marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Need For Speed, filmul in care adrenalina atinge cote maxime, ajunge in Romania

Premiere la cinema: Need For Speed, filmul in care adrenalina atinge cote maxime, ajunge in Romania

Din 14 martie la cinema:

Nebraska
Regie: Alexander Payne
Distributie: Bruce Dern, June Squibb
Data: 14 martie


Alexander Payne, nominalizat la Oscar pentru drama The Descendants, revine cu un film emotionant, Nebraska. Un tata calatoreste cu fiul sau, care s-a indepartat de el, de la Montana la Nebraska pentru a-si obtine premiul in valoare de un milion de dolari pe care l-a castigat. Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarile celor doi actori, Bruce Dern si June Squibb.



Need for Speed
Regie: Scott Waugh
Distributie: Aaron Paul, Dominic Cooper
Data: 14 martie

 

Productia, care are la baza deja celebra serie de jocuri video NFS, are o distributie de exceptie, cel mai cunoscut nume fiind Aaron Paul, actorul devenit celebru datorita rolului din Breaking Bad. Aaron Paul apare in ipostaza lui Tobey, un mecanic nervos care vrea sa se razbune pe cei care i-au inscenat o crima pentru care a fost inchis.

Regia e semnata de Scott Waugh, iar din distributie mai fac parte Dominic Cooper, Imogen Poots, Michael Keaton si Dakota Johnson.



Better Living Through Chemistry
Regie: Geoff Moore, David Posamentier
Distributie: Olivia Wilde, Sam Rockwell
Data: 14 martie

Cu tagline-ul "Fericirea nu are formula", comedia urmareste aventurile unui farmacist dintr-un mic orasel a carui viata lipsita de evenimente se transforma intr-un adevarat iures cand incepe o relatie cu o clienta seducatoare. Alcoolul si drogurile vor face aventura lui Doug (Sam Rockwell) cu Elizabeth (Olivia Wilde) inca si mai intensa, dar eroul isi va da seama curand ca "chimia" nu este de ajuns...



Alte filme pe care le poti vedea in cinema:


Dallas Buyers Club
Regie: Jean Marc Vallee
Distributie: Matthew McConaughey, Jared Leto, Jennifer Garner
 

Recent premiat cu 3 Oscaruri, inclusiv pentru cel mai bun actor si cel mai bun actor in rol secundar, Dallas Buyers Club este un film de neratat, cu interpretari magistrale din partea actorilor Matthew McConaughey si Jared Leto. In Dallas Buyers Club, premiat cu 3 Oscaruri  (inclusiv cel mai bun actor si cel mai bun actor in rol secundar) Matthew McConuaghey il va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, caruia medicii i-au spus ca mai are sase luni de trait dupa ce a aflat ca are SIDA. Nemultumit de faptul ca nu are acces la medicamente optionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabanda medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit in 1992. Se pare ca McConaughey a castigat rolul in detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling. Alaturi de el  joaca si Jared Leto, pelicula fiind regizata de Jean-Marc Vallée.



 

300: Rise of an Empire
Regie:Noam Murro
Distributie: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey

 

300 Rise of An Empire este continuarea celebrului 300, cu Gerard Butler, si regizat de Zack Snyder. Cu alta distributie si un regizor nou, actiunea noului film are loc cam in aceeasi perioada ca predecesorul sau. De aceasta data, generalul grec Temistocle, interpretat de Sullivan Stapleton, impreuna cu armata sa micuta, lupta impotriva armatei persice. Stapleton paseste pe urmele lui Leonidas, intepretat de Gerard Butler in 300 (2006) si va porni intr-o lupta legendara.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies