marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: cand legea devine corupta, nelegiutii devin eroi in Lawless, un film cu pretentii la Oscar in 2013

Premiere la cinema: cand legea devine corupta, nelegiutii devin eroi in Lawless, un film cu pretentii la Oscar in 2013

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

 

Din 7 septembrie la cinema:

 

1. Lawless/ In afara legii
Regie: John Hillcoat
Distributie: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Jessica Chastain
Data: 7 septembrie

Cand legea devine corupta, nelegiutii devin eroi. In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri si se afla printre filmelor cu pretentii la Oscar in 2013, conform presei straine.
 

 

2. Savages/ Brutele
Regie: Oliver Stone
Distributie: Taylor Kitsch, Aaron Johnson, Blake Lively, Salma Hayek, Benicio Del Toro
Data: 7 septembrie

Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se intoarce pe marele ecran cu un thriller care reuneste o distrbutie de staruri formata din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch si Demian Bichir. Filmul se bazeaza pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus in 2010 in Top 10 al prestigiosului New York Times. Oliver Stone se intoarce la atmosfera din Natural Born Killers cu un thriller glossy despre doi dealeri de droguri care se lupta cu o gasca de traficanti mexicani ce le-a rapit prietena.
 

3. Step Up 4/Dansul dragostei 4: Revolutia
Regie: Scott Speer
Distributie: Kathryn McCormick, Ryan Guzman
Data: 7 septembrie

Dansul dragostei 4: Revolutia este continuarea francizei de succes STEP UP, care de aceasta data ofera dansuri fenomenale in 3D, in decorul vibrant si incitant al fabulosului oras Miami. Emily (Kathryn McCormick) soseste la New York cu speranta de a deveni o dansatoare profesionista si ajunge sa se indragosteasca intr-un timp relativ scurt de Sean (Ryan Guzman), liderul unui dance crew specializat in flash mob-uri extrem de elaborate, cunoscut sub numele “The Mob”. Impreuna cu colegii de trupa, cei doi incep o adevarata revolutie, fiind dispusi sa-si sacrifice toate visurile de o viata pentru cea mai nobila cauza: salvarea comunitatii in care au crescut.
 

4.The Best Exotic Marigold Hotel (7 septembrie)
Regie: John Madden
Distributie: Maggie Smith, Bill Nighy, Tom Wilkinson
Data: 7 septembrie

The Best Exotic Marigold Hotel este o comedie inspirata de romanul "The Foolish Things" scris de Deborah Moggach, care aduce in prim plan aventurile unui grup de pensionari. Acestia decid sa plece intr-o vacanta in India, dupa ce sunt fascinati de reclamele la hotelul Marigold. Cand ajung acolo, acestia nu gasesc chiar ce isi imaginau, insa vor fi pentru totdeauna impresionati de experientele impartasite in locurile exotice ale Indiei.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 


Expendables 2 / Eroi de sacrificiu 2
Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth , Randy Couture
Regie:Simon West
Buget: 100 de milioane de $
Data: 31 august
 

The Expendables 2, filmul care aduna, din nou, toti monstrii sacri ai filmelor cu batai vine  cu o noua doza de actiune old school. Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune. Din distributie face parte si inegalabilul Chuck Norris.


To Rome with Love /  Din Dragoste pentru Roma
Regie: Woody Allen
Distributie: Woody Allen, Penélope Cruz and Jesse Eisenberg
Data: 31 august

In aceasta vara, Woody Allen schimba Parisul pe Roma. Anul trecut, Midnight in Paris a primit 4 nominalizari la Oscar, a castigat o statueta pentru scenariu si a devenit cel mai de succes film al lui Woody Allen cu incasari de peste 148 de milioane de dolari.Comedia To Rome With Love ii are in distributie pe Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Ellen Page, Alison Pill, Alessandra Mastronardi, Ornella Muti, Riccardo Scamarcio si Flavio Parenti.

 

 The Watch/ Extra paza-n cartier
Distributie: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill
Regie: Akiva Schaffer
Data: 24 august

Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si Richard Ayoadeb aduc o comedie care se concentreaza asupra unui grup de barbati care se aduna pentru a forma o potera de cartier, ca o scuza pentru a scapa de monotonia rutinei de zi cu zi. Dar cand vor descoperi accidental ca orasul lor a devenit plin de extraterestrii deghizati in oameni obisnuiti, nu au de ales si trebuie sa isi ia rolul in serios, pentru a salva cartierul si chiar lumea de la exterminare totala. Filmul este o idee a lui Seth Rogen, cel care este si co-scenarist si este regizat de Akiva Schaffer (Saturday Night Live).


Hesher
Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Natalie Portman
Regie: Spencer Susser
Data: 24 august

Debutul lui Spencer Susser ca regizor de film artistic e povestea neagra si nostima a unei maturizari brutale, ilustrand felul in care, uneori, vindecarea vine sub o forma absolut neobisnuita. Hesher spune povestea unui metalist de vreo douazeci si ceva de ani, tatuat si pletos, care patrunde, intr-o zi, pe neasteptate, in viata unei familii indurerate de pierderea unei fiinte dragi.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies