marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele lunii la cinema: Interstellar si The Hunger Games: Mockingjay Part 1, filmele eveniment in noiembrie. Ce filme se mai lanseaza in Romania

Luna noiembrie aduce in cinematografe cateva dintre cele mai asteptate productii ale finalului de an, inclusiv Interstellar, considerat unul dintre cele mai ambitioase filme realizate vreodata, in regia lui Christopher Nolan. Fanii seriei Jocurile Foamei se pot delecta cu un nou capitol, Mockingjay - Part 1.

Premierele lunii la cinema: Interstellar si The Hunger Games: Mockingjay Part 1, filmele eveniment in noiembrie. Ce filme se mai lanseaza in Romania

 

Interstellar
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Matthew McConaughey, Anne Hathaway
Data: 7 noiembrie
 

 

Christopher Nolan revine in cinematografe, dupa trilogia The Dark Knight, cu cel mai ambitios film din cariera lui - Interstellar. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune. Din distributie fac parte Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastain.

 

The Stag/Barbati misto
Regie: John Butler
Distributie: Andrew Scott,Peter McDonald,Michael Legge,
Data: 7 noiembrie


Fionnan este un metrosexual convins si nu vrea o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui sotie, il convinge pe cavalerul de onoare sa organizeze una si acesta accepta, ingrijorat doar ca ar trebui sa-l tina departe de eveniment pe salbaticul frate al lui Ruth, poreclit Masinaria. Dar nu prea te pui cu Masinaria si, dupa ce le prinde urma, ii arunca intr-o multime de aventuri in Irlanda rurala, unde eroii se vor pierde, se vor trezi tinta gloantelor si-a pietrelor si-si vor rataci hainele.



Patimile Mariei/Stations of the Cross

Regie: Dietrich Bruggemann
Distributie: Franziska Weisz, Hanns Zischler, Florian Stetter
Data: 7 noiembrie


Maria are 14 ani, iar familia ei face parte dintr-o comunitate catolica fundamentalista. Fata isi duce viata zilnica in lumea moderna, dar inima ei ii apartine lui Iisus. Vrea sa-L urmeze, sa devina o sfanta si sa mearga in Rai - exact ca toti acei copii fara de pacat de care i s-au spus atatea. Va reusi Christian, un baiat intalnit la scoala, sa-i schimbe planurile?


Saga vikingilor/ Northmen: A Viking Saga
Regie: Claudio Fah
Distributie: Ryan Kwanten,Ken Duken,Leo Gregory
Data: 14 noiembrie


Un grup de razboinici vikingi este parasit pe un teritoriu inamic dupa ce nava li se scufunda din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singura sansa, retragerea intr-o asezare a semenilor lor, Danelag, doar ca drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscuta. Calatoria lor se va transforma intr-o cursa pe viata si pe moarte, caci un dusman de moarte isi va trimite cei mai viteji soldati pentru a scapa o data pentru totdeauna de amenintarea vikinga. Siguri ca o confruntare fata in fata nu are sorti de izbanda, vikingii trebuie sa-si regandeasca strategia pentru a scapa de pericol...


Magic in the Moonlight/ Magie in lumina lunii
Regie: Woody Allen
Distributie: Emma Stone, Colin Firth
Data: 14 noiembrie

 

In decorul fabulos oferit de opulenta riviera franceza a anilor `20, Magie in lumina lunii este o comedie romantica semnata de Woody Allen, care il aduce in prim plan pe un mare magician (Colin Firth), aflat intr-o  continua incercare de a demasca o clarvazatoare (Emma Stone). Ceea ce urmeaza insa depaseste orice asteptare, pentru ca vom asista la o serie de evenimente pur si simplu magice, care vor influenta pana si relatia tensionata dintre cele doua personaje. Finalul insa este cel care ne pregateste cea mai reusita Magie in lumina lunii.
 

The Good Lie
Regie: Philippe Falardeau
Distributie: Reese Witherspoon, Thad Luckinbill, Corey Stoll
Data: 14 noiembrie


Mamere si Theo sunt fiii conducatorului unui sat din sudul Sudanului. Cand militiile din nord le ataca satul, distrugandu-le casele si omorandu-le parintii, fiul cel mare, Theo, este obligat sa-si asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravietuitori ai masacrului, printre care se afla si sora sa, Abital. Dar tinuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viata in pericol.



Stonehearst Asylum/ Eliza Graves

Regie: Brad Anderson
Distributie: Jim Sturgess, Kate Beckinsale, Michael Caine
Data: 14 noiembrie


Cand  Edward (Jim Sturgess) soseste la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tanarul medic este intampinat cu caldura de catre doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, si de echipa sa, care este compusa, printre altii, din Finn (David Thewlis) si o fascinanta femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb pana in momentul cand o serie de evenimente neobisnuite il vor conduce la o descoperire macabra, care va ridica valul de pe utopia lui Lamb, relevand faptul ca nimeni nu este cine sau ce pare a fi.


Left Behind
Regie:  Vic Armstrong
Distributie: Nicolas Cage, Ashley Tisdale
Data: 21 noiembrie

Cursa 747 se afla in zbor spre Londra cand, fara nici un fel de avertisment, pasagerii incep sa dispara in mod misterios de pe locurile lor. Teroarea si haosul se raspandesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot in lume, caci evenimente neobisnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au ramas in viata, a inceput Apocalipsa!

 

 

 

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Regie: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Liam Hemsworth
Data: 21 noiembrie


Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.

 

Two Days, One Night
Regie:  Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Distributie: Marion Cotillard
Data: 21 noiembrie

Filmul "Two Days, One Night", aflat in competitie la Cannes in 2014, urmareste povestea Sandrei, o muncitoare in fabrica, care pe perioada unui weekend, incearca sa isi convinga colegii sa renunte la bonusuri, pentru ca ea sa-si poata pastra slujba.  Sandra este casatorita si mama a doi copii, insa viata ei este data peste cap, insa chiar cand incearca sa isi revina din depresie, ea este nevoita sa faca fata recensiunii.


The Penguins of Madagascar
Regie: Simon J. Smith,Eric Darnell
Distributie: John Malkovich, Benedict Cumberbatch
Data: 28 noiembrie

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico si Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete si specialisti in complicata arta a deghizarii, amuzantii si misteriosii pinguini sunt profesionisti ai spionajului global, iar de aceasta data trebuie sa faca echipa cu North Wind, o organizatie secreta condusa de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatite malefice, gata sa subjuge lume intreaga.

 


Horrible Bosses 2
Regie: Sean Anders
Distributie: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis
Data: 28 noiembrie


Cei trei angajati continua aventurile si vor sa inceapa o afacere pe cont propriu in Horrible Bosses 2, insa lucrurile nu sunt atat de usoare. Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 26 noiembrie 2014. Din distributie fac parte Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz, Jennifer Aniston, Jason Sudeikis.



 

 

The Best of Me
Regie: Michael Hoffman
Distributie: Michelle Monaghan,James Marsden
Data: 28 noiembrie

Amanda si Dawson au fost indragostiti in perioada liceului, dar s-au despartit si au pornit pe drumuri separate in viata. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut si sperand ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie.

 

 

 



Modifică setările cookies