Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: X-men: Days of Future Past, cel mai mare film al anului, se lanseaza in cinematografe

Premierele saptamanii:

1.X-men:Days of Future Past


Premiere la cinema: X-men: Days of Future Past, cel mai mare film al anului, se lanseaza in cinematografe

Din 23 mai la cinema:

 

 

X-men:Days of Future Past
Regie: Bryan Singer
Distributie: Michael Fassbender, Hugh Jackman, Patrick Stewart
Data: 23 mai

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Hugh Jackman, Halle Berry, Ellen Page.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 Godzilla

Regie: Gareth Edwards
Distributie: Bryan Cranston, Elizabeth Olsen
Data: 16 mai

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii. Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen. Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.

           
   


Neighbors/Vecini de cosmar

Regie: Nicholas Stoller
Distributie: Seth Rogen, Zac Efron
Data: 9 mai

 
Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne sunt protagonistii comediei VECINI DE COSMAR, despre un cuplu care se muta in casa noua si e nevoit sa traiasca alaturi de o casa a unei fratii de studenti pusi non-stop pe petreceri.

 

 

Selfie
Regie: Cristina Iacob
Distributie: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Alexandru Calin
Data: 9 mai


Filmul #SELFIE marcheaza debutul regizoral al Cristinei Iacob in lungmetraj si aduce pe marile ecrane o distributie tanara, energica si extrem de talentata, avandu-i in rolurile principale pe: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Inca din titlu, filmul propune o incursiune in fenomenul selfie, unul extrem de celebru in randul tinerilor, redat succesiv pe intreaga derulare a actiunii, prin imortalizarea protagonistilor in diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile si postarea fotografiilor pe retelele de socializare.Modifică setările cookies