube imense incepe un razboi care consuma resursele Planetei ani la rand. Pentru a le tine piept, oamenii au inventat arme pe masura: roboti uriasi – Jaggeri – controlati in mod simultan de doi piloti, ale caror minti sunt interconectate printr-o punte neurala. In ciuda tuturor eforturilor, infrangerea pare iminenta, iar singura speranta a locuitorilor de pe Terra o reprezinta doi eroi neobisnuiti – un fost pilot a carui glorie a apus de mult (Charlie Hunnam) si un viitor pilot-femeie ale carui calitati nu au fost inca testate (Rinko Kikuchi) .

 



The Heat / Captura la dublu

Regie: Paul Feig
Distributie: Sandra Bulloc, Melissa McCarthy
Data: 12 iulie

 

The Heat este o comedie regizata de Paul Feig. Agentul FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) este cunoscuta pentru excelenta, dar si aroganta sa. Shannon Mullins (Melissa McCarthy) este un ofiter de politie cu gura spurcata, apriga la manie si care se bazeaza pe instinctele sale pentru a captura cei mai duri criminali. Shannon nu a lucrat cu vreun partener si nu stie sa-si faca prieteni. Cele doua femei care nu au nimic in comun trebuie sa invete sa lucreze pentru a prinde un mafiot rus.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies