marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele saptamanii: Carrie, horror-ul sfarsitului de an, ajunge si in Romania

Premierele saptamanii:

1. Prisoners

2. Man of Tai Chi

3. Carrie

4. Cainele japonez

Premierele saptamanii: Carrie, horror-ul sfarsitului de an, ajunge si in Romania

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 18 octombrie la cinema:


1. Prisoners
Regie: Denis Villeneuve
Distributie: Hugh Jackman, Jack Gyllenhaal, Paul Dano
Data: 18 octombrie


Keller Dove (Hugh Jackman), un barbat din Boston, ajunge sa-l rapeasca pe invididul pe care-l suspecta de disparitia fiicei sale si a celei mai bune prietene a ei. Din distributie mai fac parte Jack Gyllenhaal, Terence Howard, Paul Dano, Melissa Leo.



2. Man of Tai Chi

Regie: Keanu Reeves
Distributie: Keanu Reeves, Tiger Hu Chen
Data: 18 octombrie


Un tanar maestru de arte martiale din Beijing isi foloseste aptitudinile pentru a a reinvata arta luptelor,  traind noi experiente, dar fiind nevoit sa faca si multe sacrificii. Acesta este debutul regizoral al lui Keanu Reeves si il are in rol principal pe Tiger Hu Chen, cu care starul a lucrat la seria Matrix.



3. Carrie

Regie: Kimberly Peirce
Distributie: Chloe Grace Moretz, Judy Greer, Portia Doubleday
Data: 18 octombrie


Carrie, cea mai recenta ecranizare a celebrului roman horror a lui Stephen King le aduce pe Chloë Grace Moretz si Julianne Moore in rolurile principale.Carrie este o adolescenta timida, tinuta din scurt de o mama exagerat de credincioasa, care este tinta batjocorii colegilor de clasa. In timpul balului de absolvire acestia merg prea departe cu o gluma, iar in Carrie se trezesc niste puteri telekinetice care dezlantuie haosul.



4. Cainele japonez
Regie: Tudor Cristian Jurgiu
Distributie: Victor Rebenciug, Serban Pavlu
Data: 18 octombrie

Dupa ce isi pierde sotia, casa si toata averea din cauza inundatiilor, Costache Moldu (Victor Rebengiuc) trebuie sa aleaga daca pastreaza sau nu pamantul care i-a fost dat de catre primarie. Intoarcerea fiului sau, Ticu (Serban Pavlu), din Japonia il va ajuta sa ia o decizie in acest sens.



Alte filme de vazut la cinema:


1. Machete Kills
Regie: Robert Rodriguez
Distributie: Danny Trejo, Sofia Vergara, Jessica Alba
Data: 11 octombrie


Machete (Danny Trejo) celebrul mexican caruia ii stiu toti de frica se intoarce in 2013 din nou pe marile ecrane. Jessica Alba si Michelle Rodriguez isi vor relua rolurile in Machete Kills iar alaturi de ele mai ajung Sofia Vergara, Amber Heard si Mel Gibson.

De data aceasta Machete e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme mortale.
 


2. Diana

Regie: Oliver Hirschbiegel
Distributie: Naomi Watts, Naveen Andrews
Data: 11 octombrie


Filmul Diana se bazeaza pe relatia de iubire dintre printesa Diana si chirurgul pakistanez Hasnat Khan, o relatie care a iesit la iveala abia dupa moartea printesei. Cei doi s-au cunoscut in anul 1995, cand printesa a fost in spital sa-si viziteze un prieten. Filmul va prezenta si momentul mortii Dianei in urma unui teribil accident de masina in Paris, 1997.


In rolul lui Hasnat Khan, cardiologul de origine pakistaneza pe care prietenii Dianei l-au numit „dragostea vietii sale”, va aparea Naveen Andrews cunoscut pentru interpretarea lui Sayid Jarrah din serialul Lost. Relatia dintre cei doi a inceput dupa divortul Dianei de Charles in 1995 si a continuat pana cu putin timp inainte de moartea ei.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies