marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Elysium, un science-fiction fascinant, de la creatorul filmului District 9

Premierele saptamanii la cinema:

1. Elysium

 

2. Kick-Ass 2


3. The Bling Ring / Hotii de celebritate

 

4. Passion

Premiere la cinema: Elysium, un science-fiction fascinant, de la creatorul filmului District 9

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

 

Din 16 august la cinema:

 

Elysium
Regie: Neill Blomkamp
Distributie: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley
Data: 16 august

Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, actiunea filmului este plasata intr-un viitor futurist, in 2159, in care exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina. Matt Damon urmeaza sa-l joace pe Max, un barbat aflat pe moarte, care accepta o misiune periculoasa, incercand sa ajunge pe Elysium si sa gaseasca un leac pentru boala sa. Wagner Moura (Elite Squad 2) joaca rolul lui Spider, un barbat din comunitatea underground iubit de comunitatea sa, dar care este implicat in traficul cu oameni. Jodie Foster o va juca pe Rhodes,  secretar in guvern, lipsita de scrupule, care face tot posibilul sa tina in frau legile anti-imigrare si sa asigure un trai luxos pe Elysium.

 

 


Kick-Ass 2
Regie: Jeff Wadlow
Distributie: Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage
Data: 16 august

La doi ani dupa lansarea primei parti a comediei cu super eroi, regizorul Jeff Wadlow si autorul cartii care se afla la baza acestei productii, impreuna cu cei de la Universal, continua aventurile celebrelor personaje.
Jim Carrey este noul nume mare din filmul care ii va mai avea in distributie pe Chloe Grace Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Aaron Johnson (Kick-Ass) si Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma).
 

 

 


The Bling Ring / Hotii de celebritate

Regie: Sofia Coppola
Distributie:  Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga.
Data:16 august

The Bling Ring, scris si regizat de Sofia Coppola, este un film inspirat din evenimente reale despre un grup de adolescenti obsedati de ideea de deveni celebri.  Acestia folosesc Internetul pentru a gasi informatii despre diverse vedete si astfel, reusesc sa gaseasca detalii personale si sa le pradeze casele. Din distributie fac parte  Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga.

 

 


Passion
Regie: Brian De Palma
Distributie:  Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth
Data:16 august

Thrillerul erotic Passsion regizat de Brian De Palma reprezinta un remake al unui film frantuzesc lansat in 2010, "Love Crime". "Passion" are ca subiect povestea relatiei de dragoste, manipulare si gelozie dintre o femeie de afaceri Christine (Rachel McAdams) si protejata ei, Isabelle (Noomi Rapace). Christine (Rachel McAdams) are o eleganta naturala si calmul unei persoane care are o relatie de invidiat cu banii si puterea. In timp ce draguta si inocenta Isabelle, protejata ei, este usor de manipulat, insa are idei revolutionare pe care Christine nu are nicio problema in a le fura.
Christine o va duce pe Isabelle intr-o lume a manipularii si a seductiei, a dominarii si a umilirii. Atunci cand Isabelle ajunge in patul unuia dintre iubitii lui Christine razboiul se declanseaza intre cele doua femei. In seara crimei, Christine primeste o invitatie pentru o noapte intima fara a sti cine a trimis-o, insa pentru ca adora surprizele se duce goala sa-l intalneasca pe misteriosul iubit.

 


 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

The Conjuring / Traind printre demoni
Regie: James Wan
Distributie: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor
Data:9 august

Investigatorii de paranormal Ed si Lorraine Warren vor sa ajute o familie terorizata de o prezenta intunecata din casa lor. Obligati sa infrunte o entitate foarte puternica, familia Warren lucreaza la cel mai infricosator caz din viata lor.
 

 

 

This Is The End/A venit sfarsitu'!
Regie:Evan Goldberg, Seth Rogen
Distributie: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen
Data:9 august

Comedia This Is The End urmareste sase prieteni blocati intr-o casa, dupa ce o serie de catastrofe devasteaza Los Angeles-ul. Pe masura ce fortele naturii se dezlantuie afara, proviziile se termina si claustrofobia se instaleaza, iar prietenia lor incepe sa se clatine. Asa ca vor fi siliti sa iasa afara, infruntandu-si soarta si descoperind adevaratul sens al prieteniei si al mantuirii. Acesta este debutul regizoral al lui Seth Rogen. James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen insusi, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera si Emma Watson trebuie sa faca fata situatiei.
 

 

 

 

RED 2 / Greu de pensionat 2
Regie: Dean Parisot
Distributie: Bruce Willis, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones


In RED 2 Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin platit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care si-a inscenat propria moarte pentru a nu fi pus in pericol. Cei doi barbati, alaturi de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc intr-o calatorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar si motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planeta.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies