marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele saptamanii: Everest si Sicario, cele mai asteptate filme in acest weekend, in cinematografe

1. Everest

2. Sicario

3. Sleeping with Other People

4. Amy

5. Vissions

6. Un etaj mai jos

Premierele saptamanii: Everest si Sicario, cele mai asteptate filme in acest weekend, in cinematografe

Din 18 septembrie la cinema

Sicario
Regie: Denis Villeneuve
Distributie:
Benicio del Toro, Emily Blunt

La granita dintre Statele Unite si Mexic, legea nu exista, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului international de droguri desfasurat cu implicarea fortelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creste atunci cand acestia trebuie sa il captureze pe capul intregii organizatii criminale. Benicio Del Toro este principalul colaborator in misiunea condusa de FBI la granita, iar trecutul intunecat al acestuia o va face pe Kate sa puna la indoiala tot ce stia pentru a supravietui. Filmul exploreaza o lume a intrebarilor dure si a raspunsurilor crude, in timp ce testeaza forta si emotiile oamenilor pusi in situatia de a alege intre propriile dorinte si moralitate, intr-un context in care singurul scop este acela de a supravietui pentru inca o zi.

 

 

Everest
Regie:Baltasar Kormákur
Distributie: Jake Gyllenhaal, Jason Clarke

 

Filmul ii aduce in prim-plan pe cei doi ghizi foarte experimentati, neo-zeelandezul Rob Hall, interpretat de actorul australian Jason Clarke, si americanul Scott Fischer, al carui rol este jucat de Jake Gyllenhaal, ambii morti in accident. Productia britanica cu un buget de 65 de milioane de dolari, potrivit presei, a fost filmata partial in Dolomitii italieni, in Islanda, tara natala a regizorului, si intr-o tabara de baza de pe Everest, in Nepal.

 

 

 

Un etaj mai jos
Regie: Radu Munteanu
Distributie: Teodor Corban, Iulian Postelnicu, Oxana Moravec

Filmul spune povestea lui Patrascu, care, dupa ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercatie domestica ce se sfarseste cu o crima, trebuie sa infrunte doi „vecini” foarte apropiati: unul este ucigasul, celalalt este propria sa constiinta. Protagonistii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu si Oxana Moravec.

 

Visions
Regie: Kevin Greutert
Distributie:
Isla Fisher, Jim Parsons

 

Lasand in urma viata agitata de la oras, tanara Eveleigh (Fisher), care va deveni in curand mama, il urmeaza pe sotul ei, David (Mount), la frumoasa sa casa de la tara, unde cultiva vita de vie. Din nefericire, ea va fi terorizata aici de o aparitie fantomatica, o persoana cu gluga pe cap, care i se arata numai ei. Nimeni altcineva nu poate vedea sau auzi miscarile acestei fantome, nici macar David, care e din ce in ce mai ingrijorat de starea de sanatate a sotiei sale. Eveleigh incearca cu disperare sa dovedeasca ca nu e nebuna. Ea ii determina pe localnici sa-i dezvaluie secretele acestei podgorii bantuite, unde locuieste acum impreuna cu sotul ei. Dar atunci cand pune cap la cap informatiile pe care le-a aflat, rezultatul pare total diferit de ceea ce si-a imaginat si mult mai periculos pentru ea si pentru copilul pe care urmeaza sa-l nasca.

 

 

Amy
Regie: Asif Kapadia

Povestea lui Amy Winehouse in cuvintele ei, care prezinta filmari din arhive in premiera si cantece neauzite pana acum. Un talent unic intr-o generatie, Amy Winehouse a fost o cantareata ce a captat atentia intregii lumi. Un artist de jazz in cel mai autentic sens al cuvantului – a scris si a cantat din suflet, folosindu-se de harul sau muzical pentru a-si analiza propriile probleme. Combinatia dintre sinceritatea ei pura si talentul sau exceptional a creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne. Succesul ei imens a venit la pachet cu o invazie a reprezentantilor mass media, care, impreuna cu relatiile ei defectuoase si stilul de viata precar au marcat inceputul declinului ei tragic. Amy Winehouse a decedat in urma unei intoxicatii cu alcool in iulie 2011, la varsta de 27 de ani. Chiar daca a declanşat controverse inainte sa apara, AMY promite sa spuna o poveste emotionanta despre cine a fost Amy Winehouse, dincolo de scena. Regizorul Asif Kapadia (premiat cu BAFTA pentru SENNA) a folosit imagini de arhiva si piese care nu au mai fost facute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emotionant si energic, care pune in evidenta lumea in care traim intr-un mod special.

 

 

Sleeping With Others
Regie:Leslye Headland
Distributie: Jason Sudeikis, Alison Brie

 

Jake (Jason Sudeikis) si Lainey (Alison Brie) si-au pierdut virginitatea unul cu celalalt pe cand erau in colegiu. Cand drumurile li se reintalnesc, 12 ani mai tarziu, la New York, cei doi isi dau seama ca au devenit adulterini “in serie”. Cei doi se reapropie si relatia dintre ei se transforma intr-o prietenie platonica, fiecare devenind un sprijin pentru celalalt in eforturile lor de a-si gasi perechea romantica ideala.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies