marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile BAFTA 2017. "La La Land", filmul care a facut spectacol la Globurile de aur, nominalizat la 11 categorii

Dupa succesul urias de la Globurile de aur, musicalul "La La Land" isi continua drumul triumfator in sezonul premiilor din cinematografie. Filmul a strans 11 nominalizari la gala BAFTA, echivalentul britanic al Oscarurilor.

Premiile BAFTA 2017. La La Land , filmul care a facut spectacol la Globurile de aur, nominalizat la 11 categorii
"La La Land" are drept adversare alte pelicule apreciate de critici: "Arrival" si "Nocturnal Animals", cu noua nominalizari fiecare. In viziunea Academiei Britanice de Film, cele mai bune productii ale anului sunt: "La La Land, Arrival, I, Daniel Blake, Moonlight si Manchester by the Sea."


La La Land, musicalul romantic pe ritmuri de jazz al lui Damien Chazelle, nu a ratat niciuna dintre marile categorii de premii. Un SF, Arrival, si thrillerul Nocturnal Animals, in regia designerului Tom Ford, ii fac concurenta puternica. Drama Manchester by the sea a strans sase nominalizari.


Dominic Cooper, actor: "Este un amestec de filme foarte diferite. In unele cazuri puteai auzi in sala sunete de aprobare sau de surpriza. Insa cei 6.500 de membri ai Academiei si-au facut treaba temeinic. Au tinut cont de toate aspectele. Pe mine, selectia nu m-a surprins."


La categoria rol principal feminin, Emma Stone, eroina din La La Land, trebuie sa le invinga pe Amy Adams, Emily Blunt, Meryl Streep si Natalie Portman.


Amanda Berry, reprezentant BAFTA: "Amy Adams a castigat cea de-a sasea nominalizare. Ce imi place in mod deosebit la nominalizarile de anul aceasta este ca la categoriile de interpretare avem un amestec interesant. Le avem pe Amy Adams si pe Meryl Streep, care a primit nominalizarea cu numarul 15. Casey Affleck si Ryan Gosling au primit prima lor nominalizare."


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies