marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile Emmy 2013: cele mai bune si cele mai jenante momente de la noaptea Oscarurilor in televiziune

Duminica noaptea, pe 22 septembrie, a fost cea mai importanta seara pentru starurile si productiile de televiziune. Cea de-a 65-a editie a Premiilor Emmy, considerate echivalentul Oscarurilor pentru seriale, emisiuni si alte productii de tv si-a numit castigatorii. Evenimentul a avut momente stralucitoare, dar si cateva stanjenitoare.

Premiile Emmy 2013: cele mai bune si cele mai jenante momente de la noaptea Oscarurilor in televiziune

Editia din acest an a avut cea mai mare audienta din ultimii 8 ani: peste 17 milioane de telespectatori. Insa, n-a fost chiar cea mai reusita, tinand cont de cateva momente absolut jenante, inclusiv rochia mult prea decoltata Tinei Fey, care la un moment dat a pus-o intr-o situatie stanjenitoare. Comemorari istorice gresite, prezentari nereusite si multe vedete suparate au facut toate parte din aceasta editie cam sifonata a premiilor Emmy.

 

 

Cel mai bun serial de drama a fost numit Breaking Bad, creat de Vince Gilligan si care se va inchei saptamana viitoare definitiv. Aaron Paul si Bryan Cranston au fost nominalizati, insa n-au reusit nici de aceasta data sa castige. Anna Gunn, cunoscuta pentru rolul Skyler din Breaking Bad a fost cea care a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama.

 

Cel mai bun actor in serial de drama a fost numit Jeff Daniels, din serialul The Newsroom, reusind sa ii invinga pe Bryan Cranston, Jon Hamm sau Kevin Spacey, iar Julia Louis-Dreyus a castigat al patrulea Emmy din cariera, de aceatsa data pentru serialul Veep.

 

Editia din acest an a fost catalogata drept surprinzatoare, tinand cont de momentele neasteptate petrecute pe scena dar si de numarul mare de vedete care nu si-au ascuns supararea pe scena.

 

Cele mai bune momente:

 

Discursul lui Michael Douglas

 

In timp ce isi accepta premiul pentru cel mai bun actor intr-un film de televiziune- Behind The Candelabra- Michael Douglas a oferit un discurs impresionant, vesel si serios in acelasi timp, laudandu-si colegul de film, Matt Damon. "Premiul asta trebuie ridicat cu doua maini si tu meriti jumatate din acest premiu, Matt. Ce parte doresti, capatul sau varful?" a glumit Douglas. Apoi, actorul de 68 de ani a vorbit despre fiul sau, care se afla in inchisoare pentru trafic si consum de droguri.

 

Monologul de inceput

 

 

Jimmy Kimmel, Jane Lynch, Jimmy Fallon si Conan O'Brien, foste gazde ale premiilor Emmy, l-au intrerupt pe Neil Patrick Harris in timpul monologului de inceput, pentru a-i cere sfaturi cu privire la cum sa fii o gazda buna de show. Se pare ca totul a fost planuit de Kevin Spacey, aflat si el in sala, dupa ce a primit nominalizare pentru cel mai bun actor in serial de drama - House of Cards. "Totul merge conform planului" a spus acesta in timp ce era filmat de camere, iar momentul comic a fost unul reusit.

 

 

Tina Fey si Amy Poehler

 

Cele doua actrite au aratat inca o data de ce merita sa prezinte si anul urmator editia premiilor Golden Globes. Cele doua au prezentat prima categorie a premiilor, dar nu inainte de a oferi un moment comic: s-au asezat in primul rand, cu o punga mare de popcorn si ochelari 3D, declarand ca asa pot sa ii vada mai de aproape corpul lui Neil patrick Harris, gazda evenimentului.

 

 

Momentul muzical


Chiar la jumatatea evenimentului, Neil Patrick Harris a incantat inca o data audienta cu un moment muzical.

 

 

Will Ferrell

 

Will Ferrell a aratat inca o data cat de mult umor are, dupa ce a urcat pe scena imbracat in pantaloni scurti si tricou pentru a prezenta un premiu. Alaturi de el erau 3 pusti la fel de casual imbracati, care aparent il incurcau, insa momentul inedit a reusit sa faca sala sa rada cu lacrimi.

 

 

 

Elton John


Eltona John a cantat in premiera un nou cantec, Home Again, in onoarea lui Liberace. Cantaretul a fost introdus pe scena de Michael Douglas si Matt Damon.

 

 

Cele mai slabe momente

 

 

Momentul Lloyd Nolan

 

 Diahann Carroll a reusit sa ridice sprancene, in timp ce o prezenta pe Kerry Washington drept prima actrita de culoare nominalizata la Emmy din ultimii 18 ani. In timp ce era pe scena, Caroll a tinut sa laude toti actorii atragatori din sala si si-a adus aminte de colegul ei din serialul Julia, Lloyd Nolan, alaturi de care a jucat in anii 60-70. "Barbatii din ziua de azi sunt mult mai atragatori decat pe vremea mea. Nu stiu de unde ati iesit, dar ma bucur sa va vad. Pana la urma, actorul de care am jucat eu multa vreme a fost Lloyd Nolan. Si cei care stiti ce inseamna asta, nu mai spuneti la nimeni". Comentariul ei a fost catalogat dur si rautacios, mai ales ca Nolan a murit cu multi ani in urma, iar majoritatea l-au cautat pe Google ca sa descopere cine este.

 

 

 

CBS

 

Cei de la CBS nu au ratat nici ocazie de a-si prezenta starurile pe scena si in ce seriale vor juca in acest sezon. Gestul a fost considerat usor deranjant, mai ales ca era o gala unde se premiaza toate productiile de televiziune din industrie, nu doar cele de la CBS.

 

 

Gafa lui Jeff Daniels

 

"Well, crap". Asa si-a inceput Jeff Daniels discursul de acceptare al premiului pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama, la un moment de maxima audienta in SUA. 

 

 

Lectiile de istorie

 

La aceasta editie, nu au lipsit nici momentele de comemorare ale unor evenimente istorice importante. Don Cheadle a fost cel care a amintit de cei 50 de ani de la uciderea lui JFK, iar Carrie Underwood a tinut un moment muzical in onoarea celor 50 de ani de la aparitia formatiei Beatles la tv in emisiunea lui Ed Sullivan. Insa, tehnic vorbind, The Beatles au aparut in 1964, ceea ce inseamna ca cei 50 de ani se vor aniversa abia la anul, in 2014.

 

Vezi ce a patit Tina Fey in direct

Merritt Weaver


 

Merritt Weaver a oferit cel mai ciudat moment al serii. Dupa ce si-a ridicat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial de comedie, aceasta n-a tinut nici un discurs si a parasit rapid scena. "Multumesc mult, trebuie sa plec" au fost singurele cuvinte pe care le-a spus, spre uimirea celor din sala.

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies