marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Woman in Black/ Femeia in negru, un horror gotic care nu te va lasa sa dormi noaptea

Premiere la cinema: The Woman in Black/ Femeia in negru, un horror gotic care nu te va lasa sa dormi noaptea

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 16 martie la cinema:


The Woman in Black/ Femeia in negru
Regie: James Watkins
Distributie: Daniel Radcliffe, Ciaran Hinds, Janet McTeer
Buget: 13 milioane de $

Primul film al lui Daniel Radcliffe dupa terminarea seriei Harry Potter a facut incasari uriase in Marea Britanie. Pelicula este un horror clasic care se ridica de-asupra mediei filmelor de acest fara insa a fi extrem de spectaculos.  La inceputul secolului XX un tanar avocat vaduv din Londra, Arthur Kipp (Daniel Radcliffe) primeste sansa de a se confirma cand este trimis intr-un satuc izolat pentru a pune in ordine toate actele lasate in urma de o vaduva bogata care a murit de curand. Arthur incepe sa investigheze familia vaduvei atunci cand se vede bantuit de fantoma unei femei in cautare de razbunare. "The Woman in Black  este un horror gotic bine realizat care nu te va lasa sa dormi multi nopti dupa ce l-ai vazut" au scris cei de la revista Empire.

 

 

 




Mirror Mirror/ Oglinda, oglinjoara

Regie: Tarsem Singh
Distributie: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Sean Bean
Buget: 60 de milioane de $

Fanii Juliei Roberts au ocazia de a o vedea pe actrita in rolul Reginei Malefice intr-o noua adaptare a celebrului basm Alba ca Zapada. Pelicula regizata de Tarsem Singh cu Lily Collins in rolul Albei ca Zapada, Armie Hammer (printul) si Sean Bean (tatal eroinei) este o comedie in care Julia Roberts este o femeie narcisista, extravaganta, risipitoare si obsedat? de putere, iar Alba ca Zapada lupta pentru a-si recupera tronul.



Big Miracle/Misiune de salvare

Regie: Ken Kwapis
Distributie: Drew Barrymore, John Krasinski
Buget: 30 de milioane de $
 

Pentru amatorii de drame emotionante Misiune de Salvare / Big Miracle este inspirat din fapte reale, plasand povestea in Barrow, Alaska, anul 1988, in timpul mandatului de presedentie a lui Ronald Reagan. O drama  ce a induiosat inimile oamenilor din toata lumea, Big Miracle spune povestea unui reporter (John Krasinski) dintr-un oras micut ce face echipa cu un voluntar de la Greenpeace (Drew Barrymore) pentru a salva o familie de balene ce au fost prinse de gheata in Antarctica. Timpul fiind cel mai mare inamic al celor doi, ei trebuie sa gaseasca aliati puternici precum companiile mari din America si Rusia.


 

 

21 Jump Street: O adresa de pomina
Regie: Phil Lord si Chris Miller
Distributie: Jonah Hill, Channing Tatum

Inspirat de serialul cu acelasi nume care a rulat in SUA in anii '80 filmul este povestea unei echipe speciale de politisti tineri care se infiltreaza intr-un liceu pentru a controla faptele ilegale din randul adolescentilor.Johnny Depp, actor principal in serialul din anii ’80, va avea un rol cameo in lungmetraj. Se pare ca actorul a  stat 4 ore la machiaj pentru a aparea cateva secunde in film si este atat de schimbat incat nici actorii si nici echipa de filmare nu l-a recunoscut pe platouri.

 


 

Alte filme pe care le poti vedea in cinematografe:

 


John Carter
Regie: Andrew Stanton
Distributie: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafeo, Ciaran Hinds, Mark Strong
Buget: 250 de milioane de $

 

De la regizorul premiat cu Oscar, Andrew Stanton, vin aventurile lui John Carter - o poveste fascinanta plasata pe misterioasa si exotica planeta Barsoom (Marte). Inspirat din romanul lui Edgar Rice Burroughs, John Carter este povestea unui fost capitan John Carter (Taylor Kitsch) transportat inexplicabil pe Marte unde fara intentia sa intra intr-un conflict de proportii cu locuitorii planetei printre care Tars Tarkas (Willem Dafoe) si captivanta printesa Dejah Thoris (Lynn Collins). Intr-o lume amenintata de distrugere, Carter isi redescopera umanitatea cand realizeaza ca supravietuirea intregii planete sta in mainile sale.


Filmul ilustreaza povestea fostului capitan militar John Carter (Taylor Kitsch), care, profund afectat de efectele Razboiului Civil, ajunge sa dezerteze. Urmarit de oamenii legii, ajunge prin imprejurari misterioase pe Marte si devine, imediat, implicat intr-un conflict de proportii intre locuitorii planetei. Aici il cunoaste pe Tars Tarkas (Willem Dafoe), un extraterestru simpatic si curajos - conducatorul populatiei Tharks, precum si pe fermecatoarea printesa Dejah Thoris (Lynn Collins), determinata sa-si pastreze cu orice pret independenta. Pe masura ce John Carter isi asuma rolul salvarii ei si a speciei de care aceasta apartine, relatia dintre cei doi devine tot mai apropiata.


Gravitatia scazuta de pe Marte devine un avantaj pentru personajul principal, transformandu-l dintr-un om obisnuit, intr-un erou cu puteri exceptionale.Dezertor intr-o lume, erou in acest nou univers, fostul capitan militar intelege ca soarta planetei Barsoom depinde de el, asumandu-si in final lupta pentru salvarea civilizatiei care l-a adoptat.

 

 

Wanderlust
Regie: David Wain
Distributie: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Justin Theroux
Buget: 35 de milioane de $

George (Paul Rudd) si Linda (Jennifer Aniston), sunt un cuplu tipic din New York care decide sa renunte la presiunile din viata unui oras mare dupa ce George este concediat. In drum spre Atlanta la fratele lui George unde ar fi urmat sa locuiasca, cei doi se alatura unei comunitati pitoresti, idilice care isi spune Elysium si a carui singura regula este ca trebuie sa fii tu insuti. Sa fie, oare, Elysium, noul inceput de care au nevoie Greg si Linda?

 

 

Baiatul cu bicicleta
Regie:Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Distributie: Thomas Doret, Cecile De France si Jeremie Renier
 

Abandonat de tatal sau, un copil ajunge pe mana unui ingrijitor social necalificat. Cyril (Thomas Doret) are un singur scop: sa isi regaseasca tatal (Jeremie Renier) care s-a mutat in alt oras si l-a abandonat intr-un orfelinat. Pustiul o intalneste din intamplare pe Samantha (Cécile de France). Pentru ea e dragoste la prima vedere: ii recupereaza bicicleta pierduta, il ia acasa in weekend-uri si il ajuta sa-si gaseasca tatal.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies