marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele saptamanii: Machete Kills, filmul cu cele mai sexy femei, ajunge in Romania

Premierele saptamanii:
1. Machete Kills

2. Diana

3. Closed Circuit

4.Malavita


Premierele saptamanii: Machete Kills, filmul cu cele mai sexy femei, ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 11 octombrie la cinema:


1. Machete Kills
Regie: Robert Rodriguez
Distributie: Danny Trejo, Sofia Vergara, Jessica Alba
Data: 11 octombrie


Machete (Danny Trejo) celebrul mexican caruia ii stiu toti de frica se intoarce in 2013 din nou pe marile ecrane. Jessica Alba si Michelle Rodriguez isi vor relua rolurile in Machete Kills iar alaturi de ele mai ajung Sofia Vergara, Amber Heard si Mel Gibson.

De data aceasta Machete e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme mortale.
 


2. Diana

Regie: Oliver Hirschbiegel
Distributie: Naomi Watts, Naveen Andrews
Data: 11 octombrie


Filmul Diana se bazeaza pe relatia de iubire dintre printesa Diana si chirurgul pakistanez Hasnat Khan, o relatie care a iesit la iveala abia dupa moartea printesei. Cei doi s-au cunoscut in anul 1995, cand printesa a fost in spital sa-si viziteze un prieten. Filmul va prezenta si momentul mortii Dianei in urma unui teribil accident de masina in Paris, 1997.


In rolul lui Hasnat Khan, cardiologul de origine pakistaneza pe care prietenii Dianei l-au numit „dragostea vietii sale”, va aparea Naveen Andrews cunoscut pentru interpretarea lui Sayid Jarrah din serialul Lost. Relatia dintre cei doi a inceput dupa divortul Dianei de Charles in 1995 si a continuat pana cu putin timp inainte de moartea ei.



3. Closed Circuit
Regie: John Crowley
Distributie: Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent
Data: 11 octombrie

Martin (Eric Bana) si Claudia (Rebecca Hall) sunt doi fosti iubiti care ajung sa fie avocatii apararii intr-un proces in care este implicat un terorist. Vietile celor doi vor fi puse in pericol din cauza intrigilor si tradarilor la care ajung sa ia parte, iar totul se transforma intr-o situatie in care diferenta intre bine si rau este imposibil de facut.


4.The Family

Regie: Luc Besson
Distributie: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer
Data: 11 octombrie


Trei actori de Oscar se reunesc pe marile ecrane intr-o comedie neagra plina de actiune, marca Luc Besson. The Family  aduce in prim plan un clan mafiot, familia Manzoni, care este relocata in Normandia, Franta, unde se afla sub programul de protectie al martorilor. Insa, ei nu se pot obisnui cu o viata normala iar in scurt timp, vechile lor obiceiuri ies la suprafata si vor atrage atentia oamenilor legii.

Michelle Pfeiffer, Robert De Niro si Tommy Lee Jones fac parte din distributie. Regia este semanta de Luc Besson.



Alte filme de vazut la cinema:

 

1. Gravity
Regie: Alfonso Cuaron
Distributie: Sandra Bullock, George Clooney
Data: 4 octombrie

 


Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.



2. Don Jon
Regie: Joseph Gordon-Levitt
Distributie: Scarlett Johansson, Joseph Gordon-Levitt
Data: 4 octombrie
 

Jon Martello, actorul principal al acestui film, este un barbat usor narcissist care mai presus de orientarile specifice oricarui tanar -familie, prieteni si femei- adora filmele… deocheate. Aceasta pasiune a sa e pusa la grea incercare in momentul in care Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) apare in viata lui si refuza sa se culce cu el de la prima intalnire; provocandu-l astfel sa treaca de superficialitatea acestor placeri catre adevarata cunoastere a persoanelor de langa el.



Modifică setările cookies