marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Woody Allen ne aduce magia iubirii in "Magic in The Moonlight", cu Colin Firth si Emma Stone

Premiere la cinema: Woody Allen ne aduce magia iubirii in Magic in The Moonlight , cu Colin Firth si Emma Stone

Din 14 noiembrie la cinema


 

Magic in the Moonlight/ Magie in lumina lunii
Regie: Woody Allen
Distributie: Emma Stone, Colin Firth
Data: 14 noiembrie

 

 

In decorul fabulos oferit de opulenta riviera franceza a anilor `20, Magie in lumina lunii este o comedie romantica semnata de Woody Allen, care il aduce in prim plan pe un mare magician (Colin Firth), aflat intr-o  continua incercare de a demasca o clarvazatoare (Emma Stone). Ceea ce urmeaza insa depaseste orice asteptare, pentru ca vom asista la o serie de evenimente pur si simplu magice, care vor influenta pana si relatia tensionata dintre cele doua personaje. Finalul insa este cel care ne pregateste cea mai reusita Magie in lumina lunii.
 

The Good Lie
Regie: Philippe Falardeau
Distributie: Reese Witherspoon, Thad Luckinbill, Corey Stoll
Data: 14 noiembrie


Mamere si Theo sunt fiii conducatorului unui sat din sudul Sudanului. Cand militiile din nord le ataca satul, distrugandu-le casele si omorandu-le parintii, fiul cel mare, Theo, este obligat sa-si asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravietuitori ai masacrului, printre care se afla si sora sa, Abital. Dar tinuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viata in pericol.



Stonehearst Asylum/ Eliza Graves

Regie: Brad Anderson
Distributie: Jim Sturgess, Kate Beckinsale, Michael Caine
Data: 14 noiembrie


Cand  Edward (Jim Sturgess) soseste la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tanarul medic este intampinat cu caldura de catre doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, si de echipa sa, care este compusa, printre altii, din Finn (David Thewlis) si o fascinanta femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb pana in momentul cand o serie de evenimente neobisnuite il vor conduce la o descoperire macabra, care va ridica valul de pe utopia lui Lamb, relevand faptul ca nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

 

 


Alte filme de vazut la cinema

Interstellar
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway
Data: 7 noiembrie

 

 

Christopher Nolan revine in cinematografe, dupa trilogia The Dark Knight, cu cel mai ambitios film din cariera lui - Interstellar. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune. Din distributie fac parte Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastain.

 

 

 


Maps to the Stars

Regie: David Cronenberg
Distributie: Julianne Moore, Robert Pattinson, Mia Wasikowska
Data: 24 octombrie


David Cronenberg a descoperit in Robert Pattinson un veritabil colaborator, acesta fiind al doilea lor film impreuna, dupa Cosmopolis. Inspirat din scenariul lui Bruce "Wild Palms" Wagner, filmul Maps To The Stars prezinta aparent universul egoist al vedetelor, intr-un joc al manipularilor si al consecintelor nefaste. Alaturi de Robert Pattinson vor mai juca actori precum Julianne Moore, John Cusack si Mia Wasikowska.
 



Horns
Regie: Alexandre Aja
Distributie: Daniel Radcliffe, Juno Temple
Data: 31 octombrie


In Horns, Daniel Radcliffe joaca rolul lui Ig Perrish, un barbat suspectat ca si-ar fi violat si ucis iubita. Mahmur dupa o noapte de petrecere, Ig se trezeste a doua zi cu coarne crescute, in mod inexplicabil. Aceste coarne au niste puteri speciale si ii fac cei din jur sa maturiseasca pacatele si crimele comise. Astfel, Ig se va folosi de puterile coarnelor pentru a afla in ce circumstante a murit iubita sa si pentru a se razbuna.


Filmul este regizat de Alexandre Aja, cunoscut pentru horroruri ca The Hill Have Eyes sau Piranha 3D si este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Joe Hill. Joe Hill este fiul celebrului scriitor american Stephen King. Din distributie mai fac parte Juno Temple, Joe Anderson, Kelli Garner, Max Minghella si James Remar.
 


Love by Design 
Regie: Michael Damian
Distributie: Jane Seymour
Data: 31 octombrie


Comedia romantica o are in prim-plan pe Danielle Luca (Giulia Nahmany), a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al faimoasei reviste „Beguile” din New York, o concediaza din postul de Fashion Editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies