marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele saptamanii: Boyhood, filmul cu cele mai mari sanse la Oscar, ajunge in cinematografele din Romania

Premierele saptamanii:

1. Boyhood

 

2. Whiplash


3.  Jupiter Ascending

Premierele saptamanii: Boyhood, filmul cu cele mai mari sanse la Oscar, ajunge in cinematografele din Romania

Din 6 februarie la cinema

 

Whiplash
Regie: Damien Chazelle
Distributie: Miles Teller, J.K. Simmons
Data: 6 februarie

 

Whiplash prezinta drama unui student aflat la inceputul unei anevoioase experiente: transformarea in tobosarul principal al celei mai bune orchestre de jazz din Statele Unite ale Americii. Protagonist este Andrew Neiman, interpretat de Miles Teller, care a mai jucat in "Aventura de doua nopti/ Two Night Stand" si "Divergent", un tobosar de jazz care, la 19 ani, viseaza sa devina star. Filmul a primit cinci nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Best Picture sau cel mai bun actor in rol secundar.

 

 

 

Jupiter Ascending
Regie: Lana si Andy Wachowski
Distributie: Channing Tatum, Mila Kunis
Data: 6 februarie

Jupiter Ascending este un film SF scris, produs si regizat de The Wachowski Brothers, cunoscuti pentru trilogia The Matrix si Cloud Atlas. Filmul, a carui actiune se petrece undeva in viitorul indepartat, o are in centru pe femeia de serviciu Jupiter Jones, jucata de Mila Kunis, care va afla ca are un destin genetic deosebit de important.Jupiter il inalneste pe Caine, jucat de Channing Tatum, un luptator interplanetar trimis de Regina Universului sa o ucida pe tanara. Fostul soldat modificat genetic ii explica lui Jupiter ca din cauza unui eveniment extraordinar care a avut loc in noaptea in care ea s-a nascut, ADN-ul ei ar putea sa o faca urmatoarea conducatoare a universului. Cei doi vor porni impreuna intr-o aventura galactica, in timp ce povestea se va desfasura rapid.

 

 

 

Boyhood
Regie:Richard Linklater
Distributie: Patricia Arquette, Ethan Hawke, Elar Coltrane
Data: 6 februarie

 

 

Boyhood, un film  fara precedent, cu care Richard Linklater poate scrie istorie, este filmat in decursul a 12 ani si prezinta viata unui baiat, de la copilarie la maturitate. Boyhood este o creatie unica in cinematografia americana, filmat in doar 39 de zile, dar in decursul a 12 ani, aduce teme ca identitate, maturitate si evolutie.

 

 

Alte filme de vazut la cinema

 

 

The Imitation Game
Regie: Morten Tyldum
Distributie: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode
Data: 30 ianuarie

 

 

 In The Imitation Game, Benedict Cumberbatch este  Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental in deznodamantul celui de-Al Doilea Razboi Mondial dupa ce sparge codul Enigma, reusita ce permite Aliatilor sa afle planurile de razboi naziste. Intr-una dintre cele mai dureroase rasturnari de imagine ale istoriei, in 1952 lui Turing ii va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bataie lunga pentru restul vietii sale.Presa sustine deja ca rolul ii poate aduce o nominalizare la Oscar lui Benedict Cumberbatch.

 

 


Wild Card/Joc periculos
Regie: Simon West
Distributie: Jason Statham, Sofia Vergara

Wild Card este noul film in care joaca Jason Statham. Fost soldat si mercenar, Nick (Jason Statham) isi castiga banii pe care si-i pierde apoi jucand la jocuri de noroc, la carti, sau la pariuri asigurand protectie cui i-o cere. Cand o fata batuta ii cere ajutorul, Nick va intra intr-o serie de incurcaturi care ii vor aduce aminte ca cele invatate ca soldat nu se uita niciodata... Din distriburie face parte si Sofia Vergara
 

 

 


The Wedding Ringer
Regie:Jeremy Garelick
Distributie: Kevin Hart, Josh Gad

 

Doug e un barbat tare simpat si dragut. Doar ca din cauza timiditatii sale legendare, Doug are si o imensa problema: in doua saptamani se casatoreste cu femeia visurilor sale si nu are niciun prieten apropiat care sa-i fie cavaler de onoare! Din intamplare afla de compania Best Man, Inc., care furnizeaza cavaleri de onoare pentru tinerii insuratei ca Doug. Ce nu stie dolofanul mire este ca atunci cand bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart), directorul Best Man, va primi o nunta imposibil de uitat...


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies